loto

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
drle
Junior
Junior
Reactions:

loto

Unread post by drle »

jackpot, eurojackpot...zaokružite li ikad tih nekoliko brojeva? :aaww

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Re: loto

Unread post by Peace »

Ne.

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Loto ..Desi se da odigram ponekad nešto .. jednom sam samo dobila i suma je bila fina.. :D/
Kad ne odigram, vidim moji brojevi obično izađu .. :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Klasika,narod uplati, kompjuter izbaci sedmicu koju niko nije uplatio. Tih sedam kuglica budu lake a ostale teske. I bubanj izvuce lake loptice. A i kada se izvuce sedmica, retko ko veruje da je zaista neko i dobio. Jednom voditeljka unapred procitala broj ili dva koji ce izaci pa od tada ljudi jos vise ne veruju u to :D . Govorim o Srbiji.

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Sumnjaš i u igre na sreću.. :DD

Takve sumnje, koje uključuju manipulisane ili nespoštene prakse, često nastaju zbog nedostatka transparentnosti, ili čak nesrećnih slučajeva u kojima broj koji je izvučen djeluje kao da je “podešen” ..

Mnogi ljudi vjeruju da igre na sreću nisu potpuno fer, posebno ako ne postoji dovoljno nadzora ili transparentnosti u načinu izvlačenja brojeva.

Priče poput “bubanj izvuče lake loptice” ili “kompjuter izbacuje sedmicu koju niko nije uplatio” često dolaze od ljudi koji imaju loša iskustva ili su svjedoci situacija koje izazivaju sumnju.

U stvarnosti, veće vjerovatnoće da će se izvući određeni brojevi ili kombinacije nisu nužno pokazatelj namještanja, ali ljudska psihologija voli tražiti “razloge”, što može povećati osjećaj da nešto “nije u redu”. :))D

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ne sumnjam ja vec gotovo cela drzava. Vise puta su se desavale nepravilnosti. I naglasio sam da govorim o Srbiji. Za druge drzave ne znam.

Pogledaj lake kuglice ;)

fjaka
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by fjaka »

Image

:rolleyes

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

U 32. kolu igre Loto 6/39, održanom 22. aprila 2025. godine, ostvaren je dobitak koji će jednom sretniku zauvijek promijeniti život. Naime, pogođen je jackpot u iznosu od 753.341,50 konvertibilnih maraka.

Dobitnu kombinaciju činili su brojevi: 5, 11, 17, 19, 21, 23 i dopunski broj 28.

Sretni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Lutrije BiH u Tuzli, na adresi Bulevar 15. maj bb, čime je ovaj grad ponovno dospio u centar pažnje kada su u pitanju veliki loto dobitci.

Iz Lutrije BiH čestitali su dobitniku i pozvali sve ostale da provjere svoje listiće, dok se uzbuđenje već prebacuje na sljedeće kolo i novu priliku za osvajanje velikog dobitka.