Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
A i ja mislim da ne bih mogla, ali nešto sam danas razmišljala baš kako se živ čovjek na sve navikne
Npr. prije par mjeseci da si mi rekao da ću moći bez nekih stvari nikad ne bih vjerovala. A muka te natjera, pa moraš i preživiš na kraju. Tako da vjerujem da bih na kraju preživjela i bez pustopoljine
Per aspera ad astra 
Vrijeme svoje čini..od svega se odvući možemo … samo treba volje, i nove okupacije..biljka wrote: ↑Fri May 02, 2025 11:34 pmA i ja mislim da ne bih mogla, ali nešto sam danas razmišljala baš kako se živ čovjek na sve navikne
Npr. prije par mjeseci da si mi rekao da ću moći bez nekih stvari nikad ne bih vjerovala. A muka te natjera, pa moraš i preživiš na kraju. Tako da vjerujem da bih na kraju preživjela i bez pustopoljine![]()
@joker Je li se to 1.maj slavi kod tebe 3dana?

Kao klinac sam slavio 1.maj i tek pre par godina saznao da se taj datum ne treba slaviti.
Zar je Fjaka otiso
Meni bi falio. Sinpatican mi njegov dalmatiski, i simpa mi kako je malo luckast.
Meni bi falio. Sinpatican mi njegov dalmatiski, i simpa mi kako je malo luckast.
@joker
Nadam se da si samo zauzet i da te zato nema na forumu
Nadam se da si samo zauzet i da te zato nema na forumu
@dezire ja tvoje foto ne vidim na temi Pitevi kojima ste prošli .. 
Ti ides sa imgbb portalom
Znam da kod niih ima opcija da se slika ne vidi nakon nekog vremena.
Mozes tu podesiti.
Ili ici sa https://postimages.org/
Meni je ovsj portal jednostavniji.
@Leila de bona napisi negdje nešto …

Vidim @Banshee bila 
Poljubac.. znaš već kome
A I tebi 
Poljubac.. znaš već kome
di je @Skitnica zato se folira?
ma šta to god značilo folira
ma šta to god značilo folira
gubite mi se jedna po jedna. ja sam kao pastir a vi ste moje ovce. al loš sam pastir sve ste se raštrkale blejite jedva vas čujem u daljini 
Jedan veliki pozdrav za sve