Da se požalim
Re: Da se požalim
18 km? u koliko dana?
Spremam se za maraton 
neshto kao 'sandzo'

.............................................................................................
nije to isto bgm
on je iz pomijesanog braka
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Iracko srpski miks 
.
mozda je do mene.. ne vidim ja tu nikakav mix...
srbin 120 % chak bi ti i Vuchich zavidio,da te chuje... 
.............................................................................................
nemamo chat više
da , bash si bio aktivan na istom..
joj daj molin te di si ti bila kad sam ja chatso 
bio je cesto fjaka..
evo sad ne rade smajlichi.. e jeste ga opravili .. hahaahahaaa
evo sad ne rade smajlichi.. e jeste ga opravili .. hahaahahaaa
Rade 
joj daj molin te di si ti bila
bela skuliraj se
Živim u zgradi sa dva lifta. Ja sam na neparnom broju sprata, a drugi lift ide na parne.
Kako biste vi reagovali da naručite hranu i dostavljač vam napiše poruku da pokupite hranu iz lifta koji ide do sprata ispod vas? On je ubacio hranu i ostao u prizemlju
Kako biste vi reagovali da naručite hranu i dostavljač vam napiše poruku da pokupite hranu iz lifta koji ide do sprata ispod vas? On je ubacio hranu i ostao u prizemlju
Per aspera ad astra 
rečeš ok fala šaljem lovu a samo pokupiš spizu strugneš u stan i zajlučaš se 
moze to uraditi, jednom... ponoviti neche..
Ja sam mu odgovorila da sam pokupila, ali da je neprofesionalan i nepristojan. Onda je on odgovorio da ima fobiju od lifta i onda sam loše osjećala i čak se izvinila
Per aspera ad astra 
. kod takve usluge. da li se ostavlja bakshish/tip ? i da li je usluga takva da 'mora' dochi na vrata?
Možeš u aplikaciji ostaviti bakšiš. Obavezan je da dostavi na vrata koliko znam. Neka me neko ispravi ako griješim. Ali čak i da nije htio doći da je javio da siđem u prizemlje bilo bi normalnije
Per aspera ad astra 
da, sigurno. ostaviti na pod u liftu je bash.. gross
Da sam u Americi tužio bih dostavu tražio milion. Pošto nisam tužio bih dostavu onako za džaba 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 215 Replies
- 10415 Views
-
Last post by Bella