Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Nisam nista uradio niti sam ga video. Sef ga je video sa torbom.
Inace gde si procitala da treba pustiti da se krade? Rekao sam da radnica nece platiti jer su mu stvari osigurane.
Ja kao da pisem kineski ili arapski
i sad treba vjerovati shefu. koji ga je vidio. i .je li on reagovao???
.. a ti znash da su osigurane? i to daje zeleno svjetlo, da se krade.
..ako ej tako. zashto je objavljen snimak, i chovjeka /lopova/ dovode u ugrozenu situaciju. da ga neko napadne na ulici .ko god nosi srvenu kapicu, hoda hunjavo.. i trenerci ??
.. brate ne znash niti jedan ni ti..
.............................................................................................
Au slatka sestroBella wrote: ↑Tue May 12, 2026 7:03 pmi sad treba vjerovati shefu. koji ga je vidio. i .je li on reagovao???
.. a ti znash da su osigurane? i to daje zeleno svjetlo, da se krade.
..ako ej tako. zashto je objavljen snimak, i chovjeka /lopova/ dovode u ugrozenu situaciju. da ga neko napadne na ulici .ko god nosi srvenu kapicu, hoda hunjavo.. i trenerci ??
.. brate ne znash niti jedan ni ti..srecha pa je tu sveski jezik 'bosanski..
![]()
U slucaju kradje, radnica nije odgovorna a i svaki veliki butik ili sta god, placa osiguranje. A snimak je objavljen da bi se lopov kaznio valjda. Ili ce da ga ubace kod Bakira u stranku
radnica je tu ,da pomogne kupcu. tj ako pretura po majicama , da mu pridje i ponudi pomoch ako odbije. ostaje uz njega .........
..osiguranje ne pokriva sitne kradje. ima suma. koja je donja... mozda u bosni 1,000 km .. ne znam...
jel tebi osiguranje od auta. svaku ogrebotinu . da novac za farbanje??
.............................................................................................
Bella wrote: ↑Tue May 12, 2026 7:40 pmradnica je tu ,da pomogne kupcu. tj ako pretura po majicama , da mu pridje i ponudi pomoch ako odbije. ostaje uz njega .........haloooo. 'drzi na oku'.. shta je ona tu. meneken.. prishla je do izlaza i nije reagovala. dakle sauchesnik ..
..osiguranje ne pokriva sitne kradje. ima suma. koja je donja... mozda u bosni 1,000 km .. ne znam...
jel tebi osiguranje od auta. svaku ogrebotinu . da novac za farbanje??![]()
U Nemackoj mozes za svaku ogrebotinu da se javis osiguranju...Samo za sta god da se javis, oni ti isplate ali onda ti povecaju placanje na mesecnom nivou od par eura pa nadalje. U zavisnosti koliku si stetu naplatio/la .
i kako ti odluchish. trazish da ti isplate troshak ili sam zalijepish nekom trakom u istoj boji ..
ili . vlasnik butika. kao ovaj primjer. ne prodaje nishta. i jedan dan se maskira . opljachka svoju radnju. i naplati od osiguranja..
Vrlo moguce da ima i toga...Ovde po Nemackoj ima likova koji namerno udaraju svoj auto da bi naplatili osiguranje´...Bella wrote: ↑Wed May 13, 2026 3:54 am![]()
i kako ti odluchish. trazish da ti isplate troshak ili sam zalijepish nekom trakom u istoj boji ..
![]()
ili . vlasnik butika. kao ovaj primjer. ne prodaje nishta. i jedan dan se maskira . opljachka svoju radnju. i naplati od osiguranja..![]()
tako je kazu dodik zaradio milione..
Dobro jutro svima
Jos danas na posao pa slobodan do ponedeljka...
Jos danas na posao pa slobodan do ponedeljka...
Dobro jutro
Ljeto me tako zauzme.
Ljeto me tako zauzme.
Dobro vece svima...
I kod mene zahladnilo...Kisa po celi dan skoro...
Nego gde su svi? Gde su forumasice moje
I kod mene zahladnilo...Kisa po celi dan skoro...
Nego gde su svi? Gde su forumasice moje
Sinoć sam imala alergijski napad toliko da sam bila blizu smrti, pa da vas jednom pozdravim jer sam se probudila 
Per aspera ad astra 
Daj bre, nemoj da nas sekiras. Nadam se da si dobro sada? Zelim ti sto brzi oporavak i da ti se taj napad vise nikada ne dogodi.
Javljaj se cesto da znamo da si dobro i cuvaj se.
Dobro jutro 
Ma dobila neki osip prije par dana po cijelom tijelu i otišla dermatologu, dala mi lijek da mažem par dana pa da dođem. S tim da mi je rekla da je jak i da ga ne približavam licu jer mi je koža na licu inače osjetljiva. I znam da sam alergična na neke stvari, pa smo dogovorile kad mi se smiri osip da radimo alergo test i ostalo.
Uglavnom nanijela sam ja taj lijek koji je malo tečniji prije dvije noći i bilo je okej, a sinoć nanijela i s obzirom da sam nešto čitala nisam namazala ruke sve dok nisam trebala spavati. Namažem pred spavanje samo ruke i ne znam da li sam ja približila očima ili dirnula nešto pa primaknula očima, nemam pojma. U minuti me počele peči oči, uzimam odmah tabletu za alergiju, suza suzu goni koliko je jako bilo, pa nos, pa usna natekla i peče, pa cijelo lice peče, pa mi je počelo oticati grlo i jezik i tu sam skontala da nema zezancije. Tableta za alergiju nije bila dovoljna. I odem u hitnu, daju mi bocu, pa sam bila sat-dva dok se nije sve smirilo. Uglavnom haos
Per aspera ad astra 
Ohh.
Uradi obavezno alergy test.
Takces znati od cegase moras paziti.
Uradi obavezno alergy test.
Takces znati od cegase moras paziti.
ako morash mazti. na ruke, -- pamuche rukavice, mozda pomognu..
Zezaš se ako ne uradiš što prije pretrage na šta si alergična. To nije neka procedura, mogu ti i na podlaktici provjeriti za 20 minuta. Meni su radili na 20 na ovaj način i našli dvije.

Planira. Samo što moram i hranu i alergene koje udišemo, a i one koje stavljamo na kožu. Tako da KCUSdeksametazon wrote: ↑Thu May 14, 2026 3:21 pmZezaš se ako ne uradiš što prije pretrage na šta si alergična. To nije neka procedura, mogu ti i na podlaktici provjeriti za 20 minuta. Meni su radili na 20 na ovaj način i našli dvije.
![]()
...
Per aspera ad astra 
Dobro vece svima
@biljka , kako ti je sada?
Lep ostatak veceri zelim svima
@biljka , kako ti je sada?
Lep ostatak veceri zelim svima
Prebacio sam ovdje da tamo ne spamam jer ste vratili temu u ozbiljne vode.
Ostalo sam se budalijesao. 
Iskreno na onim slikama oblaka ja vidim samo 'pufnaste' kumuluse kroz koje prođemo u avionu sa minimalnim turbulencijama. Dva od tri agregatna stanja.Ina wrote: ↑Thu May 14, 2026 5:31 pm
Gdje sam zaokružila zelenom.. tu si ti ofrljače zaokružio. Tu im nema mogućnosti.
Žuto..
ti je Al obradio. A plavo na desnoj strani, dodao.
Ljubičasto nisam prije vidjela, ali da.. primijeti se na orginal fotki da ima (moguću) strukturu.. koju si ti "upotpunio" opet "čarobnim štapićem"
Ni narančasto nisam prije vidjela, sad da.
Ako se (opet) orginalna fotka, "približi".. i vidi se. Ko želi vidjeti
Rekla bih da su crvena ostala ista. Tu nisi "čarkao"
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6684 Views
-
Last post by Vanilla