O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
elektichne stvari po kuchi. mi se chudno ponashaju..
.............................................................................................
.. ukljuchim grijalicu u sobi. upali se svjetlo u garazi... crko mi mali fen sa vodom... kupljen novi.. rerna ne pisti na 400f..
.............................................................................................
Kako mi opet, ne ide postavljanje slika na forumu

Pa do čega je? Zvuči zabrinjavajuće
Per aspera ad astra 
. ne znam shta je.. ali godinama se svjetlo u garazi pali, bez namjere za.... .. navikla sam , u pochetku mislla.da je neko u garazi. jer se i tada pali..
Kako sam mogla misliti da je danas 9. januar...

Ako ste se zaljubili, mozak otpušta oksitocin, poznat kao hormon ljubavi. Upravo ćete zbog njega biti manje organizovani i zaboravljivi. Dijelovi mozga koje ljubav "gasi".

S obzirom da su ove osobine kod ljudi na snazi, mozemo zakljuciti da je malo ko zaljubljen.deksametazon wrote: ↑Thu Jan 08, 2026 10:37 amAko ste se zaljubili, mozak otpušta oksitocin, poznat kao hormon ljubavi. Upravo ćete zbog njega biti manje organizovani i zaboravljivi. Dijelovi mozga koje ljubav "gasi".
![]()
Tužna realnost o kojoj ja govorim. Motivi sa kojima se samozavaravamo. Ako postoje feromoni to je kao suzavac, zaguši te na neko vrijeme i drži, a kada pusti onda suze u očima.....uz Tomu i Silvanu.
Onda sam ja, na neki način, zaljubljena čitavog života 
Mislim da ću ostatak dana samo odmarati i uživati.
I nije da sam se puno umorila, nego da imam u zalihi

Mislim da ću ostatak dana samo odmarati i uživati.
I nije da sam se puno umorila, nego da imam u zalihi
Potrosili smo zasad cca 11.000 KM na postupak.. voljela bi da dobijem blizance.. mozda zvuci sebicno ne znam 
. zashto neda, malo mu para
Kako vise puta kazem nekome da je kreten ka ili idiot kinja tokom voznje..
I kako to trebam prestati raditi.. (iako sam danas hvala Bogu, izbjegla gotov frontalni)
ne sto to nisu jer jesu..
nego radi sebe
I kako to trebam prestati raditi.. (iako sam danas hvala Bogu, izbjegla gotov frontalni)
ne sto to nisu jer jesu.. Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Dat cu sebi za pravo..
Ne samo prestati, vec ici dotle da nam ni na pamet ne pada.
Mislim da se moze postici nekim sjecanjima,
Npr. koliko sam srecna sto mogu voziti, sto imam auto, sto sam u zemlji gdje je to zeni dopusteno, sto mogu brze stici na odredjeno mjesto, sto mogu vidjeti krajolike kojim mozda pjese nikad ne bi prosla…
A da nije do tebe?
Meni se ne desi u mjesec dana da imam potrebu nekom opsovati u saobracaju, a tebi dnevno vise puta
Peace wrote: ↑Fri Jan 16, 2026 5:38 pmDat cu sebi za pravo..![]()
Ne samo prestati, vec ici dotle da nam ni na pamet ne pada.
Mislim da se moze postici nekim sjecanjima,
Npr. koliko sam srecna sto mogu voziti, sto imam auto, sto sam u zemlji gdje je to zeni dopusteno, sto mogu brze stici na odredjeno mjesto, sto mogu vidjeti krajolike kojim mozda pjese nikad ne bi prosla…
Nije uvijek jednostavno.. pogotovo ako dugo voziš.
Bude situacija gdje baš baš ci vuole. Ovdje se tako kaže, ne znam na naš trenutno.
Dosta ljudi vozi neoprezno a i s telefonom u rukama,
Svima bi im oduzela vozačku..
Može i toga biti, ponekad.
I kažem: izvini mačak/čko
Stvarno kažem scusa uz određenju gestakulaciju..
I ne dešava mi se baš svaki dan.
Moguće da imam i neke traume iz mladosti zbog smrtnog udesa jednog druga.. pa sam u saobraćaju jako rigorozna.
Muz se moj nervira u saobracaju, ne volim se voziti s njim.
Sve njegovo nerviranje utjeca na njega i na mene, oni zbog kojih se iznerviro do kraja su postedjeni.
Sve njegovo nerviranje utjeca na njega i na mene, oni zbog kojih se iznerviro do kraja su postedjeni.
Imam nekog posla danas.. ali se nadam da ću uspjeti šta i nacrtati jer nisam čitave ove sedmice.. a već osjećam kao neku malu "rupu" što pulsira iznutra..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 265 Views
-
Last post by Peace
-
- 113 Replies