Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
A smijao se tuđim avatarima
Jesi li mogao čudniji izabrati

I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
@laki,baš mi se sviđa avatar 
..odraz je moje subjektivnosti na ovom forumu..nebi sad aplicira sto pjesnik hoće rec interpretacija je dozvoljena i dijapazon je vaši doživljaja ..
Lagani najbolji avatar imaš na ovom forumu. 
Vanilijo što te neeeemaaa
Nadam se da si dobro
Nadam se da si dobro
..i da je I ja upoznam..blackadder wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 7:50 pmRekla mi je da vam poručim da je tu, iako nije tu i da vas sve voli koji brinete za nju, kao i da voli sve koji brinu za nju.
Hvala, pozdravi jeblackadder wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 7:50 pmRekla mi je da vam poručim da je tu, iako nije tu i da vas sve voli koji brinete za nju, kao i da voli sve koji brinu za nju.
A paučina se bila uhvatila na italic dugmetublackadder wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 7:50 pmRekla mi je da vam poručim da je tu, iako nije tu i da vas sve voli koji brinete za nju, kao i da voli sve koji brinu za nju.
Zezaš nas?blackadder wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 7:50 pmRekla mi je da vam poručim da je tu, iako nije tu i da vas sve voli koji brinete za nju, kao i da voli sve koji brinu za nju.
Vanilla, osjeti se da te nema
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
.............................................................................................
Bella,petak je
Imam flasu dobrog vina,berba 65-te ,crveno
Petkom,za veceru obozavam Becku snicl ...

Imam flasu dobrog vina,berba 65-te ,crveno
Petkom,za veceru obozavam Becku snicl ...
Milsim da je vrijeme da izbacish pohovanu hranu...
.............................................................................................
..jel u americi konzumirate ramstek il biftek..
.. u velikim kolicinama. no, ja rijetko jedem.. govedinu... pogotovo biftek...ne svidja mi se ukus..
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Evo i ja ti povjerovahblackadder wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 7:50 pmRekla mi je da vam poručim da je tu, iako nije tu i da vas sve voli koji brinete za nju, kao i da voli sve koji brinu za nju.
P.S. pazi da ne zeznes lozinku
Kamilica, Mina
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.
@Vanilla 

Vanilla wrote: ↑Mon Nov 02, 2020 9:46 pmEvo i ja ti povjerovahblackadder wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 7:50 pmRekla mi je da vam poručim da je tu, iako nije tu i da vas sve voli koji brinete za nju, kao i da voli sve koji brinu za nju.
P.S. pazi da ne zeznes lozinku![]()
@Vjetre, možeš li prebaciti ,one moje postove, gdje su keksići
sa teme-Kuhali ste nešto, na ovu temu koja je otvorena-Kolači,torte?
Hvala
sa teme-Kuhali ste nešto, na ovu temu koja je otvorena-Kolači,torte?
Hvala
Prebacivanje starijih postova u novootvorenu temu nije moguće. Mislim, jeste, ali potpuno poremeti tu novu temu.
Zato jedino kao kvotane postove mogu ubaciti stare, ali ne mogu kvotati attachments
Slobodno ponovo postavi iste slike
Mamitos (Peace), po outfitima sam te prepoznala.
cokim te ... 
Ako neko igra da vas izgubi... Pusti nek' pobjedi....