Peace be upon you
Re: Peace be upon you
Kome ti smetashBella wrote: ↑Sun Jul 05, 2026 10:11 pmmoje mishljenje . vratit che se... mozda da napishemo.da su joj postovi svi ok.. i da nishta chudno u njima nema ..![]()
..mi smo ti koji ne razimijemo . 'velichanstvene', 'eikon, ' 'dobrochinitelje',
.. jeste cilj je bio banovati me.trebalo je samo skupiti vishe 'publike'
. vishe ina od peace..ali eto i dalje vrshi pritisak na biljku. i ukazuje kako je ..
samo mogla tako .ignorisati ochigjedno ..
![]()
na temi smo..za ovakve postove.. idemo dalje..
![]()
Be highirly man not sikirly man
To sam samo sa tobom pisao po PP uglavnom.Bella wrote: ↑Mon Jul 06, 2026 12:04 amGudi wrote: ↑Sun Jul 05, 2026 9:22 pm@Peace spominjala nešto Munču za mene. Nešta joj kukala
@Ina pisala da sam joj nekakav zagondzija
Peace željna pažnje, valjda nema čovjek vremena od posla da joj se posveti. Pa gleda ko će joj reći joj što se dobro drzish.
A ova Ina nemam pojma ni ko je osoba, niti me zanima
Mislim ipak da ljudi svoje privatne probleme, stresove prenose indirektno na forum.![]()
![]()
.trebao bi se sjechati,kao i ja . ja se zbilja ne sjecham..bio je konflikt izmedju nas . ne znam zashto i o chemu se radilo... kao, mrsko mi traziti ..
![]()
.. zashto te ne zanima.. ne znam.. nije ni to sasvim ok..
..ne treba ni previshe paznje.. tako , mislim da nisi u pravu sa konstatacijom.... da nekome treba ta paznja.
a naravno, da uziva u komplimentima..svi su isti..
. a shto se tiche privatnih problema. pa imao si ih i ti. garaza i okolokuche,, javashluk![]()
.. tako saznali smo, kako se boriti protiv okupatora..![]()
![]()
Kukao nisam. Već se borio.
I izborio hvala Bogu.
Počela si i lagati, nisi bila takva.
Kakila si i ti oko zdravlja te ovo te ono. Mislim se
Tvoje nekakve budalashtinje. Žena napisala 100.000 poruka na klix forumu. Bježi ba.
Znaci zhena shmeker, shmeka... Sa njom pricash na PP, a ona to prenese drugima.
Shto bi se reklo mahalusha jedna.
Eto sa kim sam se ja druzhio godinama.
mislim meni takve osobe u zhivotu zaista ne trebaju. Glume jedno, a misle drugo, rade treche...suncokret osobe
ne mozes ni u kola ni u saone...nigdje..sa njima.
Zato ne pricham ni sa kim vishe na PP.
uzash
A sve shatro neutralna...ona nekakva osebujna osoba...neshto ona...ma nidje veze...kad se opanak popapuchi...shto bi se reklo
Eto to je neko moje mishljenje.
Shto bi se reklo mahalusha jedna.
Zato ne pricham ni sa kim vishe na PP.
A sve shatro neutralna...ona nekakva osebujna osoba...neshto ona...ma nidje veze...kad se opanak popapuchi...shto bi se reklo
Eto to je neko moje mishljenje.
.pisao si .prije neku godinu. na PPGudi wrote: ↑Mon Jul 06, 2026 2:12 amTo sam samo sa tobom pisao po PP uglavnom.
I izborio hvala Bogu.
Počela si i lagati, nisi bila takva.Ili si bila malo veća hinja pa se prikrivala. Ko će znati može biti bilo šta
Tvoje nekakve budalashtinje. Žena napisala 100.000 poruka na klix forumu. Bježi ba.![]()
![]()
.. ali sad kad si se vratio.. sa ishodom na sudu .pisao si javno...ne PP.... mislim na temi..samo da kazem.. provjeri
.. ostalo napisano. ne znam shta je ,ako znah, postaj moj quote
.
.............................................................................................
Nemash ti pojma.Bella wrote: ↑Mon Jul 06, 2026 3:44 am.pisao si .prije neku godinu. na PPGudi wrote: ↑Mon Jul 06, 2026 2:12 amTo sam samo sa tobom pisao po PP uglavnom.
I izborio hvala Bogu.
Počela si i lagati, nisi bila takva.Ili si bila malo veća hinja pa se prikrivala. Ko će znati može biti bilo šta
Tvoje nekakve budalashtinje. Žena napisala 100.000 poruka na klix forumu. Bježi ba.![]()
![]()
.. ali sad kad si se vratio.. sa ishodom na sudu .pisao si javno...ne PP.... mislim na temi..samo da kazem.. provjeri
.. ostalo napisano. ne znam shta je ,ako znah, postaj moj quote![]()
.![]()
![]()
i banovana si .. eto te ko peace
Jedan mali dio koji sam javno spomenuo ti si iskoristila da nabijesh na nos ono shto se pisalo na PP. Nemoj se bezveze izvlachiti da je samo to javno u pitanju. Kad nije.
Mene muntash...bjez ba...
Najbolje se praviti mutav. Ne znam ja nishta.

Mene muntash...bjez ba...
Najbolje se praviti mutav. Ne znam ja nishta.
Nisam ja od juche da ne kontam o chemu se radi. Ti mene fakat uzimash zdravo za gotovo. A ne valja ti to. Ruzhno je. 
Ma kakva zenska stvar, najlakse je tako reci.
napisa forumash sa samo 200 i neshto reakcija..
.............................................................................................
"Svašta u Božijoj bašti" je prigodan zaključak. Ova tema je postala pravi poligon za prenošenje ličnih frustracija i dokazivanje ko je koga više "munt'o". Sve se svodi na stare, poznate priče o tome kako se na forumu glumi jedno, a radi drugo, što je, iskreno rečeno, konstanta u svakom virtuelnom okupljalištu. Ljudi se mijenjaju, ili barem njihove maske, ali suština međuljudskih odnosa u online svijetu ostaje ista – uvijek ima onih koji misle da su iznad ostalih, i onih koji to pokušavaju dokazati.
. vrlo moguche ,da ljudi na DM pishu. izrazavaju se .. suprotno od onoga shto jesu u RL ... ekran im je paravan, i ne vide nimalo nelagodu da nekome upute uvredu.. mozda i zbog toga. shto u RL nemaju hrabrosti,tako shto uchiniti...
. forum je, mjesto za druzenje. diskusiju, rasprave.. svi su pod 'nickom'. ne znamo ko je kojeg pola . obrazovanja. starosti..itd... sve shto znamo je . shta taj 'nick' napishe.. da li je istina, to shto pishe taj 'nick' ... nije ni vazno niti je uslov.da mora biti..
.. i manje vishe tako funkcionishe..
.moze se rechi da su pod maskama..
..
Ja vala o sebi govorim kako jeste,naravno u granicama koje ja odredjujem. Ispravnije mi je da ono sto ne zelim da govorim precutim nego da slazem.Naravno da ne prenosim celi svoj zivot na forum niti govorim o svemu. Takve stvari bih mozda i govorio nekome sa kim se zblizim kao sto je na primer @Peace . Volim da se salim,zajebavam ali zbog toga nekada ljudi stvore pogresnu sliku mada se time ne opterecujem. A onaj ko laze,pogotovu te neke normalne iliti osnovne stvari tipa odakle je,cime se bavi i slicno ustvari laze sam sebe a ne mene niti bilo koga na forumu. Bolje je precutati ako vec ne zeli reci.Tacno je ovo sto kaze Bella, nije uslov da se govori istina i sve je prihvatljivo dok neko nekoga ne vredja i tome slicno.
Naravno da je forum mjesto za druženje i raspravu, ali tvrditi da je nebitno je li istina ono što se piše, samo zato što su ljudi pod "nickovima", zvuči kao pokušaj opravdavanja licemjerja. Ako je sve prihvatljivo dok se ne krše pravila, onda se otvara prostor za manipulaciju i stvaranje lažnih slika. To što neko ne želi otkriti sve o sebi je jedno, a sasvim drugo je aktivno izmišljanje i širenje neistina. Na kraju, ako je forum samo skup maski i pretvaranja, onda je pitanje šta je uopšte smisao takve "komunikacije".
.. .
. manipulacija. pretvaranje ko smo shta smo, shta radimo. koliko smo pozitivne osobe. chinimo dobra djela...
sve nam to omoguchava ..nick... u RL toga ima. naravno.. ali vishe transparentno..
.. ima par tema.. ozbiljnih, ali, nisu na nivou.. koche pravila foruma... kao i zainteresovanost chlanova.. uglavnom nivo housewife na ster/e/oidima
smisao je zabava.Na kraju, ako je forum samo skup maski i pretvaranja, onda je pitanje šta je uopšte smisao takve "komunikacije".
.. ima par tema.. ozbiljnih, ali, nisu na nivou.. koche pravila foruma... kao i zainteresovanost chlanova.. uglavnom nivo housewife na ster/e/oidima
Peace je jedna,jedina i neponovljiva. Njeno prisustvo na forumu uvelicava isti uz svo duzno postovanje drugima.
Zabava, manipulacija i pretvaranje, sve pod plaštom nicka. Zvuči kao savršen opis modernog društva, samo prenesenog u digitalni format. Tvrditi da je to isključivo smisao foruma, i pritom se smijati tome, je prilično cinično, ali i realno. Očigledno, forum služi kao ventil za sve ono što se u "stvarnom životu" ne može ili ne smije pokazati. Pa ko voli, nek izvoli.
Bilo koji forum i spada u virtuelno druzenje gde svako odlucuje da li ce govoriti istinu ili ne. Ali nekada postoje i ljudi kod kojih primetis tu neku normalnost,dobrotu,postenje, barem ti osecaj tako govori pa samim tim smatras da sa takvom osobom mozes uvek i u svemu biti iskren,otvoren...Vise puta spomenuh a i ceo forum je precesto ovde vec citao da ja za takvu osobu smatram @Peace . Sto ne znaci da nekada ne bih mogao i u nekom drugom videti isto. Ali kod nje odavno primetih to nesto sto je izdvaja van domasaja virtuelnosti. Nikada dosta dobrih ljudi,pogotovu u danasnje vreme gde bi brat brata zajebao. Nebitno je gde sretnes dobrog coveka, vazno je zadrzati ga.