Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Lepo virtuelno okruzenje

Dobro jutro svima, cvece damama
Buket za meni dragu Peace
Lep i uspesan pocetak nedelje vam zelim
Buket za meni dragu Peace
Lep i uspesan pocetak nedelje vam zelim
Dobro jutro
Vjetar me probudio rano jutros.
Sinoc neki bozicni film pogledala, love, love and more love.
Svi su na kraju in love
Al nekad mi treba da me nesto melta.
Vjetar me probudio rano jutros.
Sinoc neki bozicni film pogledala, love, love and more love.
Svi su na kraju in love
Al nekad mi treba da me nesto melta.
Upravo jeo neke kolaece iz Iraka. Zovu ih klece.
Mislim, nisu to bukvalno kolaci nego kao neke skoljkice od testa a unutra neke imaju orahe, neke urme...
Nije silno a ukusno je. I sto je jos bolje mogu da traju po 15-ak dana a da se ne ukvare
Mislim, nisu to bukvalno kolaci nego kao neke skoljkice od testa a unutra neke imaju orahe, neke urme...
Nije silno a ukusno je. I sto je jos bolje mogu da traju po 15-ak dana a da se ne ukvare
. jel 'kleicha' pravi naziv
.............................................................................................
Dobro jutro svima, cvece forumasicama...
Buket za dragu Peace
Kao i uvek, lep i uspesan dan vam zeli Coolio
Buket za dragu Peace
Kao i uvek, lep i uspesan dan vam zeli Coolio
Danas kasnim 
Vazno je da si se oglasila i ulepsala nam dan/vece

ti u mnozini,pisesh vesh se ufuro da je FG.. glavni baja foruma..
.............................................................................................
Kome moze da ne prija devojka kao Peace?
Ponovicu se, izvanredna je. Ja sam odusevljen i volim kada je tu...
Ponovicu se, izvanredna je. Ja sam odusevljen i volim kada je tu...

I da se izrazim drugacije sve se svodi na isto a to je da je ona izvanredan primerak savrsene zene 
Popijem u retkim situacijama, a ti?
dzes Zvaka..
probah kafu sa dva paketicha stevie.....novi ukus kafe..
probah kafu sa dva paketicha stevie.....novi ukus kafe..
Pozdrav ljudi,
Pice svima, cvece damama, buket za dragu Peace
Svima vama zelim najlepsi moguci ulazak u Novu 2026-tu. Budite mi dobri,veseli i najvaznije zdravi
Pice svima, cvece damama, buket za dragu Peace
Svima vama zelim najlepsi moguci ulazak u Novu 2026-tu. Budite mi dobri,veseli i najvaznije zdravi
. nema sipanja. jednu solju napravim i to je kafa
. dzezva folovi. . kocka. ne
Dobro jutro
Sinoc smo imali vatru u kaminu, prvi put ove zime.
Poguram dvosjed blizu kamina, i izvucem sjediste, dodje mi ko krevet. Ja na jednoj strani, maca na drugoj. Tu citala, tu i zaspala, muz tu gledo tv.
Iza ponoci se prebacili u krevet.
Sinoc smo imali vatru u kaminu, prvi put ove zime.
Poguram dvosjed blizu kamina, i izvucem sjediste, dodje mi ko krevet. Ja na jednoj strani, maca na drugoj. Tu citala, tu i zaspala, muz tu gledo tv.
Iza ponoci se prebacili u krevet.
Mnogi kazu da odavno vec slavimo laznu Novu godinu. Same reci Nova godina u sustini trebaju znaciti da se desava nesto novo. Po starim obicajima Nova godina se slavila 01.04. kada zapravo ponovo pocinje lisce da raste, radja se priroda pa samim tim je i logicno.
Nekada je Nova godina imala 13 meseci sa po 28 dana. Nije postojao 29.februar svake prestupne godine i te price.
Sta vi mislite o tome?
Nekada je Nova godina imala 13 meseci sa po 28 dana. Nije postojao 29.februar svake prestupne godine i te price.
Sta vi mislite o tome?
Ne znam sta bih mislila o tome. Ne treba uzimati da je obicaj/vjerovanje jednog naroda ispravno dok je sve drugo pogresno.
Vidim da se ljudi mnogo prepiru oko toga ako se ista stvar u drukcijim krajevima zove drukcije.. I svako ide na to da je ispravno onako kako se kod njega zvala ta stvar…
Ne slavim ng. Ponekad jesam, radi muza.
Lijepo mi je izaci na trg i prosetati s drustvom, ako toga ima u nasem gradu. Moze biti zdravo.
Ali pijanka, hrana koja sjedi na stolu satima, i uglavnom nezdrava, zadimljene prostorije, preglasna muzika… Oh ne. To je meni uzas. Tog je mene stid.
Vidim da se ljudi mnogo prepiru oko toga ako se ista stvar u drukcijim krajevima zove drukcije.. I svako ide na to da je ispravno onako kako se kod njega zvala ta stvar…
Lijepo mi je izaci na trg i prosetati s drustvom, ako toga ima u nasem gradu. Moze biti zdravo.
Ali pijanka, hrana koja sjedi na stolu satima, i uglavnom nezdrava, zadimljene prostorije, preglasna muzika… Oh ne. To je meni uzas. Tog je mene stid.
Tu smo isti...Peace wrote: ↑Wed Dec 31, 2025 11:40 pmNe znam sta bih mislila o tome. Ne treba uzimati da je obicaj/vjerovanje jednog naroda ispravno dok je sve drugo pogresno.
Vidim da se ljudi mnogo prepiru oko toga ako se ista stvar u drukcijim krajevima zove drukcije.. I svako ide na to da je ispravno onako kako se kod njega zvala ta stvar…![]()
Kazu da nije dzaba izreceno da kornjaca nosi svet na ledjima...
Na njenim ledjima ima 13 velikih polja i 28 malih...
Takodje kazu da oktobar ne moze biti 10-ti mesec vec osmi...jer okto znaci osam...novembar ili novo znaci devet a decembar, dece kao decenija znaci 10... Tako nesto je objasnjeno...
.eto,sad chu cheprkati po 'starim knjigama' zapisima. kako se zbilja shta slavilo.... ono kao. ovo je recept od moje bake/nane.. . da se ubaci neka pricha.. atmosfera u svemu... da smo 'humani'
.. znam da je NG.. snijeg. . djeci pokloni...pripremanje hrane ..cijeli dan.. itd.
. obiljezavam ga.. sada mirno. bez 'derneka' ... odabrana hrana... lijep o
mada. ne volim chestitanja kao na balkanu. ljubljenje
dakle: Sretno u 2026.. nadajmo se boljoj!

Evo i ja do sada odgovarao na poruke xaxaxaxa
I meni je to vec postalo smor...
Sve ovo mi je kao obican dan,vec prekosutra krece sve po starom...neki ljudi idu na posao, uskoro ce i skola itd.
Hvala Bella, tebi i tvojima takodje sve najbolje...Zivi mi i zdravi bili...
I meni je to vec postalo smor...
Sve ovo mi je kao obican dan,vec prekosutra krece sve po starom...neki ljudi idu na posao, uskoro ce i skola itd.
Hvala Bella, tebi i tvojima takodje sve najbolje...Zivi mi i zdravi bili...
Svima od srca zelim sve najbolje u Novoj godini...
Da vas sluze zdravlje i sreca...
Sve najbolje zelim vama i vasim familijama...
Da vas sluze zdravlje i sreca...
Sve najbolje zelim vama i vasim familijama...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6869 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies