Ostavite poruku

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Ostavite poruku

Unread post by Bella »

Image
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Oteraste devojku sa foruma. Iskreno se nadam da ce se vratiti i da je samo resila da napravi kratku pauzu sto se forumanja tice.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Prebacivanje krivice je odbrambeni mehanizam u kojem pojedinac preusmjerava odgovornost za svoje greške, mane ili negativno ponašanje na nekog drugog. U svojoj srži, to je nesvjesna, a ponekad i manipulativna strategija za zaštitu samopoštovanja, izbjegavanje osjećaja srama i održavanje osjećaja kontrole
kazu struchnjaci ... :lups
.............................................................................................Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri Jun 12, 2026 11:49 pm
Oteraste devojku sa foruma. Iskreno se nadam da ce se vratiti i da je samo resila da napravi kratku pauzu sto se forumanja tice.
Meni je žao što vidim da je nema, ali iskreno ne kontam što je nema... Pretjeralo se sa svih strana, ako se ne podnosite ignorišite se i ćao
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Sat Jun 13, 2026 1:33 am
Pretjeralo se sa svih strana
ono ,kad hochesh da budesh .politichki korektna.. tamo gdje nisi uchesnik.... 'svi su krivi' ...
. jesu li zbilja ? kako onda rijeshiti, bilo koji problem, shta sudija na terenu da radi ?
:hahah

.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Sat Jun 13, 2026 2:08 am
biljka wrote:
ono ,kad hochesh da budesh .politichki korektna.. tamo gdje nisi uchesnik.... 'svi su krivi' ...
. jesu li zbilja ? kako onda rijeshiti, bilo koji problem, shta sudija na terenu da radi ?

.
Ja sam svoje prokomentarisala tamo
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Sat Jun 13, 2026 2:54 am
Bella wrote:
Sat Jun 13, 2026 2:08 am
biljka wrote:

.
Ja sam svoje prokomentarisala tamo
. jesi. ali. moje mishljenje i nisi trebala,ako nisi lichno uvidjela da je neshto napisano protiv tvojih nazora
ali, da te neko proziva, postavlja pitanja, ogovara te .... samo je na tebi, da li chesh reagovati, nikako pravdati se, :DE na tako neshto ..