Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Fakat bi ti trebo bit forumas mjeseca 
Da zna kako prija ta slava biti roze, svaki dan bi deset komentara pravio. Ustvari, kome pričam. Bio si, vidio, iskusio. 
Lip joj je outfit, cipele su extra.fjaka wrote: ↑Sun Jun 01, 2025 1:59 pmpija bi pivu iz njenog pupka![]()
https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/st ... 16255.html
Mene bi privukle.deksametazon wrote: ↑Sun Jun 01, 2025 12:16 pmNeee, ništa kritički nego ti se pridružujem u svojoj nevolji što sam roze.![]()
Zamisli da obučem roze čarape na sivomaslinaste hlače i smeđe cipele i sjedem u kafić i one se povuku i čarape bliješte kao fluorescentne i koga bi privlačile?![]()
![]()
Pricala bi kuci novacer s porodicom - muskarac u kaficu s rozim carapama.
Ja viđam muškarce u roze čarapama… košuljama … nedavno sam vidjela jednog u roze kostimu … i ne šokira me..
boja kao i sve druge/ nema vise pravila m/z boje…
. kod mushkarca. roza boja
.... moze koshulja, dzemper. vidjam i shorceve.. do, charape. ne bash .. tako..
neshto nam ipak govori o toj osobi..
neshto nam ipak govori o toj osobi..
.............................................................................................
[quote]Goli trbuh, a oličenje elegancije: Ovo izdanje sa špice izbalansirano je do savršenstva[/quote]
koje elegancije.. 
.............................................................................................
Muškarci koji nose roze ..vjerovatno se ne boje da se izdvoje iz mase i ne osjećaju potrebu da se strogo pridržavaju tradicionalnih normi muškosti…i “muških”boja.. 
Pogledajte bolestine koje vam predstavljaju kao normalno. I onda kazete da treba prihvatiti to.
Jesu li svoju familiju doveli tu, bolidi deformisani
https://www.facebook.com/share/v/1HgWpJunnc/
Jesu li svoju familiju doveli tu, bolidi deformisani
https://www.facebook.com/share/v/1HgWpJunnc/
aj ajde malo biraj sta chesh postati. smuchi mi vecheru
opet biljka. negdje putuje
valjda će mačkanu ostavit dovoljno hrane. i vode 
danas san u rikši vozija ni manje ni više nego angelu marmol
ulipšala mi je inače usran dan
ulipšala mi je inače usran dan
luzeri korumpirani patite 
Bas tako. Roze carape, muske tange, stikle, UGG za muskarce i ostala debilana. Rezultat je izdegenerisan. Jos te ljudi ubedjuju da podrzis to. Mozgovi
roze charapice.. mozda i nekako mogu prochi. to je neki poseban 'shtos'..pogotovo ako je ostatak odjeche stylish ... ma neche papak to obuchi . ochigledno ....
. ove ekstremne scene shto si postao.. pa to je u nekim odredjenim krugovima.. izopachenosti.. kao i beskucnici po kvartovima gradova.. ne moze to ichi pod 'nametanje' neke nove kulture..
.da se svijet mijenja izgledom.. primjecheno je...
de prevedi sta si napisao. sta je ' rikši'i nastavi . ko je ta?
Radila petak i cijeli vikend. U 9 jutros bila na poslu, u 19 se vratila kući, samo našminkala i otišla sa prijateljicom na koncert. Zaspala sam usred koncerta, da se razumijemo
Ali hvala što me se sjetiš
Per aspera ad astra 
Koji je problem sa rozom bojom na muškarcu? Boja ko bojaCoolio wrote: ↑Mon Jun 02, 2025 12:06 amBas tako. Roze carape, muske tange, stikle, UGG za muskarce i ostala debilana. Rezultat je izdegenerisan. Jos te ljudi ubedjuju da podrzis to. Mozgovi
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6869 Views
-
Last post by Vanilla
-