Lajkam forumaša
Re: Lajkam forumaša
.............................................................................................
Volim najviše jednu osobu ovdje. I zbog te osobe sam najčešće tu.
A i biti ću.. prisustvom ili i neprisustvom.. kakve god da nam i različite staze, život i unutarnji glas usput prirede.
Dosta je zanimljivih, pozitivnih, simpatičnih, kulturnih, inteligentnih, i osjećajnih ljudi..
Neću nabrajati. Oni to već znaju.
A i biti ću.. prisustvom ili i neprisustvom.. kakve god da nam i različite staze, život i unutarnji glas usput prirede.
Dosta je zanimljivih, pozitivnih, simpatičnih, kulturnih, inteligentnih, i osjećajnih ljudi..
Neću nabrajati. Oni to već znaju.
.............................................................................................
Onda biraj gde da te vodim
Dame imaju prednost
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Feb 27, 2025 1:14 amOnda biraj gde da te vodim![]()
Dame imaju prednost![]()
Napravi jednom izuzetak i stvarno doletiBella wrote: ↑Thu Feb 27, 2025 1:17 amznash kako ja ovih godina .putujem.. gledam dokumentarce o Japanu/ EU drzavama/ Aziji itd.. i bash uzivam. u toplini doma svoga..
![]()
ne pravim vishe izuzetke .. a ni manjeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Feb 27, 2025 1:21 amNapravi jednom izuzetak i stvarno doleti![]()
upadaj . proradio je forum ..

Ma zbog mene ga napravi pa kud puklo da pukloBella wrote: ↑Thu Feb 27, 2025 6:40 pmne pravim vishe izuzetke .. a ni manje![]()
upadaj . proradio je forum ..![]()
haah zbilja.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Feb 27, 2025 7:37 pmMa zbog mene ga napravi pa kud puklo da puklo![]()
.. ma slutim ja shta ti ochekujesh..
Sta to ocekujem
Ja sam ozbiljan covek bre
@Skitnica
Od prvog pisanja na forumu, meni draga osoba. Direktna, društvena, puna ideja za nove teme
@biljka
Nova, mlada, vesela. Odlično se uklopila. I da, voli Rundeka
@joker
Čini mi se, odskora na forumu. Ugl. mislim da je, ok. lik. Vidim da voli igrice.
@Peace
Na prošlom forumu se baš nismo slagale
Ali, na ovom mi je postala draga. Volim je čitati
@Kamilica
Dovoljno je samo da stavim
Negdje, i isto vrijeme smo došle na forum i žao mi je što rijetko navrati
@Mina
Kad je počeo ovaj forum, bila je češće. Otvarala teme, komentirala.. Meni se čini, ozbiljna i oštra mlada žena. I pravedna. Volim ju čitati.
@bakterijasmarsa
Pristojan forumaš. Dođe, odigra igrice i ode.
@laganini
Aaaaa,on mi fali. Fale mi naša dobronamjerna,, prepucavanja,, oko livih i desnih
Di si laki?
@Ina
Predivna osoba
Od prvog pisanja na forumu, meni draga osoba. Direktna, društvena, puna ideja za nove teme
@biljka
Nova, mlada, vesela. Odlično se uklopila. I da, voli Rundeka
@joker
Čini mi se, odskora na forumu. Ugl. mislim da je, ok. lik. Vidim da voli igrice.
@Peace
Na prošlom forumu se baš nismo slagale
Ali, na ovom mi je postala draga. Volim je čitati
@Kamilica
Dovoljno je samo da stavim
Negdje, i isto vrijeme smo došle na forum i žao mi je što rijetko navrati
@Mina
Kad je počeo ovaj forum, bila je češće. Otvarala teme, komentirala.. Meni se čini, ozbiljna i oštra mlada žena. I pravedna. Volim ju čitati.
@bakterijasmarsa
Pristojan forumaš. Dođe, odigra igrice i ode.
@laganini
Aaaaa,on mi fali. Fale mi naša dobronamjerna,, prepucavanja,, oko livih i desnih
Di si laki?
@Ina
Predivna osoba
Kako sam zaboravila @Lana
Odmjerena,pristojna,lijepa
Odmjerena,pristojna,lijepa
sve vas lajkam, sve 
Ne vidim da piše lajkam Vjetra i sve ostale 
Ne smije niko reci suprotno … lijepi strah 
Hoćeš da kažeš da bi inače rekli? 
Ne smijem ništa reci … 
Mudro, mudro, nije lijepo vidjeti muške suze
Ja lajkam onu Mašu, lijep avatar
Bakterija mi je kul, energija kakvoj težim, ali nimalo mi ne ide.
Dezire ne lajkam više već nekoliko minuta
Biljka je super jer je tačno objektiviziram u formi lijevog u ovom smajliju
Bella vuče za jezik kao niko a poenta je ne biti mudar ovdje i držati jezik za zubima, tako da je moje administrativno srce na dlanu njoj
Skitnica je luda prelajkavo
Peace je mir ovdje, prebogatog na umu za reći i nemir na bockanje ne u skladu sa njenim mirom tako da je super kombo
Joker pogađa i pogađam da je kapacitet, ali ne razbacuje se baš kad ne treba pogađati. Lajk u najavi
Joj ev ponoć
Vratiću se, moram nešto prvo...
Bakterija mi je kul, energija kakvoj težim, ali nimalo mi ne ide.
Dezire ne lajkam više već nekoliko minuta
Biljka je super jer je tačno objektiviziram u formi lijevog u ovom smajliju
Bella vuče za jezik kao niko a poenta je ne biti mudar ovdje i držati jezik za zubima, tako da je moje administrativno srce na dlanu njoj
Skitnica je luda prelajkavo
Peace je mir ovdje, prebogatog na umu za reći i nemir na bockanje ne u skladu sa njenim mirom tako da je super kombo
Joker pogađa i pogađam da je kapacitet, ali ne razbacuje se baš kad ne treba pogađati. Lajk u najavi
Joj ev ponoć
Vratiću se, moram nešto prvo...
Ni super nekome više ne možeš reći da se ne naljuti 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 293 Views