Samo da kažem
Re: Samo da kažem
I ja sam tebe. Skoro negdje pisah, pokusala sam te dozvati telepatijom. Pa ili ja ne znam poslati ili ti ne znas primiti, al bice da je oboje
Mi nismo pretjerali, bas nam bili ko i svaki drugi dani.
Dugo nismo imali preko 200 postova u jednom danu…. 
Rekordi su tu da se ruse..bas kao i tradicije 
.............................................................................................
I kod mene padao sneg...zatim prestao...evo sada opet poceo da pada...
Sin nestrpljiv da pravimo sneska
Ovde se inace retko kada vidi sneg...
Sin nestrpljiv da pravimo sneska
Ovde se inace retko kada vidi sneg...
Srećna vam Nova ljudi! Nadam se da su želje već počele da se ostvaruju!

Zavidim.
Gdje su fotke
Ja zivim u Nemackoj vec 10 godina...Daj Boze da sam snega video 20 dana ukuopno za svo to vreme...To govorim za moj deo Nemacke...Ja sam nedaleko od Belgije i Holandije
Ma nije to. Znaš ti poslati kao i primiti.
A znam i ja. Znaju svi povezani ljudi.. samo što ponekad neke niti putuju drugačije do konačne spojenosti.. od načina koji bismo željeli u trenutku.
Dobro jutro svima, cvece damama
Buket za dragu Peace

Kao i uvek, lep dan vam zelim
Buket za dragu Peace
Kao i uvek, lep dan vam zelim
Svidja mi se ovoIna wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 10:34 am![]()
Ma nije to. Znaš ti poslati kao i primiti.
A znam i ja. Znaju svi povezani ljudi.. samo što ponekad neke niti putuju drugačije do konačne spojenosti.. od načina koji bismo željeli u trenutku.![]()
Dobro jutro svima
Coolio jesi li se vratio navposao?
Dobro jutro Peace, kod mene je dan, 14:50Peace wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 1:50 pmSvidja mi se ovo![]()
Dobro jutro svima![]()
Coolio jesi li se vratio navposao?
Coolio sutra ujutru ide na posao. Videcemo da li ce ici kako treba a ako ne, trazicu neku Banju tri nedelje da se oporavim. Bas sam ih povredio na treningu.
.............................................................................................
Opa, ja dobih petu zvezdicu i postadoh strucnjak
Sta pije forum
Sta pije forum
Nedovoljno zagrejan na treningu sam imao sparing mec, izveo high kick ( udarac u glavu ) i samo sam cuo kako mi nesto kvrcnulo u ledjima...Od tada imam bolove...
Nisam ti ja taj tip balkanaca, volim svoj posao i volim kada imam neke svoje obaveze...Samo sam resio da vise gledam sebe jer mi niko nece reci hvala ako ja tako povredjen radim...Pokusacu, videti da li mogu da podnesem. Budem li mogao radicu, ne budem li mogao necu raditi dok se skroz ne oporavim.
. oporavak znachi. i da mijenjash stil zivota... i ja mislim da se treba baviti rekreacijom, i pratiti tijelo. kako reaguje..Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 6:24 pmNedovoljno zagrejan na treningu sam imao sparing mec, izveo high kick ( udarac u glavu ) i samo sam cuo kako mi nesto kvrcnulo u ledjima...Od tada imam bolove...
Nisam ti ja taj tip balkanaca, volim svoj posao i volim kada imam neke svoje obaveze...Samo sam resio da vise gledam sebe jer mi niko nece reci hvala ako ja tako povredjen radim...Pokusacu, videti da li mogu da podnesem. Budem li mogao radicu, ne budem li mogao necu raditi dok se skroz ne oporavim.
.. nije dobro,shto su ledja u pitanju... treba vjerujem vishe paznje.za ozdravljenje.
..to hoche li ti neko rechi hvala. tu si chisti balkanac. pocheli su strashno da se cijene... i kad su dobro placheni poslovi.. aaa. nije to to. uvijek, traze vishe od drugih..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies