Da se požalim
Re: Da se požalim
Ja necu nista da se zalim 
Želudac me počeo zezati … 
Kako dvije noci ne spavam od bolova ramena 
Imas li voltaren forte? On je dobar.
Zelim ti sto brzi oporavak
Zelim ti sto brzi oporavak
Imam hvalaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Mar 04, 2025 1:14 pmImas li voltaren forte? On je dobar.
Zelim ti sto brzi oporavak![]()
Bice bolje
Mora biti bolje. Tebe ne sme nista da boliLana wrote: ↑Tue Mar 04, 2025 11:01 pmImam hvalaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Mar 04, 2025 1:14 pmImas li voltaren forte? On je dobar.
Zelim ti sto brzi oporavak![]()
![]()
Bice bolje![]()
Počinje me uho ozbiljno boliti.
Popodne nekoliko puta samo žignulo … i od malo prije već bol bez prestanka..
Popodne nekoliko puta samo žignulo … i od malo prije već bol bez prestanka..
Skitnica wrote: ↑Sat Mar 08, 2025 10:33 pmJedan od članaka... Na netu ih imaš mnogo
Prirodan lijek za upalu uha
U narodnoj medicini se koristi od starog i srednjeg vijeka. Čuvarkuća je stari narodni lijek za upalu uha, oštećenja bubnjića i gubitak sluha. Njen sok rastvara višak cerumena u uhu i smanjuje bol. Mnogi su se uvjerili da djeluje bolje nego kapi iz ljekarne, a neki pedijatri je preporučuju i djeci. Kako bi čuvarkuća djelovala, dovoljno je istisnuti dva do tri mililitra soka iz lista, ukapati u uho, malo odležati i nakon nekoliko minuta pustiti da sok iscuri van iz uha.
A šta sa njom da probam?![]()
Morala sam popiti tabletu prije spavanja ću ovo probati …
Hvala ti..
Hvala ti..
Sanjala sam najljepši, a najtužniji san ikad. Bukvalno sam se sa suzama probudila 
Per aspera ad astra 
Uzela sam pretamnu nijansu crvene... Nikad mi se ovo nije desilo. Uvijek uzmem jednu crvenu farbu i jednu narandžastu. Ne znam šta mi je sad bilo da uzmem samo dvije crvene i sad sam pretamna 
Per aspera ad astra 
Izaprat će se brzo boja, par šampona i isvjetli… bar meni nakon jednog boja već ne bude potrpano ista…
Ma znam, neće se ni primijetit za sedmicu dana, ali eto iziritirala sam se
Per aspera ad astra 
Ma nemaš potrebe … sigurna sam da ti lijepo i ta nijansa stoji …
Tek ćeš vidjeti na danskoj svjetlosti pravi rezultat boje…
Sjećam se jednom nagovore ne da se ofarbam u tamno smeđu
Navika je čudo kad naviknemo jednu boju nositi …
Ma imala sam ja svakakve nekakve boje i dužine, pa mi nije toliki teret, nijansa gore-dole. Samo kad sam se ogledala baš mi krivo da nisam kupila jednu svjetliju, kao zašto nisam radila onako kako inače radim.Skitnica wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:09 amMa nemaš potrebe … sigurna sam da ti lijepo i ta nijansa stoji …
Tek ćeš vidjeti na danskoj svjetlosti pravi rezultat boje…
Sjećam se jednom nagovore ne da se ofarbam u tamno smeđu( skoro pa crno ) uuuzzzzzasssss na meni …. Prenoćila samo jednu noć sa tom bojim morala sam posvijetliti …
Navika je čudo kad naviknemo jednu boju nositi …![]()
Ti si isto crvena?
Per aspera ad astra 
koji vam je fol sa tim crvenim bojama..
.............................................................................................
mislim da je Skitnica. prirodna 'mrkvica'..
.............................................................................................
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 215 Replies
- 10207 Views
-
Last post by Bella