Mačke
Re: Mačke
Mi ovih dana muku mučimo sa mačićima u dvorištu. Mačka se omacila na zidiću dvorišta prije 15 dana. Stalno joj padaju sa zida a neće ili ne može da ih pokupi i vrati gore. Svaki dan dva ili tri puta ih dižemo i vraćamo sa tla na zid
Ako stigne slikam ih jedan dan.
Kad b joj mogla naci negdje fino skroviste...Kamilica wrote: ↑Sun Jun 06, 2021 8:08 pmMi ovih dana muku mučimo sa mačićima u dvorištu. Mačka se omacila na zidiću dvorišta prije 15 dana. Stalno joj padaju sa zida a neće ili ne može da ih pokupi i vrati gore. Svaki dan dva ili tri puta ih dižemo i vraćamo sa tla na zid![]()
Možda bih mačiće i mogla izvući ali sa ove strane mačka ne može ni proći. Ne znam ni kuda se uvlači tamo ispod. Mogu ih pokupiti kada padnu i vratiti gore. Meni je to poprilično visoko i treba mi stolica da ih vratim ili moji mušk,i ako su tu, da pripomognu.
Evo jutros smo jedno pokupili i vratili a drugo viri malo odozgo
Ne znam ni koliko ih ima tačno ali je sigurno više od tri.

Mogu li oni hodati?Kamilica wrote: ↑Mon Jun 07, 2021 6:18 pmMožda bih mačiće i mogla izvući ali sa ove strane mačka ne može ni proći. Ne znam ni kuda se uvlači tamo ispod. Mogu ih pokupiti kada padnu i vratiti gore. Meni je to poprilično visoko i treba mi stolica da ih vratim ili moji mušk,i ako su tu, da pripomognu.
Evo jutros smo jedno pokupili i vratili a drugo viri malo odozgo![]()
Ne znam ni koliko ih ima tačno ali je sigurno više od tri.
![]()
Macka ima neki instink da ih sama pomjera iz nekog razloga...
Ko ce ih vracati tu kad odes na more?
Imam slatku malu macu, koja je igubila papire u putu do nas. Dosla je sa 2,5 mjaseca. Od nikog ne trazi hranu i vodu samo od mene.
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.

Hvala na linku. Ovo je moj macor Yoyo.
Mama maca (persijska) utekla u komsiluk macoru. jedno od 3 maceta uzela ja sebi.
Jedno vece utekao na balkon i skocio. tako je stradao. Ubila ga radoznalost.
Bio je to macorcina
Poslije sam imala jos jednog Loki i sad Moli. Njenu fotku stavit cu kasnije
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.