Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Punio danas bateriju za svjetlo za bajk. Veća je i kablom se poveže sa svjetlom. I spremam se da izadjem, hoću da je skinem s punjača a ona planula
Za kabl je uzmem i u wc šolju.
Sad ću fobiju imati od punjenja bilo kakvih baterija i ostavljanja, kao inače, preko noći da se puni. Ili izaći iz stana i nakratko a ostaviti na punjenju nešto
Za kabl je uzmem i u wc šolju.
Sad ću fobiju imati od punjenja bilo kakvih baterija i ostavljanja, kao inače, preko noći da se puni. Ili izaći iz stana i nakratko a ostaviti na punjenju nešto
odmah da si posjetio nekog 'terapistu' ..

.............................................................................................
Jutros isla u osiguranje, pa u tag office, pa muzu pomogla prebacivat neki alat, pa ispekla kolace, pa spremila paket za kcerku i isla u postu, pa isla nahraniti frendici mace, ona na moru, pa muzu i frendu mu odnojela hladnu lubenicu, pa isla rodicinoj kuci, ona je u Bosni, neki kabl zaboravila, pa u Walmart, neke lijekove trazila za roditelje… usput svu gardarobu od sina oprala koju je imo na collegu…nekih 7-8 masina, ono kad uletim u kucu guraj ves iz jedne u drugu masinu..
Ko bi sve ovo zapamtio.
Recite lipsala ako ko upita za mene
Ko bi sve ovo zapamtio.
Recite lipsala ako ko upita za mene
.............................................................................................
Lijep dan svima zelim 
Kako ste ?
Aha, radujemo se slikama sa odmora, sa plaže i tako to...
Nismo ni mislili da te strefio grom jer neće grom u koprive. 
Dobila sam ponudu za posao. Pravnu ponudu za posao, ozbiljan posao, i sad ne znam šta da radim 
Per aspera ad astra 
Polahko.. bit će slika…deksametazon wrote: ↑Wed Jul 09, 2025 9:17 pmAha, radujemo se slikama sa odmora, sa plaže i tako to...Nismo ni mislili da te strefio grom jer neće grom u koprive.
![]()
I koprive …
Ne radim, ali radi nešto što mi je blisko i što volim. Pravo sam razmišljala samo završit zbog diplome, a ostati u ovoj branši. Ovo me sad malo zateklo jer ne ganjam prosjek, nit sam česta nešto na fakultetu
Per aspera ad astra 
Ne razmišljajbiljka wrote: ↑Wed Jul 09, 2025 9:37 pmNe radim, ali radi nešto što mi je blisko i što volim. Pravo sam razmišljala samo završit zbog diplome, a ostati u ovoj branši. Ovo me sad malo zateklo jer ne ganjam prosjek, nit sam česta nešto na fakultetu![]()
Ali si cesto na forumu pa te to kvalifikujebiljka wrote: ↑Wed Jul 09, 2025 9:37 pmNe radim, ali radi nešto što mi je blisko i što volim. Pravo sam razmišljala samo završit zbog diplome, a ostati u ovoj branši. Ovo me sad malo zateklo jer ne ganjam prosjek, nit sam česta nešto na fakultetu![]()
Srecno Biljko i da budes i srecna a i zadovoljna poslom
Hvala tiCoolio wrote: ↑Wed Jul 09, 2025 9:53 pmAli si cesto na forumu pa te to kvalifikuje![]()
Srecno Biljko i da budes i srecna a i zadovoljna poslom![]()
Ali ne znam, teško da ću mijenjati. Rekla sam da moram razmisliti kroz 10ak dana
Per aspera ad astra 
. ako prihvatish ima li vremena za uchenje i polaganje ispita. ? to je prioritet..ako ne
radi shta trenutno volish.. i zavrshi fax. shto prije..
Drago mi je da si ok.. do početka 8.mjeseca je odmor..dobro sam,,ne znam koji je dan ni datum…
A meni je drago da cujem da uzivas. Ti si to zasluzila Skitnice draga
Zelim da ti ostatak odmora bude jos lepsi
@Peace , upravo napravih kube pa se setih da sam ti ih jednom spomenuo pa si me pitala kako se spremaju
.
Stavis malo ulja u serpicu. Kada se ulje ugreje sipas pirinac, proprzis ga jako malo dok pozuti a zatim nalijes vodu da ga prekrije. Skuvas ga i na kraju ga ostavis na toploj ringli dok ne ispari sva voda, da bude suv. Zatim uzimas pirinac,prostres ga po plehu i gnjecic sa jajetom/jajima. Na pola kilograma pirinca ide jedno jaje. Dok to radis istovremeno u tiganju proprzis mleveno meso i sitno seckani luk i ubacis zacine po volji. Tada uzimas pomalo tu smesu od pirinca koju si dobila sa jajima i pravis kuglice ili recimo oblik nalik malim pljeskavicama koje punis sa proprzenim mesom i lukom. Na kraju taj napunjen pirinac kratko proprzis na tiganju da pozuti i dobijes veoma ukusne kube. A evo i slika
Stavis malo ulja u serpicu. Kada se ulje ugreje sipas pirinac, proprzis ga jako malo dok pozuti a zatim nalijes vodu da ga prekrije. Skuvas ga i na kraju ga ostavis na toploj ringli dok ne ispari sva voda, da bude suv. Zatim uzimas pirinac,prostres ga po plehu i gnjecic sa jajetom/jajima. Na pola kilograma pirinca ide jedno jaje. Dok to radis istovremeno u tiganju proprzis mleveno meso i sitno seckani luk i ubacis zacine po volji. Tada uzimas pomalo tu smesu od pirinca koju si dobila sa jajima i pravis kuglice ili recimo oblik nalik malim pljeskavicama koje punis sa proprzenim mesom i lukom. Na kraju taj napunjen pirinac kratko proprzis na tiganju da pozuti i dobijes veoma ukusne kube. A evo i slika
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies