Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Coolio wrote: ↑Sun Aug 03, 2025 5:40 pmNisam lik koga zanimaju problemi. Ako neko bas zeli problem ja cu mu ga dati. Inace sam tip koji samo zeli da se provodi i uziva u zivotu. Cak i da se duze zadrzim u nekom gradu ne vidim cime bih to mogao bilo koga isprovocirati. Nije to moj fazon. Kod mene ti vazi ono da ako mozemo lepo super, ako ne mozemo onda svako svojim putem. Oko sebe nemam negativne ljude vec borce koji guraju napred. I pet minuta da sam u drugom gradu sa nekima od njih kvalitetnije mi je nego da sam sa nekim pacijentom par sati..
. kao i poznanicima pacijentima..
.............................................................................................
Ne svadjam se, daleko od toga...Samo kazem kao i uvek samo ono sto mislim...Bella wrote: ↑Sun Aug 03, 2025 9:18 pmCoolio wrote: ↑Sun Aug 03, 2025 5:40 pmNisam lik koga zanimaju problemi. Ako neko bas zeli problem ja cu mu ga dati. Inace sam tip koji samo zeli da se provodi i uziva u zivotu. Cak i da se duze zadrzim u nekom gradu ne vidim cime bih to mogao bilo koga isprovocirati. Nije to moj fazon. Kod mene ti vazi ono da ako mozemo lepo super, ako ne mozemo onda svako svojim putem. Oko sebe nemam negativne ljude vec borce koji guraju napred. I pet minuta da sam u drugom gradu sa nekima od njih kvalitetnije mi je nego da sam sa nekim pacijentom par sati..nemoj se svadjati sa dr-icama..
. kao i poznanicima pacijentima..![]()
. nemorash .uvijek sve i rechi..
.............................................................................................
kao da ti možeš zadržati nešto
da ne izbaciš sve
da ne izbaciš sve
,pojma ti nemash..
Bella me voli,samo se pravi 
Jutric narode jeste li odmorili 
Dobro jutro Lana
O kako je lepo sto si opet tu
Ja uveliko skitam, tako da trenutno nemam kada da odmorim
Kako je kod tebe? Kako provodis odmor ukoliko on jos traje
Zelim ti lep i uspesan dan

O kako je lepo sto si opet tu
Ja uveliko skitam, tako da trenutno nemam kada da odmorim
Kako je kod tebe? Kako provodis odmor ukoliko on jos traje
Zelim ti lep i uspesan dan
ne zna ni gdje ide niti zashto. eno. vracha se u Sarajevo. shto je ipak . dobro..
..Vjerujem ti.. ti si veliki poznavalac i ljubitelj zena..
Pa bolje tako nego da ganja muškarce.
nedavno je izjavio..
Ako neko bas zeli ja cu mu ga dati. Inace sam tip koji samo zeli da se provodi
da 'jeste' ne znamo.. nagadjamo
Mi smo zeljini zeljo je nas 
Hello gdje ste
Coolio
tebi velika pusica
Kako vidim tebi sam najvise nedostajala
Coolio
Kako vidim tebi sam najvise nedostajala
kakisi nikoga ti nechesh sresti u sa..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies