Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
Moraju na neki način povećati čitanost . A istovremeno skinuti pažnju sa protesta studenata.. 
I to sa studentima pocinje da bude sumnjivo.
Biljkooooo
Ne zabusavaj...
Dezire...
Nadam se da si dobro...
Dezire...
.............................................................................................
Ti se udaj za beogradjanina onda 
.............................................................................................
BosnaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jan 10, 2025 3:31 pmBiljko, iz koje drzave se ti nama javljas ako se sme znati![]()
Per aspera ad astra 
To biljko legendo
Kakvi su cevapi u tvom kraju
Najbolji, ali objektivno najboljiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 1:19 pmTo biljko legendobiljka wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 12:01 pmBosnaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jan 10, 2025 3:31 pm
Biljko, iz koje drzave se ti nama javljas ako se sme znati![]()
![]()
![]()
Kakvi su cevapi u tvom kraju![]()
Per aspera ad astra 
E te detalje ne dijelim, a i trebalo bi samo po sebi biti dovoljno kad kažeš najbolji ćevapi da znaš odakle suNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 4:28 pmBas si skromna![]()
Pa hajd' mi onda reci gde je to, da znam da ih i ja probam![]()
Per aspera ad astra 
Ja znam za Sarajevo,Trebinje i Banjalukubiljka wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 5:09 pmE te detalje ne dijelim, a i trebalo bi samo po sebi biti dovoljno kad kažeš najbolji ćevapi da znaš odakle suNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 4:28 pmBas si skromna
![]()
. i u kojem bi mogao zivjeti ugodno? i zashto ?
Ja sad prvi put da "saznam" za Trebinje ima "najbolje" cevape u BiH..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 7:24 pmJa znam za Sarajevo,Trebinje i Banjalukubiljka wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 5:09 pmE te detalje ne dijelim, a i trebalo bi samo po sebi biti dovoljno kad kažeš najbolji ćevapi da znaš odakle suNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 4:28 pm
Bas si skromna
![]()
![]()
Poznati su mi banjalucku,travnicki i sarajevski..
Na Travnik sam i mislio, izvinjavam seSkitnica wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 8:52 pmJa sad prvi put da "saznam" za Trebinje ima "najbolje" cevape u BiH..![]()
Poznati su mi banjalucku,travnicki i sarajevski..![]()
Aha..meni su najbolji Travnicki od svih dosad probanih..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:21 pmNa Travnik sam i mislio, izvinjavam se. Imaju i dobar sir. A Trebinje lepe zene
![]()
Meni su svi dobriSkitnica wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:23 pmAha..meni su najbolji Travnicki od svih dosad probanih..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:21 pmNa Travnik sam i mislio, izvinjavam se. Imaju i dobar sir. A Trebinje lepe zene
![]()
uzela sam samo da probam nisam obozavateljka cevapa...
Ja sam obožavateljka
Ja vala jesamSkitnica wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:23 pmAha..meni su najbolji Travnicki od svih dosad probanih..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:21 pmNa Travnik sam i mislio, izvinjavam se. Imaju i dobar sir. A Trebinje lepe zene
![]()
uzela sam samo da probam nisam obozavateljka cevapa...