Izaberi jedno
Izaberi jedno

I šta biste sa tim?
Re: Izaberi jedno
.............................................................................................
zanimljivo ali ipak lova 
Zadnja opcija nudi najviše 
hm . a mozda ..read minds .... s tim imash i kontrolu.. da li..
.............................................................................................
ovisi dosta toga i kakav ti je život, neko kome nije falilo tičjeg mlika sigurno će odabrat time travel ili reading minds
. neche.. kad je takav. bash ga briga. shta drugi misle. ali jest ga briga. hoche li ga prevariti/opljachkati/. tako readong, je za svakoga... zatim. ako ima novca, ne znachi da mu je, san ..putovati...
Ja volim upoznati nove ljude i cuti o njihovom zivotu i kulturi… Znaci crvena vrata.
.. pije kafu .. u neka doba ustade i ode do pulta, gdje ima kutija sa papirnim napkinsima. smedji ,tanki , nije neki kvalitet i poche da izvlaci 1,2 3, ... 18 konada..
.. eto. kako se zivi s parama ili .. kako se dodje do auta. kuce , putovanja.. ahahahahaahah
jadan matori
i kako znaš da vridi toliko? i jesi uopće sigurna da je bmw? mislin žensko si
i kako znaš da vridi toliko? i jesi uopće sigurna da je bmw? mislin žensko si
..zapamtila sam taj znak. jer su trenutno na cesti, najbezobrazniji vozachi..
. a za svaki sluchaj . imam 'mozak' uza se..
To uzima vremena.
Svi drugi izbori su mi bezveze.
Kontrolirati svakog nema smisla. Nisam uvjerena da ja znam najbolje.
Neogranicen novac, ne. Upoznala sam mnoge bogate ljude koji svejedno imaju brige, strahove, zeljenja i nadanja. Cak i vece.
Read minds, to uglavnom vec mogu.
Time travel, ne bih volila. Pogotovu ne u buducnost.
U proslost ne bi bilo lose zaviriti. Vjerovatno bi se uvjerila opet u nesto sto vec znam - koliko grijesimo kad raspravljamo o njoj.
Izgledati 15 god mladje, nema potrebe, Izgledam vec mnogo mladje.
Da izgledam jos 15 i da mi se balaci udvaraju
Crvena vrata mi se cine najbezopasnija