Nesto nesvakidasnje
Nesto nesvakidasnje
Ako imate nesto nesvakidasnje, opisite ili stvari koje radite po prvi puta ili da je nesto ne bas svakidasnje ili da niste bas dugo radili ili vam je prvi ili bar drugi puta u zivotu 
Sinoc me policija zaustavi, radio alkotest, drugi puta u zivotu
Sinoc me policija zaustavi, radio alkotest, drugi puta u zivotu
Re: Nesto nesvakidasnje
Jel se broji to da pitu sirnicu jedem samo sa šećerom (umačem)
Zvuči nesvakidašnje
Zvuči nesvakidašnje
Per aspera ad astra 
Naravno da se broji
Jos ako ti je to prvi puta u zivotu, nista ljepse 
Aaa nista to, poenta je da je bas za tebe nesvakidasnje, a ne inace 
Znam lično singl djevojku koja nema mačku
Poenta je da se tebi desilo nesto, neko iskustvo. Al hajd prihvaticemo, da znas nekoga 
. sta se meni desilo. da me na poslu .retardirana osoba.(30+ god ali na nivou 5-6. njaka/ tuzno) s kojom sam imala dobar odnos..i on uvijek pozitivan. jedan dan lupao u prozor. pridjem mu i dodrnem ga i kazem.. sjedni na klupu. kad me dlanom u chelo.. tachno izmedju ochiju . vrh nosa,
stadoh na momenat..
. bila je modrica . i bolilo je..
. bila je modrica . i bolilo je..
.............................................................................................
whaaat??? Kada sam pravio temu mislio sam uglavnom na nesti lijepo i prijatno a nesvakidasnje, ali sta da radimo i ovo je nesvakidasnje definitivno. Kao bio nesto iznerviran pa te udario u toj huji ili sta?
ko dijete. stalnu paznju hoche. majka je uz njega , naravno .non stop..i zna lupati .jer ne pricha. samo ispushta glasove.. i jedva hoda.. noge i ruke(to me spasilo)
. i kad se ovo desilo.. nakon minute mu je bilo zao. pocheo se udarati shakom u prsa... to je znak da mu je zao.. tako ona obkashnjava.
.. i ne dolazi vishe..
nisam htjela prijaviti sluchaj..
.............................................................................................
Hahaaha, dodje ko cheesecake 
Napravljena slana. Stavim šećera u tanjirić i komad sirnice umočim, pa zagrizem, pa opet umočim i zagrizem i tako do kraja
Per aspera ad astra 
ali. da li i vozachi kamiona prave greshku. vozechi u koloni. da se niko ne moze ubaciti
o čemu ti?
zasto spamate topic?
jao izraza..spamamo
e jest ti topik..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1237 Replies
- 131280 Views
-
Last post by biljka
-
- 216 Replies