Samo da kažem
Re: Samo da kažem

.............................................................................................
Dobro vece
Osvjezilo u Bosni
Ostalo nam jos 20ak dana.
Nemam vremena za upise o utiscima.
Imam nekog sa kime se toliko razumijem, i uzivam u tome. Mislim da je to dar od Boga.
Osvjezilo u Bosni
Ostalo nam jos 20ak dana.
Nemam vremena za upise o utiscima.
Imam nekog sa kime se toliko razumijem, i uzivam u tome. Mislim da je to dar od Boga.
Zahladilo predvečer. Prošlo ljeto.
Za 7 dana mi 35
ide se u godine 
Za 7 dana mi 35
Be highirly man not sikirly man
Kako je to biti đuturum. Pitam se
Bole kosti, boli ovo ono
Bole kosti, boli ovo ono
Be highirly man not sikirly man
treba pojachati uplate u penzioni sistem 
.............................................................................................
Dobro jutro
Kafu popila sa komsijama uz vatru, prave ajvar.
Sinoc imala zavrsavati nesto telefonom i internetom u US.
Koiko sam se od toga odmorila. Ne moze se reci.
Coolio jesi li dobro?
Kafu popila sa komsijama uz vatru, prave ajvar.
Sinoc imala zavrsavati nesto telefonom i internetom u US.
Koiko sam se od toga odmorila. Ne moze se reci.
Coolio jesi li dobro?
Hej, dobro jutro draga Peace
Hvala na pitanju, dobro sam.
Kako si mi ti? Odmor prolazi brzo?
Iskreno se nadam da uspevate da obavite sve sto ste zacrtali.
Puno pozdrava
Uvijek sve ide sporoje, ali dobro je.
Cuvaj mi se.
Cuvaj mi se.

Dobro jutro svima 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
U mom gradu (Kikinda) ovog vikenda se održava manifestacija "DANI LUDAJE" 41. put po redu
Juče je u večernjim časovima nastupila grupa Legende i održala autentičan koncert sa odličnim vokalnim instrumentalnim performansom.
Danas je u popodnevnim časovima održan defile najmlađih, karnevak dece maskiranih ili ukrašenih jesenjim plodovima. Meni je to najlepši deo manifestacije. U večernjim časovima koncert je održala Goca Tržan. Održala a je sa srcem a mislim da ima veliko srce i da ga nije štedela.
Sutra nam dolazi Dragana Mirković, pa ko je u mogućnosti a želi da je posluša, rado ću ga dočekati i ugostiti.
Juče je u večernjim časovima nastupila grupa Legende i održala autentičan koncert sa odličnim vokalnim instrumentalnim performansom.
Danas je u popodnevnim časovima održan defile najmlađih, karnevak dece maskiranih ili ukrašenih jesenjim plodovima. Meni je to najlepši deo manifestacije. U večernjim časovima koncert je održala Goca Tržan. Održala a je sa srcem a mislim da ima veliko srce i da ga nije štedela.
Sutra nam dolazi Dragana Mirković, pa ko je u mogućnosti a želi da je posluša, rado ću ga dočekati i ugostiti.
Legal Alien
Zvaka nije u trendu 
Pozdrav svima koliko vas ima...
@Peace nedostaje
@Peace nedostaje
Pozdrav svima iz suncanog dela Germanije 
Jos je ostalo manje od 20 dana. Iz US cu imati vise vremena. Nedostajete i vi meni.
Mnogo sam zauzeta. Imala boh fotki i video snimaka da podijelim ali ne nalazim za to vremena.
Jutros sam poranila da s jednog brda na planini pratim izlazak sunca.
U jednom momentu bila sam okruzena s pet pasa, ovcara, lajali su na mene.
Uhhh sto mi je bila prpa, nisam s mjesta ustala 20 min, dok se sunce nije posve pojavilo i psi odustali.
Ali jedan mali, i jos povrijedjene noge prisao je da bude uz mene. Hranila sam ga nekoliko dana unazad.
Totalno se prilijepio uz mene, i lajao na druge pse.
[

Da li bi mogla ostati tamo za stalno živjeti? Ili bi ti više godilo 6 mjeseci tu.. a 6 'vamo"..
I nadam se da (ti) je taj neko žensko..
Jer pogotovo ženska obostrana iskrena prijateljstva i povezanost.. kad i ako su prava.. imaju skroz nešto posebno.. što u životu jako vrijedi (do)živjeti.
Zove se Mirela, pominjala sam je tamo na utiscima.Ina wrote: ↑Mon Sep 21, 2026 9:50 pmDa li bi mogla ostati tamo za stalno živjeti? Ili bi ti više godilo 6 mjeseci tu.. a 6 'vamo"..
I nadam se da (ti) je taj neko žensko..
Jer pogotovo ženska obostrana iskrena prijateljstva i povezanost.. kad i ako su prava.. imaju skroz nešto posebno.. što u životu jako vrijedi (do)živjeti.
Bas sam se i sama to pitala.
Ima stvaro koje si bolje, a i stvari koje mi ne leze.
Samo trebamo uzivati, nalaziti nesto sto volimo i nekoga s kim se razumijemo… Nije uopste bitno gdje si.
Sigurna sam da svako mjesto/nacija ima nesto za pozeliti i nesto za odbaciti.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 8075 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies