O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Inace ako odes veca je sansa da te nesto spuca 
Moze jedino da me spuca miris trave na svakom cosku

Ja se u travu ne razumem, nikada je nisam konzumirao. Znam miris trave jer su je mnogi oko mene pusili. E sada, pretpostavljam da ima svakakvih vrsta.
U Amsterdamu imas kreme od kanabisa,ulja, kolace, cokolade... Ko zna sta sve
I jos jedan rat…. 
Nije rat nego pljacka...Kada te Amerika napadne to znaci samo jedno, otimacina...U ovom slucaju nafte...Sledeci je Grenland pretpostavljam
I sa Irakom iz istih razloga. Svu naftu i zlato su pokrali americki zlotvori. Venecuela ima par milijardi barela nafte, dovoljno za citav vek ili dva. Sada su smaknuli predsednika koji im nije dao da se priblize tome i postavice svoje marionete. Tako to oni rade. pre toga nahuskaju narod na predsednika. Nije slucajno neka opozicionarka u venecueli dobila Nobelovu nagradu. Svako ko malo mucne glavom ume da shvati. A i ovaj covek je ovde sve lepo objasnio...
https://x.com/MilenaB24366673/status/20 ... 33986?s=20
À ja uvijek mislila da je glavni razlog Al - Qaida, ne nafta …
..
Znaci i 11/9 je režiran …. Covid, i ovo - ono… nesreća u Svajcarskoj isto možda ima neke veze sa tim “namještaljkama “…
Ti veruj da nije namestaljka...Imas prava da verujes u ono sto mislis...Odrasla si, necu valjda ja da ti namecem misljenje
Ti misli da je to stvarnost, da nista ne moze da se rezira,iscenira i da je sve onako kako nam televizija predstavi...
Za Svajcarsku nista nisam rekao...
Imaš li neki izvor info siguran, muslim koji ne režiraju, kako se ti informiraš? Daj linkove .. hocu sigurne infoCoolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:36 amTi veruj da nije namestaljka...Imas prava da verujes u ono sto mislis...Odrasla si, necu valjda ja da ti namecem misljenje![]()
Ti misli da je to stvarnost, da nista ne moze da se rezira,iscenira i da je sve onako kako nam televizija predstavi...
Za Svajcarsku nista nisam rekao...
Ako saznaš šta za CH - podjeli info..
Pa nisam ja tajni agent Izi pa da nesto saznajem. U Svajcarskoj se desio pozar u diskoteci, kakve on veze ima sa ovim sto ja pisem?Skitnica wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:43 amImaš li neki izvor info sigturan, muslim koji ne režiraju, kako se ti informiraš? Daj linkove .. hocu sigurne infoCoolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:36 amTi veruj da nije namestaljka...Imas prava da verujes u ono sto mislis...Odrasla si, necu valjda ja da ti namecem misljenje![]()
Za Svajcarsku nista nisam rekao...hocu da prestanem vjerovati scenaristima ..
![]()
Ako saznaš šta za CH - podjeli info..![]()
Ja govorim o drugim stvarima gde je ocigledno da se radi o reziranim stvarima gde agresor stvori problem pa ga resava...Dakle napravi nesto,optuzi al kaidu iliti arapski svet i onda ima razloga da ih napadne...
11.09. arapi srusili dve zgrade u Nju Jorku i gle cuda ispala im dva pasosa i to su nasli xaxaxaxaxa... Pa mislim stvarno
Nisam ni rekla da jesi tajni agent, samo poredim izvore info na kojima se informiramo ..Zbog toga kazem, ako imaš neki siguran izvor podjeli.Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:48 amPa nisam ja tajni agent Izi pa da nesto saznajem. U Svajcarskoj se desio pozar u diskoteci, kakve on veze ima sa ovim sto ja pisem?Skitnica wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:43 amImaš li neki izvor info sigturan, muslim koji ne režiraju, kako se ti informiraš? Daj linkove .. hocu sigurne infoCoolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:36 am
Ti veruj da nije namestaljka...Imas prava da verujes u ono sto mislis...Odrasla si, necu valjda ja da ti namecem misljenje![]()
Za Svajcarsku nista nisam rekao...hocu da prestanem vjerovati scenaristima ..
![]()
Ako saznaš šta za CH - podjeli info..![]()
Ja govorim o drugim stvarima gde je ocigledno da se radi o reziranim stvarima gde agresor stvori problem pa ga resava...Dakle napravi nesto,optuzi al kaidu iliti arapski svet i onda ima razloga da ih napadne...
11.09. arapi srusili dve zgrade u Nju Jorku i gle cuda ispala im dva pasosa i to su nasli xaxaxaxaxa... Pa mislim stvarno
Pomenula sam Ch jer broj žrtava je veliki, desavaju se i režirani požari, pljačke Itd …
Ah.. danas mi se čini da smo svi u mogućnosti dijeliti info,..
Jesi li čuo / vidio slučaj djevojke, koja je postala novogodišnji outfit .. crna svečana haljina i “prijatelji” koristeći app IA .. uspjeli je pokazati u kupaćem kostimu.. ?
Kome nam je ostalo da vjerujemo ?
AI je od skoro nastao...I jedan od ciljeva i jeste da se zbunjuju ljudi gde vise nikada neces biti sigurna sta je istina a sta ne. Dakle sta god da se otkrije, oni mogu reci to je AI.Skitnica wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 1:19 amNisam ni rekla da jesi tajni agent, samo poredim izvore info na kojima se informiramo ..Zbog toga kazem, ako imaš neki siguran izvor podjeli.Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:48 amPa nisam ja tajni agent Izi pa da nesto saznajem. U Svajcarskoj se desio pozar u diskoteci, kakve on veze ima sa ovim sto ja pisem?
Pomenula sam Ch jer broj žrtava je veliki, desavaju se i režirani požari, pljačke Itd …![]()
Jesi li čuo / vidio slučaj djevojke, koja je postala novogodišnji outfit .. crna svečana haljina i “prijatelji” koristeći app IA .. uspjeli je pokazati u kupaćem kostimu.. ?
Kome nam je ostalo da vjerujemo ?![]()
Pre kurone a i napada na te bliznakinje nije postojao AI a lazi su samo isplivavale...
.............................................................................................
AI postoji od prije coronavirus-a.Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 1:33 amAI je od skoro nastao...I jedan od ciljeva i jeste da se zbunjuju ljudi gde vise nikada neces biti sigurna sta je istina a sta ne. Dakle sta god da se otkrije, oni mogu reci to je AI.Skitnica wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 1:19 amNisam ni rekla da jesi tajni agent, samo poredim izvore info na kojima se informiramo ..Zbog toga kazem, ako imaš neki siguran izvor podjeli.Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:48 am
Pa nisam ja tajni agent Izi pa da nesto saznajem. U Svajcarskoj se desio pozar u diskoteci, kakve on veze ima sa ovim sto ja pisem?
Pomenula sam Ch jer broj žrtava je veliki, desavaju se i režirani požari, pljačke Itd …![]()
Pre kurone a i napada na te bliznakinje nije postojao AI a lazi su samo isplivavale...
Ali nije koriscen.Skitnica wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 11:23 amAI postoji od prije coronavirus-a.Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 1:33 amAI je od skoro nastao...I jedan od ciljeva i jeste da se zbunjuju ljudi gde vise nikada neces biti sigurna sta je istina a sta ne. Dakle sta god da se otkrije, oni mogu reci to je AI.Skitnica wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 1:19 am
Nisam ni rekla da jesi tajni agent, samo poredim izvore info na kojima se informiramo ..Zbog toga kazem, ako imaš neki siguran izvor podjeli.
Pre kurone a i napada na te bliznakinje nije postojao AI a lazi su samo isplivavale...![]()
Reci mi, znas li kako se od CORONA sto znaci kruna doslo do COVID 19 ?
Jeste.Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 12:13 pmAli nije koriscen.Skitnica wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 11:23 amAI postoji od prije coronavirus-a.Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 1:33 am
AI je od skoro nastao...I jedan od ciljeva i jeste da se zbunjuju ljudi gde vise nikada neces biti sigurna sta je istina a sta ne. Dakle sta god da se otkrije, oni mogu reci to je AI.
Pre kurone a i napada na te bliznakinje nije postojao AI a lazi su samo isplivavale...![]()
Reci mi, znas li kako se od CORONA sto znaci kruna doslo do COVID 19 ?
Znam.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 265 Views
-
Last post by Peace
-