Ostavite poruku

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Ostavite poruku

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Wed Dec 25, 2024 3:59 pm

Hajde mi reci kako roditelj ima izbor a drzava im kaze da im dete ne moze ici u vrtic ili skolu ako ne primi vakcine. To nije izbor vec ucena. Ili recimo ovde u Nemackoj (bavarska cini mi se) u skoli rekli deci da se decaci obuku u zenske stvari a devojcice u muske kao da daju podrsku jednakosti. Jedna zena nije htela pa je platila kaznu. Jao sto meni to ne kazu da im ja odem u skolu.
Onda promjenish drzavu, dijete sam obrazujesh do odredjene godine kad je to dozvoljneo itd.

.. i sve ti to sam odluchujesh . ne pitash dijete shta ono hoche.. naravno. nije tog uzrasta da to i razumije i odluchi. tako i ti kao roditelj si ucjenivach u neku ruku... :hm
. taj sluchaj s odjechom.. ah ne znam.. pokushavaju djecu nauchiti . da respektuju druge. drugachijeg izgleda... da je platila kaznu. chudno. ti joj vjerujesh ili je zbilja to bilo...
ti ispoljavash neku agresivnost. 'ti bi im pokazao' shta bi pokazao.. :hm . doshao si na njihovu teritoriju.. ako te ugrozavaju. tuzi ih. :jbg
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Dec 25, 2024 4:22 pm
Wed Dec 25, 2024 3:59 pm

Hajde mi reci kako roditelj ima izbor a drzava im kaze da im dete ne moze ici u vrtic ili skolu ako ne primi vakcine. To nije izbor vec ucena. Ili recimo ovde u Nemackoj (bavarska cini mi se) u skoli rekli deci da se decaci obuku u zenske stvari a devojcice u muske kao da daju podrsku jednakosti. Jedna zena nije htela pa je platila kaznu. Jao sto meni to ne kazu da im ja odem u skolu.
Onda promjenish drzavu, dijete sam obrazujesh do odredjene godine kad je to dozvoljneo itd.

.. i sve ti to sam odluchujesh . ne pitash dijete shta ono hoche.. naravno. nije tog uzrasta da to i razumije i odluchi. tako i ti kao roditelj si ucjenivach u neku ruku... :hm
. taj sluchaj s odjechom.. ah ne znam.. pokushavaju djecu nauchiti . da respektuju druge. drugachijeg izgleda... da je platila kaznu. chudno. ti joj vjerujesh ili je zbilja to bilo...
ti ispoljavash neku agresivnost. 'ti bi im pokazao' shta bi pokazao.. :hm . doshao si na njihovu teritoriju.. ako te ugrozavaju. tuzi ih. :jbg
Na nepravdu sam ljut i svako normalan ce biti. Svaki roditelj mora da ima prava da vaspitava dete kako zeli, da odluci za njega kako misli da je najbolje a ne da ti drzava namece. A ovo za kaznu je izgleda bila laz, slagala je valjda da je dobila kaznu pa je pobegla da je ne uhapse. Sada sam proverio.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Wed Dec 25, 2024 5:01 pm

Na nepravdu sam ljut i svako normalan ce biti. Svaki roditelj mora da ima prava da vaspitava dete kako zeli, da odluci za njega kako misli da je najbolje a ne da ti drzava namece. A ovo za kaznu je izgleda bila laz, slagala je valjda da je dobila kaznu pa je pobegla da je ne uhapse. Sada sam proverio.
..sta je tebi nepravda, nekome je prihvatanje chinjenica/ pravila..okoline gdje zivi.
Nije drzava kriva za svoje 'namechenje' ona oslushkuje narod a i narod je na neki nachin za to zasluzan.

Skola, ima svoja pravila.. i obaveza roditelja je da se upozna s tim pravilima,prije upisa svog nasljednika.kome se en svidja. trazi alternativu..
..no. ako roditelj misli da mozes s djetetom kako hoches, ne moze.. evo ti sluchaj gejeva..sta su radili..ili ako ih psihichki zlostavljaju/ kao i fizichki.. drzava /skola/ uchiteljica.. to primjeti .i pozove te na razgovor..ili dijete.. nesvjesno iznese situaciju iz kuche pred drugim osobama...treba biti oprezan sa djecom..shta pred njima prichati i kako ih 'oblikovat'..

:hahah a zbilja je interesantno. koliko srba poznajem.. svi imaju neku agendu. za neshto..samo se bune :m. :hahah
tu su rusi .pa shvabe
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Dec 25, 2024 6:00 pm
Wed Dec 25, 2024 5:01 pm

..sta je tebi nepravda, nekome je prihvatanje chinjenica/ pravila..okoline gdje zivi.
Nije drzava kriva za svoje 'namechenje' ona oslushkuje narod a i narod je na neki nachin za to zasluzan.

Skola, ima svoja pravila.. i obaveza roditelja je da se upozna s tim pravilima,prije upisa svog nasljednika.kome se en svidja. trazi alternativu..
..no. ako roditelj misli da mozes s djetetom kako hoches, ne moze.. evo ti sluchaj gejeva..sta su radili..ili ako ih psihichki zlostavljaju/ kao i fizichki.. drzava /skola/ uchiteljica.. to primjeti .i pozove te na razgovor..ili dijete.. nesvjesno iznese situaciju iz kuche pred drugim osobama...treba biti oprezan sa djecom..shta pred njima prichati i kako ih 'oblikovat'..

:hahah a zbilja je interesantno. koliko srba poznajem.. svi imaju neku agendu. za neshto..samo se bune :m. :hahah
tu su rusi .pa shvabe
Kako moze neko da kaze roditelj sam neka izabere ako je roditelj u startu ucenjen. To je nepravda.

Kazes da svi mi imamo agendu? A da li gresimo sto razmisljamo tako ako vidimo da sve sto se desava vodi ka tome?!

Svi politicari su ti tu da sprovedu agendu koju im neko iznad namece.

Vakcinacija, ukidanje valuta i postavljanje jedne za celi svet i to digitalne jer zele da ukinu kes (slobodu ) . Reziraju strahove da bi ponudili resenje u vidu cipovanja u smislu da si sigurniji bla bla bla.

Mozda to nece biti za godinu,dve,tri ali kasnije hoce. Tacnije pokusavaju da sprovedu a da li ce uspeti zavisi od obicnog naroda i njegovog prihvatanja ili odbijanja

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Wed Dec 25, 2024 7:36 pm

Kako moze neko da kaze roditelj sam neka izabere ako je roditelj u startu ucenjen. To je nepravda.

Kazes da svi mi imamo agendu? A da li gresimo sto razmisljamo tako ako vidimo da sve sto se desava vodi ka tome?!

Vakcinacija, ukidanje valuta i postavljanje jedne za celi svet i to digitalne jer zele da ukinu kes (slobodu ) . Reziraju strahove da bi ponudili resenje u vidu cipovanja u smislu da si sigurniji bla bla bla.

Mozda to nece biti za godinu,dve,tri ali kasnije hoce. Tacnije pokusavaju da sprovedu a da li ce uspeti zavisi od obicnog naroda i njegovog prihvatanja ili odbijanja
Kako ko se osjecha, tebi smetaju neke pojave.. drugima su savim ok... skola nameche .shto vechina odobrava i podrzava.
. ja bih radije kesh... slazem se :DE
. gledala sam nedavno dokumantarac KIna, selo. shto lazu 'bogu iza nogu'. na pijaci. na proizvodima.QR codovi.. :8x . u Beogradu metropoli toga nema.. :hahah ili mozda ima
..Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Dec 25, 2024 11:52 pm
Wed Dec 25, 2024 7:36 pm

Kako ko se osjecha, tebi smetaju neke pojave.. drugima su savim ok... skola nameche .shto vechina odobrava i podrzava.
. ja bih radije kesh... slazem se :DE
. gledala sam nedavno dokumantarac KIna, selo. shto lazu 'bogu iza nogu'. na pijaci. na proizvodima.QR codovi.. :8x . u Beogradu metropoli toga nema.. :hahah ili mozda ima
..Image
Svuda uvode te QR kodove. Rekoh ti vec da korak po korak sprovode agendu dok se narod kao blentav smeje i dopusta sebi da misli da je to teorija zavere. Narod je mnogo glup (cast izuzecima)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

@drle
gdje si, vjetar te odnese ili pak bura :hahah

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

:spavaa

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

ček kako vitar može brisati poruke? oću i ja tu moć.

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

navuću i ja kurton na sebe bit ću i ja neki k. ovde :""

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

mozesh i ti. nakon dvi pive

:hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Klaus Svab, jedan od glavnih iz svetskog ekonomskog foruma koji svake godine okuplja politicare u Davosu (Svajcarska) i govori mi sta treba da sprovode. Evo sada preti nekim izmisljenim klimatskim promenama i kako ce ako ne reagujemo da bude gore po narod nego kurona cirkus.

https://x.com/newstart_2024/status/1873 ... nGEhg&s=09

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:maad
aj josh malo o vakcinama..

:hahah :killm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Dec 31, 2024 2:40 am

Pa cekaj, evo covek otvoreno prica. Jesam li sta izmislio? Ti barem koristis taj engleski :D

I taj isti covek je pre nego sto je poceo kurona cirkus napisao knjigu COVID 19 / GREAT RESET.

Imas na amazonu da je kupis. Vidovit neki lik :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Evo je, knjiga vidovitog starca :DD

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Tue Dec 31, 2024 2:42 am
Bella wrote:

Pa cekaj, evo covek otvoreno prica. Jesam li sta izmislio? Ti barem koristis taj engleski :D

I taj isti covek je pre nego sto je poceo kurona cirkus napisao knjigu COVID 19 / GREAT RESET.

.mozes i ti 'otvoreno' prichat.. snimi se .. sve mreze che te prenijeti.. :8x onako.. iz sraca sve reci. i sta si prochitao. :hm ne dalje od naslova.. :DD

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Dec 31, 2024 2:54 am
Tue Dec 31, 2024 2:42 am
Bella wrote:

.mozes i ti 'otvoreno' prichat.. snimi se .. sve mreze che te prenijeti.. :8x onako.. iz sraca sve reci. i sta si prochitao. :hm ne dalje od naslova.. :DD
Ne bih ni citao to smece :D .

Cuj to, ovaj starac ce nam reci sta je predvideo :hahah

Sada seju strah da bi ponudili resenje... Ja :hahah se divim onome ko ovakvima veruje bilo koju rec. Treba biti talentovan za to, stvarno

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
vjerujesh ti..samo se borish s tim.. sta i kako.
i malog jeza se plashish... :hahah :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Dec 31, 2024 3:05 am
:_)
vjerujesh ti..samo se borish s tim.. sta i kako.
i malog jeza se plashish... :hahah :-?
:hahah

Ma ne mogu zaspati od straha :DD

Poznat sam po tome :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Krece nova cirkusijada. Znaju i kada ce tacno :D

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

juicypussy ako čitaš ovo javi mise u pm

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Sun Jan 05, 2025 12:30 am
:hah Čitaš - vjeruješ Blicu ? :doh :fpalm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Skitnica wrote:
Sun Jan 05, 2025 8:02 am
Sun Jan 05, 2025 12:30 am
:hah Čitaš - vjeruješ Blicu ? :doh :fpalm
Naravno da ne citam ta smeca. Videh na netu.

Krecu polako sa propagandom i ici ce dokle im narod bude dozvolio. Jer za 2025-tu su rekli nova plandemija