Lajkam forumaša

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.

Koga lajkate ovdje?

bakterijasmarsa
4
14%
Banshee
1
3%
Bella
0
No votes
biljka
1
3%
Bjelka
0
No votes
blackadder
0
No votes
carobnjak_N
0
No votes
Coolio
1
3%
deksametazon
4
14%
dezire
4
14%
Dita Brodski
0
No votes
Dmr
0
No votes
Duh
0
No votes
gripen
0
No votes
Grofica
0
No votes
Gudi
0
No votes
igrac zidlera
0
No votes
Ina
3
10%
joker
2
7%
jouri
0
No votes
Kamilica
2
7%
Kikirikiniki
0
No votes
kreja
0
No votes
Kuduz
0
No votes
Lana
0
No votes
Mihica
0
No votes
Mina
0
No votes
Osman
0
No votes
pamuk
0
No votes
Peace
2
7%
Pekmeza
0
No votes
Polaris
0
No votes
Ptica bijela
0
No votes
redoxid
0
No votes
Revizor
0
No votes
Rum
0
No votes
Sjena
0
No votes
Skitnica
2
7%
Snaga
0
No votes
Vanilla
0
No votes
Vjetar
3
10%
Zenos
0
No votes

Total votes: 29

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Lajkam forumaša

Unread post by Vjetar »

Prosto je, anonimno glasate za koliko god opcija želite.
Abecednim redom su poredani oni koji su koliko-toliko aktivni ili su bili.

Onda, ovdje patetiku zasipate na svoje omiljene omiljene, ako želite ili smijete :D/
Brljaonica je, pa nema cenzure (izuzev ako ode predaleko naravno :D )

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Re: Lajkam forumaša

Unread post by biljka »

Eto probijam led, šta ću

Obrazloženje:

@bakterijasmarsa nasmijao pjesmom na temi poezije jutros
@dezire voli Rundeka, ne treba ništa više obrazlagati
@Grofica -nju sam slučajno preskočila iako mi je generalno draga
@Ina ima prelijepe cvijetne fotografije, gotivi Senidu, a i duhovita mi je bila sa onim gifovima za forumaše
@joker -a nismo baš puno upoznali, ali je aktivan na najbitnijoj temi, tako da respekt
@Lana mi je baš girl's girl i to mi se sviđa
@Mina isto kao Lana i imala je super neka razmišljanja i savjete
@Peace mi je nekako mama foruma
@Skitnica slično kao Mina i Lana, često se slažem s onim što ona piše, plus smo rivali u pogađanju, no lajfa i to mi je sve top
@Vjetar je većinom samo humorističan (i često zapravo smiješan), ali kad se uozbilji i da neko mišljenje uglavnom se slažem s njim (ne u temi žene materijalisti i slično)

Stavila bih možda i neke druge, ali u zadnje vrijeme s ovim forumašima imam neki najpozitivniji odnos i nasmijavaju me, a nema smisla da sve označim :tada
Per aspera ad astra :fiju

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

Biljka ma ti si jedno veliko <3 :inl.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Lana wrote:
Tue Feb 25, 2025 6:16 pm
Biljka ma ti si jedno veliko <3 :inl.
:inl. :cv <3 :<33

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ja sam mislila da probijem led, ali ovo trazi malo vise vremena, nisam ga jutros imala.

Bash super da je ova tema nastala u mom slobodnom danu :)

@bakterijasmarsa Dosla sam ovdje s drugog foruma, a tamo su ostali i neki dragi ljudi. Brzo je dosao on i uz ta druzenja s njim prodjose evo vesele 3-4 god. Odgovara mi njegov cist i iskren duh, zdrav humor, samokontrola, zanimali smo se za iste teme, prosto sam cesto imala osjecaj da su nam se ovdje duse srele.

@Banshee Nju imam na email listi. Kontaktirale smo izvan foruma. Na zadnju poruku nije nikada odgovorila, i to me brine, s obzirom i da je imala nekih zdr problemcica.
Prava je slika i prilika svog zvanja. Dobru ju je imati u poznanicima, i uopce na zemlji, medju ljudima.

@biljka Pravo je osvjezenje forumu. Ima i vremena, i energije, i volje, i ucetvuje na temama. Ima svoje misljenje/vidjenje ali opet pazi da drugog ne nagazi.

@Bella Ona je ljuta na mene, ali ja na nju nisam. Pratim je, koliko stignem, odgovaram na njene upite ukoliko imam znanje o tome, ostavljam joj smileys, i volim je.
Ona vas sa zanimanjem prati. To je potrebno u svakom osnosu. Ja sam joj zamjerala prebrzo pretpostavljanje.
I tu je na forumu od starta njegovog. Pomogla je da forum i dalje zivi. Volim i njene ideje oko ishrane za zdraviji zivot.

@blackadder U dva sam navrata mislila pitati za njega kad se Mina vratila, kao gle, eto ga. Nestao je na neke dvije god, nisam ga stigla bolje upoznati. Svidja mi se sto nas prati tj cita sa zanimanjem, ne gura samo svoje. I svidja mi se humor. Tako kratko ali dobro se nekad nasmijem.

@Dezire. Super zena. Niakve zelje kod nje ne osjecam da se nekome dokazuje.

@Duh Njega sam jednom citala na drugom forumu, bjese mi drago kad se kod nas registrovo. I ponovo mi bjese drago kad je poceo pisati. S nekim stavovima se mozda i ne slazem, ali svjedno ih volim procitati.

@gripen On ce uvijek srcu biti mio. Otisao je jer mu je bilo tiho kod nas, pretiho. Htio je malo zivlji forum. Mozda bi mu sada odgovaralo.

@Grofica Pozitivna i hrabra zena. Voli svoje, sve, od vjere do drzave, i isto toliko postuje tudje. Jedan zdrav patriotski duh. Volim sto se bas sada pojavila, s njom cu moci da podijelim stvari u vezi Ramazana.

@Ina. Kada bi me pitali volim li je, vjerovatno bi odgovorila - osjecam je. U tome je sadrzano i volim je, i postujem, ali sto je osjecam jako, prejako. I njenu bol, i radost, sve. Imam nekad osjecaj da se znamo citam zivot, da vibriramo na istim talasima.

@Kamilica. Ona mi dodje ko sedmicni lijek. Nasmije me i oraspolozi. Neki fin lebdeci duh. Nikad vas nece kritizirati ni ubjedjivati da je je za vas nesto drugo bolje. Ona ima svoj pravac, a i vi krenite kojim hocete.

@Laganini. Frend za dugo. Jos od drugog foruma, ja tek nova, na njega nasrnuo citav forum. A nije da je bio posve nevin, ali sam ga svejedno branila. Od tada sam ja bila ukras svakoj mojoj haljini. Svidio mi se taj kompliment, zato ga pamtim. Imam ga na emial listi, pise nekad, uglavnom samo - kako si frendi, sto te nema? Odgovorim uglavnom sa - dobro sam, na forumu sam, svrati tamo.

@Lana. Spoj tradicionalnog i modernog. Kada bi me pitali da li poznajem nekoga ko nikada online nije ujeo drugog za dusu, rekla bih da poznajem - Lanu. Radije ce biti ljubazna nego u pravu. Moderno se vidi kroz njene slike. A opet je i tu duh tradicinalnog, i nije to nikad provokativno.

@Mihica Nju sam zavolila na drugom forumu. Nju jednostavno ne mozete a da ne volite. To je tako fin, veseo, neikvaren duh.

@Mina S njenim stavovima se uglavnom slazem. U kratkim recenicama opet sve kaze. Ne razumijem zasto je nestajala od nas.

@NecuZvakuHocuKusur Necu mu nikada oprostiti ovaj dugi nick. Prije Biljke on je bio veliki doprinos rastu foruma. I to sve fino, bez srkleta, pozitivno, uz mnogo cvijeca, paznje i ljubavi za nas zene.

@Ptica bijela To je kraljica. Oduvijek i zauvijek. Od svih ljudi koji vise ne dolaze nikako najvise mi fale ona, Gripen, i Banshee.

@Revizor Njegovo prisustvo svi osjetimo. A kada ode, osjecamo njegovo i odsustvo. A onda se naviknemo.

@Skitnica Najvise je svojom utrosenim vremenom i energijom doprinijela da forum zivi. I dalje najvise doprinosi.
Pratim i volim teme s fotografijama koje sama pravi.

@Vjetar Znamo se jos od kad je bio Oblak. Pamtim jos fin kompliment - kakva karizma. Hvala, mozda nikad prije nisam rekla. Zelja mi je da je zadrzim, ne znam polazi li mi za rukom. Neko ce valjda opet jendom morati da mi kaze.
Zamjerala sam mu ovo dugo odsustvo, i istovremeno bila zahvalna za vrijeme i novac utrosen u stvarnje ovog prostora gdje se druzimo. Naci ces ovo u Dzennetu.
Volim citati i kad je duhovit i kad se uozbilji. Lezi ti i jedno i drugo.
Hvala veliko za forum.

Ove koje ne spomenuh, samo znaci nismo se bolje upoznali.
Zao mi je sto nisu nasli razloga da ostanu.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Hvala draga Peace <3

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace wrote:
Tue Feb 25, 2025 6:45 pm
Ja sam mislila da probijem led, ali ovo trazi malo vise vremena, nisam ga jutros imala.

Bash super da je ova tema nastala u mom slobodnom danu :)

@bakterijasmarsa Dosla sam ovdje s drugog foruma, a tamo su ostali i neki dragi ljudi. Brzo je dosao on i uz ta druzenja s njim prodjose evo vesele 3-4 god. Odgovara mi njegov cist i iskren duh, zdrav humor, samokontrola, zanimali smo se za iste teme, prosto sam cesto imala osjecaj da su nam se ovdje duse srele.

@Banshee Nju imam na email listi. Kontaktirale smo izvan foruma. Na zadnju poruku nije nikada odgovorila, i to me brine, s obzirom i da je imala nekih zdr problemcica.
Prava je slika i prilika svog zvanja. Dobru ju je imati u poznanicima, i uopce na zemlji, medju ljudima.

@biljka Pravo je osvjezenje forumu. Ima i vremena, i energije, i volje, i ucetvuje na temama. Ima svoje misljenje/vidjenje ali opet pazi da drugog ne nagazi.

@Bella Ona je ljuta na mene, ali ja na nju nisam. Pratim je, koliko stignem, odgovaram na njene upite ukoliko imam znanje o tome, ostavljam joj smileys, i volim je.
Ona vas sa zanimanjem prati. To je potrebno u svakom osnosu. Ja sam joj zamjerala prebrzo pretpostavljanje.
I tu je na forumu od starta njegovog. Pomogla je da forum i dalje zivi. Volim i njene ideje oko ishrane za zdraviji zivot.

@blackadder U dva sam navrata mislila pitati za njega kad se Mina vratila, kao gle, eto ga. Nestao je na neke dvije god, nisam ga stigla bolje upoznati. Svidja mi se sto nas prati tj cita sa zanimanjem, ne gura samo svoje. I svidja mi se humor. Tako kratko ali dobro se nekad nasmijem.

@Dezire. Super zena. Niakve zelje kod nje ne osjecam da se nekome dokazuje.

@Duh Njega sam jednom citala na drugom forumu, bjese mi drago kad se kod nas registrovo. I ponovo mi bjese drago kad je poceo pisati. S nekim stavovima se mozda i ne slazem, ali svjedno ih volim procitati.

@gripen On ce uvijek srcu biti mio. Otisao je jer mu je bilo tiho kod nas, pretiho. Htio je malo zivlji forum. Mozda bi mu sada odgovaralo.

@Grofica Pozitivna i hrabra zena. Voli svoje, sve, od vjere do drzave, i isto toliko postuje tudje. Jedan zdrav patriotski duh. Volim sto se bas sada pojavila, s njom cu moci da podijelim stvari u vezi Ramazana.

@Ina. Kada bi me pitali volim li je, vjerovatno bi odgovorila - osjecam je. U tome je sadrzano i volim je, i postujem, ali sto je osjecam jako, prejako. I njenu bol, i radost, sve. Imam nekad osjecaj da se znamo citam zivot, da vibriramo na istim talasima.

@Kamilica. Ona mi dodje ko sedmicni lijek. Nasmije me i oraspolozi. Neki fin lebdeci duh. Nikad vas nece kritizirati ni ubjedjivati da je je za vas nesto drugo bolje. Ona ima svoj pravac, a i vi krenite kojim hocete.

@Laganini. Frend za dugo. Jos od drugog foruma, ja tek nova, na njega nasrnuo citav forum. A nije da je bio posve nevin, ali sam ga svejedno branila. Od tada sam ja bila ukras svakoj mojoj haljini. Svidio mi se taj kompliment, zato ga pamtim. Imam ga na emial listi, pise nekad, uglavnom samo - kako si frendi, sto te nema? Odgovorim uglavnom sa - dobro sam, na forumu sam, svrati tamo.

@Lana. Spoj tradicionalnog i modernog. Kada bi me pitali da li poznajem nekoga ko nikada online nije ujeo drugog za dusu, rekla bih da poznajem - Lanu. Radije ce biti ljubazna nego u pravu. Moderno se vidi kroz njene slike. A opet je i tu duh tradicinalnog, i nije to nikad provokativno.

@Mihica Nju sam zavolila na drugom forumu. Nju jednostavno ne mozete a da ne volite. To je tako fin, veseo, neikvaren duh.

@Mina S njenim stavovima se uglavnom slazem. U kratkim recenicama opet sve kaze. Ne razumijem zasto je nestajala od nas.

@NecuZvakuHocuKusur Necu mu nikada oprostiti ovaj dugi nick. Prije Biljke on je bio veliki doprinos rastu foruma. I to sve fino, bez srkleta, pozitivno, uz mnogo cvijeca, paznje i ljubavi za nas zene.

@Ptica bijela To je kraljica. Oduvijek i zauvijek. Od svih ljudi koji vise ne dolaze nikako najvise mi fale ona, Gripen, i Banshee.

@Revizor Njegovo prisustvo svi osjetimo. A kada ode, osjecamo njegovo i odsustvo. A onda se naviknemo.

@Skitnica Najvise je svojom utrosenim vremenom i energijom doprinijela da forum zivi. I dalje najvise doprinosi.
Pratim i volim teme s fotografijama koje sama pravi.

@Vjetar Znamo se jos od kad je bio Oblak. Pamtim jos fin kompliment - kakva karizma. Hvala, mozda nikad prije nisam rekla. Zelja mi je da je zadrzim, ne znam polazi li mi za rukom. Neko ce valjda opet jendom morati da mi kaze.
Zamjerala sam mu ovo dugo odsustvo, i istovremeno bila zahvalna za vrijeme i novac utrosen u stvarnje ovog prostora gdje se druzimo. Naci ces ovo u Dzennetu.
Volim citati i kad je duhovit i kad se uozbilji. Lezi ti i jedno i drugo.
Hvala veliko za forum.

Ove koje ne spomenuh, samo znaci nismo se bolje upoznali.
Zao mi je sto nisu nasli razloga da ostanu.
Veliko hvala Peace <3

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

E ovako :D/
Da prvo kazem ja sve vas lajkam,ali sam izdvojila nekoliko bar onih koje poznajem i sa drugog foruma.

1. Bakterijasmarsa ne poznajem dugo,ali dovoljno da je ostavio utisak da je zaista ok osoba.

2. Bella jedna dusa foruma,na prvu mi je djelove dosta odbojna osoba :D/ ali ja mislim da je samo trebalo vremena da je bolje upoznam.

3. biljka malena dosta simpaticna,draga osoba i koja je donijela neku radost ovdje na forumu.Procvjetao je forum cim je dosla..mladi cvjetic🌹

4. Blackadder ne znam koje ali me djeluje nekoga koga poznajem od prije :D/

5. dezire prijatna i drustevna osoba.

6. Duh je neko ko koga poznajem,ne voli negativne ljude uvijek pozitivan.

7.Grofica, isto imam jako lijepo misljenje o njoj.

8. Gudi vragolance nigdje nema mira,ali je takav bice bolji kad poraste :hahah

9. Igrac zidlera <3 on zna sta ja mislim za njega :inl.

10. Ina mi je uvijek bila simpaticna i zanimljiva osoba.

11. joker najbolji igrac :D/ bez njega ne bih znali sta sve imamo u kuci :hahah bas pozitivan

12. Kamilica umjerna tiha osoba,ali isto tako jako drustvena.

13. Kuduz kako sam shvatila da je on neko koga poznajem sa foruma pa sam zato dala glas.

14. Mina drustevna i draga osoba,ne znam nikad da je lose nekome napisala nesto.

15. Necuzvakuhocukusur je dosta duhovit,voli da se zeza,ali obavezno je pazljiv da koga me bi uvrijedio.I to kako ima respect poseban za zene :inl.

16. Pamuk nisam sigurna ko je,ali sam ipak dala glas.

17. peace, je jedna divna zena,majka osoba koja nikad nikoga nije uvrijedila..i doista neko ko mnogo toga podjeli sa nama ovdje na forumu.Imam veliki respect za nju oduvijek

18. Pekmeza ok osoba kao I ostale.

19. Polaris pahuljica moja <3 divno i osjetljivo stvorenje <3

20. Skitnica je neko koga ja bas volim i postujem <3 neko sigurno ko doista nikad ne zeli zlo nikome.
Svu svoju pozitivu i energiju zeli da prenese i na nas sve.

21. Vanilla je nekoga koga ja licno poznajem.
Jedina osoba koju sam upoznala sa forumu,I jedna divna osoba za koju cu uvijek tako misliti.

22. Vjetar je neko koga poznajem od ranije ovako kroz forum,djelimocno mi djelovao uvijek odbojan prosto nemoguce imati sa njim neku komunikaciju.Ali sreca ispostavilo se suprotno od toga :D/

Eh eto bez obzira na sve,podjednako vas volim :inl.

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

Uh kako sam Revizor zaboravila :doh

Hanci <3 njega posebno lajakm

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

<3 <3 <3 <3 <3

Grofica
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Grofica »

Hvala na spomenu i lijepim riječima. :inl.
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.

Grofica
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Grofica »

Nezahvalno je sada pojedinačno opisivati sve redom, ali ukratko ću izložiti svoj stav:

Vjetar, Peace, Kamilica, Ina, Gripen, Žvaka, Vanila, Snaga, Osman, Biljka... Svi forumaši uglavnom, su osobe koje imaju pozitivan uticaj na mene, izazivaju mi osmijeh, podstiču na razmišljanje, bude uspomene...

Teško da mogu reći nekkg posebno da izdvajam, ne. Svi ste mi dragi na svoj način, neko malo više neko malo manje, ali da niste dragi ne bih ni virila ovdje.

Uživajmo i družimo se najbolje što znamo :inl.
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Zahvaljujem se Grofice. I veoma mi je drago ako te bilo cim uspem nasmejati / oraspoloziti bas kao i druge clanove. <3 :obr

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:D/
YU
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Jeste da sam radio i nocnu i malopre se probudio ali hajde i ja ukratko da napisem koju.

Skitnica,zena koja me je dovela na ovaj forum i kojoj sam zahvalan na tome jer zaista uzivam provodeci vreme sa vama. Nju upoznah van foruma. Jedna fantasticna zena sa kojom se moze uvek i o svemu. Pa otuda i uvek ono moje "skitnice draga". :obr

Peace, devojka koju dok citam osetim kao da je poznajem. Toliko mi prijaju njeni tekstovi. Nazalost,ne poznajem je uzivo ali sliku koju sam stvorio o njoj je da je jedna predivna,osecajna devojka sa kojom je izvanredno komunicirati. :cv

Bella, iako mi u pojedinim postovima kontrira skroz mi je simpaticna i zanimljiva devojka. Sve sto mi vise kontrira sve vise mi je kontakt sa njom zanimljiviji. Zasto je to tako,pojma nemam ali je tako. Volim da se salim sa njom i da razmenjujemo poruke. :rlys

Lana, devojka prelepih ociju. Kroz njeno pisanje se da primetiti koliko je fina i prizemna devojka. U njenom pogledu se vidi da je jedna dobra dusa. I volim kada je na forumu. <3

Groficu sam od skoro poceo cititi i na osnovu do sada vidjenog,jako zanimljiva devojka/zena. Navijam da i ona cesto provodi vreme sa nama.

Ina, super devojka pa jos iz Italije koju volim. Jos da me nauci italijanski pa da budem happy :D .

Minu sam takodje citao od skoro,bilo bi lepo citati je vise. I ona mi deluje cool

Biljka je takoreci najnovija ali je pisala vise nego neko ko je clan par godina. Zanimljive tekstove ostavlja i mislim da je neko ko vam brzo postane drag. I njene plave oci videh na forumu. To nam je i zajednicko. I moje oci su plave boje :W

Kamilicu citah s'vremena na vreme jer primecujem da retko ulazi ali je i ona cool... :)

Sa muskima sam jako malo komunikacije imao ali da znate da ste mi svakako svi dragi.

Neka ste svi vi i vasi najmiliji meni zivi,zdravi i srecni. I da svo ovo nase pisanje traje dugooo

Vjetre, super ti je forum kralju pa ti samim tim zelim da se iz dana u dan sto vise ljudi prikljuci.

P.S. Nadam se da nekoga nisam izostavio. U slucaju da jesam, naknadno cu napisati :)

Voli vas Zvaka :D <3

I naravno, cvece damama :cv

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

Hvala zvaka :obr volim i ja kad vidim da si ti tu sa nama :)

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Zahvaljujem Lana <3 :obr

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm

Zvaka , nisi li ti napisao da ti je osoba koja ne pishe vishe . preporuchila ovaj forum
..
.............................................................................................Image

Mina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Mina »

Da dam i ja svoj doprinos, ne samo kao dužnost, već i kao želju da izrazim.

Prije svega ovo sa @ je super i dobrodošla promjena na forumu, pa da iskoristim :)

@bakterijasmarsa Ono što stignem da upratim, izgleda kao jedan pristojan, odmjeren i zaista fin čovjek koji ima zdrave stavove i jako je ugodno njegovo prisustvo ovdje.

@Banshee Ta žena stvarno nedostaje ovdje i vidim da je dugo nije bilo, nadam se da će nam se vratiti. Čini se kao divna osoba koju je zanimljivo čitati, bavila se sa zanimanjem i konkretnim komentarima na mnogo aktuelnih tema, i čije foto radove je bilo lijepo gledati.

@Bella Karizmatična i provokativna. Ne moraš se slagati sa mnogo njenih stavova, ali je jako interesantna i zna podgrijati atmosferu.

@biljka Vratila je ovaj forum u proljeće :obr Mlada i visprena, nedvosmislena i puna karaktera. Slobodoumna (možda i previše za moj ukus :hahah ) ali, osvježava i reprezent je nove generacije. Djeluje iskrena i krajnje dobroćudna, istovremeno temperamentna. Big lajk :obr

@blackadder Provokator, izuzetno duhovit na crni način, ali kada treba, zna argumentovati i doprinjeti smisleno temama. Ne slažemo se uvijek, ali nije to ni poenta, zar ne.

@Capri Ni nje nema dugo, a jako zanimljiva i šteta je što je nema više tu. Nadam se da će navratiti opet.

@carobnjak_N Ni njega nema a odličan diskutant, posvetio se dijalogu gdje god se uključio i stvarno šteta što ne dolazi više.

@deksametazon Podsjeća me dosta na bakterijusmarsa i otprilike isto mišljenje imam i o njemu.

@dezire Dosta je suzdržana na forumu, ali rado je čitam i sve njeno mi se zaista sviđa. Odmjerena ali sa dozom oštrine ipak, djelje kao pravedna i iskusna osoba.

@gripen On stvarno nedostaje. Simpatičan humor i nekako narodski čovjek prostodušan u najpozitivnijem mogučćem smislu, dobrica koji je bio svima dobrodošao ovdje. Nadam se i njegovom povratku.

@Ina Romantična princeza ovog foruma :hahah Nadam se da ne zvuči čudno ovo... Ali odiše emotivnošću, nekom pozitivnom zanesenošću i rasijanošću. Jedna od najomiljenijih meni :obr

@Kamilica Prekrasna u svakom smislu. Čitati je, pratiti šta postavlja, tako mi je drago da vidim da je još uvijek tu <3

@Lana Neiskvareno biće, prekrasnog izgleda, vedrine kojom zrači i uvijek raspoložena.

@Mihica Nju sam malo upratila, ali ono što sam vidjela je obećanje nekoga poput Kamilice.

@NecuZvakuHocuKusur Ljubitelj žena naš :D Draga osoba, dosta aktivan, svugdje ga ima i svakako super član ovog foruma.

@Osman Obećavao je, ali ni njega vidim nema više. Opet, ko zna vjerujem da će se nekad opet i pojaviti. Možda kad povrati Snagu :D/

@Peace Nekako prva žena ovog foruma, od početka je tu i mislim da je uz Vjetra najviše prisutnošću i postovima doprinijela ovom forumu. Jako draga i pristojna.

@Ptica bijela Ni nje nema, ali nije ni mene dugo bilo pa možda se i vrati i ona :hahah a sjećam je se kao poletne, aktivne i srčane osobe.

@Revizor Je šou pravio, duhovit i podizao je atmosferu. Tako da vjerujem da će naletiti i on opet, znao je nestajati na neko vrijeme svakako :DE

@Sjena glasala sam i za nju iako poslije vidim da je malo vjerovatno da će se vraćati. Sad bih povukla glas zbog toga, ali nema veze. Imala je zanimljivo gledanje na stvari i sviđalo mi se što odudara time od većine.

@Skitnica Ova žena je za forumaša decenije :obr Vedra, vesela, slobodoumna, neopterećena... bez nje ovo ne bi bilo to

@Vanilla Ona je bila odlična ovdje i stvarno stvarno šteta što je nema više ovdje. Opet, možda se ipak vrati, mislim da bi svi bili obradovani njenim povratkom.

@Vjetar Lucidan nekad, duhovit uvijek. I kad mu se ne shvata humor, vjerujem da je uvijek sve što kaže sa nekom sprdnja pozadinom. Kad piše ozbiljno, onda ga baš napiše :d. Ima nekih spornih stavova, ali nikad nisam sigurna je li sprdnja ili ne. Potrudio se oko ovoga i vidi se rezultat i vizuelno i funkcionalno.

One koje nisam spomenula, jednostavno nisam stigla upratiti i ne mogu neko mišljenje nepoznavajući iznijeti :jbg

:tada
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

<3 :obr :inl.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Feb 26, 2025 4:29 pm

Zvaka , nisi li ti napisao da ti je osoba koja ne pishe vishe . preporuchila ovaj forum
..
Upoznali smo se na drugom sajtu. Mozda sam se pogresno izrazio a hteo sam reci da tamo ne pisemo vise jer sam presao ovde. Mada i tamo gde smo pisali bilo je neobavezno, pa se desio period gde nismo pisali. U svakom slucaju ona je zena zmaj,predivna i pozitivna. Ja je mnogo gotivim :)

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Mina wrote:
Wed Feb 26, 2025 4:57 pm
Da dam i ja svoj doprinos, ne samo kao dužnost, već i kao želju da izrazim.

Prije svega ovo sa @ je super i dobrodošla promjena na forumu, pa da iskoristim :)

@bakterijasmarsa Ono što stignem da upratim, izgleda kao jedan pristojan, odmjeren i zaista fin čovjek koji ima zdrave stavove i jako je ugodno njegovo prisustvo ovdje.

@Banshee Ta žena stvarno nedostaje ovdje i vidim da je dugo nije bilo, nadam se da će nam se vratiti. Čini se kao divna osoba koju je zanimljivo čitati, bavila se sa zanimanjem i konkretnim komentarima na mnogo aktuelnih tema, i čije foto radove je bilo lijepo gledati.

@Bella Karizmatična i provokativna. Ne moraš se slagati sa mnogo njenih stavova, ali je jako interesantna i zna podgrijati atmosferu.

@biljka Vratila je ovaj forum u proljeće :obr Mlada i visprena, nedvosmislena i puna karaktera. Slobodoumna (možda i previše za moj ukus :hahah ) ali, osvježava i reprezent je nove generacije. Djeluje iskrena i krajnje dobroćudna, istovremeno temperamentna. Big lajk :obr

@blackadder Provokator, izuzetno duhovit na crni način, ali kada treba, zna argumentovati i doprinjeti smisleno temama. Ne slažemo se uvijek, ali nije to ni poenta, zar ne.

@Capri Ni nje nema dugo, a jako zanimljiva i šteta je što je nema više tu. Nadam se da će navratiti opet.

@carobnjak_N Ni njega nema a odličan diskutant, posvetio se dijalogu gdje god se uključio i stvarno šteta što ne dolazi više.

@deksametazon Podsjeća me dosta na bakterijusmarsa i otprilike isto mišljenje imam i o njemu.

@dezire Dosta je suzdržana na forumu, ali rado je čitam i sve njeno mi se zaista sviđa. Odmjerena ali sa dozom oštrine ipak, djelje kao pravedna i iskusna osoba.

@gripen On stvarno nedostaje. Simpatičan humor i nekako narodski čovjek prostodušan u najpozitivnijem mogučćem smislu, dobrica koji je bio svima dobrodošao ovdje. Nadam se i njegovom povratku.

@Ina Romantična princeza ovog foruma :hahah Nadam se da ne zvuči čudno ovo... Ali odiše emotivnošću, nekom pozitivnom zanesenošću i rasijanošću. Jedna od najomiljenijih meni :obr

@Kamilica Prekrasna u svakom smislu. Čitati je, pratiti šta postavlja, tako mi je drago da vidim da je još uvijek tu <3

@Lana Neiskvareno biće, prekrasnog izgleda, vedrine kojom zrači i uvijek raspoložena.

@Mihica Nju sam malo upratila, ali ono što sam vidjela je obećanje nekoga poput Kamilice.

@NecuZvakuHocuKusur Ljubitelj žena naš :D Draga osoba, dosta aktivan, svugdje ga ima i svakako super član ovog foruma.

@Osman Obećavao je, ali ni njega vidim nema više. Opet, ko zna vjerujem da će se nekad opet i pojaviti. Možda kad povrati Snagu :D/

@Peace Nekako prva žena ovog foruma, od početka je tu i mislim da je uz Vjetra najviše prisutnošću i postovima doprinijela ovom forumu. Jako draga i pristojna.

@Ptica bijela Ni nje nema, ali nije ni mene dugo bilo pa možda se i vrati i ona :hahah a sjećam je se kao poletne, aktivne i srčane osobe.

@Revizor Je šou pravio, duhovit i podizao je atmosferu. Tako da vjerujem da će naletiti i on opet, znao je nestajati na neko vrijeme svakako :DE

@Sjena glasala sam i za nju iako poslije vidim da je malo vjerovatno da će se vraćati. Sad bih povukla glas zbog toga, ali nema veze. Imala je zanimljivo gledanje na stvari i sviđalo mi se što odudara time od većine.

@Skitnica Ova žena je za forumaša decenije :obr Vedra, vesela, slobodoumna, neopterećena... bez nje ovo ne bi bilo to

@Vanilla Ona je bila odlična ovdje i stvarno stvarno šteta što je nema više ovdje. Opet, možda se ipak vrati, mislim da bi svi bili obradovani njenim povratkom.

@Vjetar Lucidan nekad, duhovit uvijek. I kad mu se ne shvata humor, vjerujem da je uvijek sve što kaže sa nekom sprdnja pozadinom. Kad piše ozbiljno, onda ga baš napiše :d. Ima nekih spornih stavova, ali nikad nisam sigurna je li sprdnja ili ne. Potrudio se oko ovoga i vidi se rezultat i vizuelno i funkcionalno.

One koje nisam spomenula, jednostavno nisam stigla upratiti i ne mogu neko mišljenje nepoznavajući iznijeti :jbg

:tada

Hvala ti na lepim recima Mina :D <3 :obr

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Bella wrote:

..
A to je @biljka napisala nedavno…

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Wed Feb 26, 2025 5:30 pm
Bella wrote:

..
Upoznali smo se na drugom sajtu. Mozda sam se pogresno izrazio a hteo sam reci da tamo ne pisemo vise jer sam presao ovde. Mada i tamo gde smo pisali bilo je neobavezno, pa se desio period gde nismo pisali. U svakom slucaju ona je zena zmaj,predivna i pozitivna. Ja je mnogo gotivim :)
:DE . nishta strashno.... samo mi je taj detalj, ostao u sjechanju... imala sam na umu drugu osobu..

:hahah a vrlo moguche da ste se mogli sresti negdje u Parizu. setajuchi a i crvena vam je . must :D/ ;)

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Feb 26, 2025 5:56 pm
NecuZvakuHocuKusur wrote:
Wed Feb 26, 2025 5:30 pm
Bella wrote:

..
:DE . nishta strashno.... samo mi je taj detalj, ostao u sjechanju... imala sam na umu drugu osobu..

:hahah a vrlo moguche da ste se mogli sresti negdje u Parizu. setajuchi a i crvena vam je . must :D/ ;)
Koja druga osoba :D

Skitnica nije daleko od mene kao ti :D

Tebe ocekujem u Parizu :hahah

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ne lajkam forumaša
    by Vjetar » » in Brbljaonica
    15 Replies
    315 Views
    Last post by Skitnica