Zene, zene...
Re: Zene, zene...
.mogu i imaju svoj prostor.. .Coolio wrote: ↑Sat May 23, 2026 7:14 amNije stvar u kuvanju. Ne ocekujem niti je moranje. Stvar je u razmisljanju i ponasanju. Necemo sada da se pravimo naivni i da ne znamo o kakvim zenama je rec. Ako se takve zenama uopste mogu nazvati.
..viewtopic.php?f=37&t=550&p=109538&hilit ... se#p109538
.............................................................................................
Prostor za ismejavanjeBella wrote: ↑Sat May 23, 2026 2:51 pm.mogu i imaju svoj prostor.. .![]()
..viewtopic.php?f=37&t=550&p=109538&hilit ... se#p109538
. .. zashto ismijavanje..Coolio wrote: ↑Sat May 23, 2026 4:32 pmProstor za ismejavanjeBella wrote: ↑Sat May 23, 2026 2:51 pm.mogu i imaju svoj prostor.. .![]()
..viewtopic.php?f=37&t=550&p=109538&hilit ... se#p109538![]()
. rade posao, ko i svaki drugi.. za neke chudan. neizvodljiv.. ali u danashnje vrijeme.. mnoge cijenjene, puno vishe od . .. ..ko zna 'kojih'..
.............................................................................................
Cenjene su u poremecenom sistemu vrednosti. Svakom normalnom je smesno,zalosno ili sta godBella wrote: ↑Sat May 23, 2026 6:21 pm. .. zashto ismijavanje..Coolio wrote: ↑Sat May 23, 2026 4:32 pmProstor za ismejavanjeBella wrote: ↑Sat May 23, 2026 2:51 pm
.mogu i imaju svoj prostor.. .![]()
![]()
. rade posao, ko i svaki drugi.. za neke chudan. neizvodljiv.. ali u danashnje vrijeme.. mnoge cijenjene, puno vishe od . .. ..ko zna 'kojih'..![]()
Cenjene su u poremecenom sistemu vrednosti. Svakom normalnom je smesno,zalosno ili sta godBella wrote: ↑Sat May 23, 2026 6:21 pm. .. zashto ismijavanje..Coolio wrote: ↑Sat May 23, 2026 4:32 pmProstor za ismejavanjeBella wrote: ↑Sat May 23, 2026 2:51 pm
.mogu i imaju svoj prostor.. .![]()
![]()
. rade posao, ko i svaki drugi.. za neke chudan. neizvodljiv.. ali u danashnje vrijeme.. mnoge cijenjene, puno vishe od . .. ..ko zna 'kojih'..![]()
. i kako znamo da li su cijenjne ili ne.... one su takve .kakav im je cilj bio.. zene ili mushkarci.
.. tachno, neke po nekim ukusima su pretjerale.. za neke i ne znamo /da li su 'prave ili ne... prirodne ili ne .
ali nishta bolje ne izgledaju i te bash 'prirodne' kvgavih noseva, zapushtene figure. pa i bez kozmetike... i ne znachi da je ugodnije biti u njihovom drushtvu...
Kakvu zenu danas videh...
Au tebra brate
Au tebra brate
ovako neshto
dalila..
https://www.avaz.ba/showbiz/rijaliti/10 ... im-mrezama

Ma kakvi ova...
Cura danas jeans, patike, majcica, kikice, naocare za sunce
Cura danas jeans, patike, majcica, kikice, naocare za sunce

Sta joj se desilo kada se probudila ? Ima stila za izmisljanje prica. Sve za like
Dobro je dok ne pocne da pravi drugi profil pa sama sebi napise komentar na koji ce kao da odgovori da se napravi pametna...
Sve strucnjaci po tik toku
I da, ja sam sreo devojku i odusevio se...Bio sam sam, nisam imao kome da kazem wow sto je dobra kao neki balvan...
Devojka koju sam video je prelepa na neki svoj nacin a ne na taj debilski gde neki bolesnik koji je sex video samo u riality programu komentarise sa drugim pacenicima...
Na stranu to sto se ovo sto ova prica nije ni desilo
Dobro je dok ne pocne da pravi drugi profil pa sama sebi napise komentar na koji ce kao da odgovori da se napravi pametna...
Sve strucnjaci po tik toku
I da, ja sam sreo devojku i odusevio se...Bio sam sam, nisam imao kome da kazem wow sto je dobra kao neki balvan...
Devojka koju sam video je prelepa na neki svoj nacin a ne na taj debilski gde neki bolesnik koji je sex video samo u riality programu komentarise sa drugim pacenicima...
Na stranu to sto se ovo sto ova prica nije ni desilo
Sad ti uzvraćam tvojim izvorima
A ne znam što ovo ne bi bilo moguće. Dešava mi se sigurno na mjesečnoj bazi da prisustvujem sličnim situacijama i prostakluku. A ti nisi imao kome reći uživo, pa si došao da kažeš nepoznatim ljudima na internetu "Au tebra brate"
Per aspera ad astra 
Pa ja to vise kao salu...Ako do sada nisi uvidela da volim da se zezam,salim itd.ne znam jos koliko vremena treba proci...biljka wrote: ↑Mon May 25, 2026 12:38 amSad ti uzvraćam tvojim izvorima![]()
A ne znam što ovo ne bi bilo moguće. Dešava mi se sigurno na mjesečnoj bazi da prisustvujem sličnim situacijama i prostakluku. A ti nisi imao kome reći uživo, pa si došao da kažeš nepoznatim ljudima na internetu "Au tebra brate"![]()
Previse shvatas stvari bukvalno, rekao sam ti to vec...
I ovo ne mozes uporedjivati za tim takozvanim "Mojim izvorima". Nije isto kada neki lik na tik toku izbaci snimak koji je bio na televiziji i ova cura koja verovatno ne zna sta da snima za tik tok pa izmislja desavanja. Ne kazem da ne postoje debili koji to tako komentarisu i zevaju. Pogledaj je kako vice u kameru,iscudjava se nesto...Vise mi deluje da je cula od nekoga pa ispricala nego da je stvarno bila svedok tom debilizmu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1909 Views
-
Last post by Bella
-
- 4 Replies