Mačke
Re: Mačke
Nisam znala da su mace ovoliko radoznale 
Sve žele da vide, sve prate… u sve da zavire, posebno nakon kupovine … kese pregledati … Ako sjedim pored njega, a on spava i vidi da ustajem te sekunde se i on diže i ide iza mene da vidi gdje ću…
Za vrijeme tuširanja također dođe u kupatilo ..
Sve žele da vide, sve prate… u sve da zavire, posebno nakon kupovine … kese pregledati … Ako sjedim pored njega, a on spava i vidi da ustajem te sekunde se i on diže i ide iza mene da vidi gdje ću…
Za vrijeme tuširanja također dođe u kupatilo ..
Kad su sami onda su pravo clingySkitnica wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 11:48 pmNisam znala da su mace ovoliko radoznale
Za vrijeme tuširanja također dođe u kupatilo ..![]()
Per aspera ad astra 
Mlijeko koje mu dajem je predviđeno za mačiće u odjelu za njihovu hranu…
To bi trebali biti u redu. Samo im naše mlijeko be odgovara. I trebalo bi da mu daješ i mokre hrane pored svakako, pogotovo da se navikava polako
Per aspera ad astra 
Jede i mokru i suhu.. ima dobar apetiti …za sad ..vidjet ćemo kasnije.biljka wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 11:52 pmTo bi trebali biti u redu. Samo im naše mlijeko be odgovara. I trebalo bi da mu daješ i mokre hrane pored svakako, pogotovo da se navikava polako![]()
Ma super onda, živi ko carSkitnica wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 11:53 pmJede i mokru i suhu.. ima dobar apetiti …za sad ..vidjet ćemo kasnije.
Per aspera ad astra 
Pa nije to puno, odlad je kod tebe… Jedna poznanica mi pričala da nema dana da joj maca nešto ne prevrne, razbije…
Moja je samo jednu saksiju srušila .. i nije se razbila..(za sad)…
Desava se i nama da nešto razbijemo ..a da neće njima..
Moja je samo jednu saksiju srušila .. i nije se razbila..(za sad)…
Desava se i nama da nešto razbijemo ..a da neće njima..
Moj je samo jednu zavjesu poderao i spužve za čišćenje izgrizao
A ovo je update više za novi stan da je već zdjela otišla
Per aspera ad astra 
Ma dobro nećemo im sve zamjeriti …u kući su… normalno je da se desi ponekad nešto da usput ne namjerno razbiju…
Posebno kad su u novom okruženju ..