Da se požalim
Re: Da se požalim
e, vjerujem da je to zadnji put da ti se uvalila na spavanje... ustedjela si joj min 100KM
.............................................................................................
Ma nije. Nikad ne bih dovela nekog u situaciju da bira između mene i nekog drugog i da to što je na drugoj strani bude razlog neke svađe. Da ću zaboravit, neću, ali šta ću kad su to neke cijeloživotne veze kojih mi je žao, a i malo sam budala vjerovatno. Bar imam gdje da se požalim
Per aspera ad astra 
biche tih scena . josh u zivotu..
.............................................................................................
Joj biljka drama queen 
Per aspera ad astra 
Svirala od 16 do 22, utrnula sva. Došla kući oko 1 i moram u 8 na posao. Svaki dan nešto za požalit se, a ovo i nije najgore
Per aspera ad astra 
pa , ti si super djevojka...a, sta sviras..koji instrument..
Specifičan je, lako bi bilo otkriti identitet
Per aspera ad astra 
Hajde reci, budi ekstrovert 
Per aspera ad astra 

Neee. Tako zvučim samo generalno
Velika mi je mana što se u toku svirki raspričam, kao odsviram nešto pa onda ide cijeli govor nekome ko je do mene o tome šta sam sve isfulala. Sinoć sam dobila komentar "Daj Biljko malo se primiri. Ne čujem ni vlastite misli, a kamoli tebe", pa mislim da sam vjerovatno bila kao taj emoji, samo pričajući, ali šta ću kad volim pričat
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Thu May 29, 2025 2:12 pmNeee. Tako zvučim samo generalno![]()
Velika mi je mana što se u toku svirki raspričam, kao odsviram nešto pa onda ide cijeli govor nekome ko je do mene o tome šta sam sve isfulala. Sinoć sam dobila komentar "Daj Biljko malo se primiri. Ne čujem ni vlastite misli, a kamoli tebe", pa mislim da sam vjerovatno bila kao taj emoji, samo pričajući, ali šta ću kad volim pričat![]()
. imaj na umu. da slushalac ne moze biti, dugo koncentrisan da primi toliko inforamacija....
Objasnio mi je slušalac uz komentar da se za 12 godina nisam ništa promijenilaBella wrote: ↑Thu May 29, 2025 4:48 pmbiljka wrote: ↑Thu May 29, 2025 2:12 pmNeee. Tako zvučim samo generalno![]()
Velika mi je mana što se u toku svirki raspričam, kao odsviram nešto pa onda ide cijeli govor nekome ko je do mene o tome šta sam sve isfulala. Sinoć sam dobila komentar "Daj Biljko malo se primiri. Ne čujem ni vlastite misli, a kamoli tebe", pa mislim da sam vjerovatno bila kao taj emoji, samo pričajući, ali šta ću kad volim pričat![]()
![]()
. imaj na umu. da slushalac ne moze biti, dugo koncentrisan da primi toliko inforamacija....
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Thu May 29, 2025 6:51 pmObjasnio mi je slušalac uz komentar da se za 12 godina nisam ništa promijenilaBella wrote: ↑Thu May 29, 2025 4:48 pmbiljka wrote: ↑Thu May 29, 2025 2:12 pm
Neee. Tako zvučim samo generalno![]()
![]()
. imaj na umu. da slushalac ne moze biti, dugo koncentrisan da primi toliko inforamacija....![]()
Došla kući za Bajram i evo sat vremena mi je već ključ zaglavljen u bravi. Nit ga mogu izvadit, nit mogu otključat 
Per aspera ad astra 
. nije dobro
Per aspera ad astra 
i kako ches mirno spavati. razvljenih vrata?
Imaju još jedna u predulazu, njih sam zaključala. Okej je, a i nisam nešto imala naviku da se zaključavam do prije par mjeseci. Nemam objašnjenje
Per aspera ad astra 
trebash se zakljuchavati...
Bila sam na milimetar da oprostim. Odem u sobu na sprat i čujem da je sve što se priča u prizemlju zapravo o meni
Per aspera ad astra 
Oprosti radi sebe 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 200 Replies
- 3098 Views
-