Da se požalim
Re: Da se požalim
Apsolutno sam fulila outfit danas. Obukla sam se za maja, a vrijeme je januarsko. Ledim se 
Per aspera ad astra 
Sva lijeva strana ruke, vrat, rame ukoceno..pokrete pravim kao robot…
Čak i kad udahnem duboko osjećam bol… 
tako se zalio i Michael J.
.............................................................................................
Isto...već 7 dana. Samo kod mene desna strana.
Mislila sam da sam ružno spavala pa da je zbog lošeg položaja .
Ali ne popušta. Funkcioniram pod brufenima
Da vas nije gdje promaja dohvatila 
Bila danas na nekom sastanku na faksu. I hajde poslije toga pozovem ja ove dvije kolegice na kafu (greška života) jer svaki put poslije tih sastanaka nisam mogla ostati na kafi. U tome svemu dođe i profesorica. Ja nikad u životu nisam bila izolovanija iz razgovora. Nije bilo do profesorice i do jedne kolegice, ali DRUGA "ja, ja, ja, ja i ja". I ja joj postavljam pitanja o njenoj priči. Onda dođe do toga da ja nešto kažem o sebi, na što klimne glavom i nastavi o sebi. Stvarno volim da slušam druge ljude, nije mi problem, ali sam odustala poslije 10ak pokušaja da dođem do riječi i sat vremena sjedila i gledala kroz nju 
Per aspera ad astra 
A ja sve sto radim radim lijevom rukom i to dodatno mi problem stvara …jedva pokrećem ruku i vrat ..
Ja sam stavila neku kremu jutros i malo prije a predghodno prelazila toplim mlazom vode .. Pa ću vidjeti možda večeras također tabletu uzeti.
vas obe tribate nać jednog dobrog masera
lipo mobitel u ruke i lagano surfing a ona neka seruckabiljka wrote: ↑Mon Mar 24, 2025 4:46 pmBila danas na nekom sastanku na faksu. I hajde poslije toga pozovem ja ove dvije kolegice na kafu (greška života) jer svaki put poslije tih sastanaka nisam mogla ostati na kafi. U tome svemu dođe i profesorica. Ja nikad u životu nisam bila izolovanija iz razgovora. Nije bilo do profesorice i do jedne kolegice, ali DRUGA "ja, ja, ja, ja i ja". I ja joj postavljam pitanja o njenoj priči. Onda dođe do toga da ja nešto kažem o sebi, na što klimne glavom i nastavi o sebi. Stvarno volim da slušam druge ljude, nije mi problem, ali sam odustala poslije 10ak pokušaja da dođem do riječi i sat vremena sjedila i gledala kroz nju![]()
Ma ne bih to uradila. Na bezobrazluk ne odgovaram bezobrazlukom. Ali stvarno bila sam milion puta sa ljudima koji guše, ali ovo je danas bilo next levelfante di coppe wrote: ↑Mon Mar 24, 2025 8:42 pmlipo mobitel u ruke i lagano surfing a ona neka seruckabiljka wrote: ↑Mon Mar 24, 2025 4:46 pmBila danas na nekom sastanku na faksu. I hajde poslije toga pozovem ja ove dvije kolegice na kafu (greška života) jer svaki put poslije tih sastanaka nisam mogla ostati na kafi. U tome svemu dođe i profesorica. Ja nikad u životu nisam bila izolovanija iz razgovora. Nije bilo do profesorice i do jedne kolegice, ali DRUGA "ja, ja, ja, ja i ja". I ja joj postavljam pitanja o njenoj priči. Onda dođe do toga da ja nešto kažem o sebi, na što klimne glavom i nastavi o sebi. Stvarno volim da slušam druge ljude, nije mi problem, ali sam odustala poslije 10ak pokušaja da dođem do riječi i sat vremena sjedila i gledala kroz nju![]()
![]()
Per aspera ad astra 
ti si prava mala dobrica i to je tvoj najveći problem 
Zvuči kao kompliment, ali i ne tolikofante di coppe wrote: ↑Mon Mar 24, 2025 8:46 pmti si prava mala dobrica i to je tvoj najveći problem![]()
Per aspera ad astra 
Kao i ja desnom.Skitnica wrote: ↑Mon Mar 24, 2025 6:28 pmA ja sve sto radim radim lijevom rukom i to dodatno mi problem stvara …jedva pokrećem ruku i vrat ..
Ja sam stavila neku kremu jutros i malo prije a predghodno prelazila toplim mlazom vode .. Pa ću vidjeti možda večeras također tabletu uzeti.![]()
Ma i ja mažem kremama i primjetila sam da mi paše topla voda. A čujem od par ljudi da imaju ovih dana takve bolove.
Valjda će ubrzo popustiti
Izdrži
I ja sam razmišljala da odem na medicinsku masažu.
Nebitno je li maser ili maserka
Neko mi je pokupio punjač danas. Nisam skontala dok nisam spala na 5%. Saznala sam ko, ali džaba kad nemam punjača
Onda nađem kabal, al nemam adapter. I onda biljka inžinjer uzela stari računar koji je upalio od 10. puta nakon čačkanja po unutrašnjosti jer ne radi već godinama. I sad mi je ovo setup

Al bar funkcioniše
Onda nađem kabal, al nemam adapter. I onda biljka inžinjer uzela stari računar koji je upalio od 10. puta nakon čačkanja po unutrašnjosti jer ne radi već godinama. I sad mi je ovo setup

Al bar funkcioniše
Per aspera ad astra 
Bitno da si se snašla i da funkcionira …biljka wrote: ↑Tue Apr 01, 2025 12:07 amNeko mi je pokupio punjač danas. Nisam skontala dok nisam spala na 5%. Saznala sam ko, ali džaba kad nemam punjača
Onda nađem kabal, al nemam adapter. I onda biljka inžinjer uzela stari računar koji je upalio od 10. puta nakon čačkanja po unutrašnjosti jer ne radi već godinama. I sad mi je ovo setup![]()
Al bar funkcioniše
Sad ću da gejmam, sims prva verzijaSkitnica wrote: ↑Tue Apr 01, 2025 12:18 amBitno da si se snašla i da funkcionira …biljka wrote: ↑Tue Apr 01, 2025 12:07 amNeko mi je pokupio punjač danas. Nisam skontala dok nisam spala na 5%. Saznala sam ko, ali džaba kad nemam punjača
Onda nađem kabal, al nemam adapter. I onda biljka inžinjer uzela stari računar koji je upalio od 10. puta nakon čačkanja po unutrašnjosti jer ne radi već godinama. I sad mi je ovo setup![]()
Al bar funkcioniše![]()
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 215 Replies
- 10416 Views
-
Last post by Bella