Mačke
Re: Mačke
.. putuju mnogi i sa bebama.. ali malo osoba znam da putuju sa ljubimcima... zavisi i od plana. naravno, kako provesti odmor .ako je taj izbor..
. ili posjeta prijateljima .na vecheru ili kafu..
e to moze i bez ljubimaca. 
. ili posjeta prijateljima .na vecheru ili kafu..
.............................................................................................
Ja da imam auto išla bih sa mačkom gdje mogu. Ali ne bih ga vodila u goste sa sobom, možda ako osoba ima macu, ali ovako ne bih mogla očekivati da neko prihvati moju životinju. Mislim da bi puno ljudi reklo "ok" jer žele da budu dobri domaćini, ali većini njih bi smetalo 
Per aspera ad astra 
. chuvala sam cuku.. hoce na krevet da spava. nauchio, i josh i mljacka.. . lize se.. itd..
.............................................................................................
. takve su..
. bude to sipmpatichno. gledati . igrati se s njima.. ..
@biljka pravi mali davo
Ne mogu ja spavati sa mačkom u sobi probala sam sline ide, meni treba tišina totalna.. On hoda, pere se, nešto njuši ..jok ..igrao bi se i ganjao po krevetu - pa nije igralište a ni noć za igranje. Kada vrijeme za spavanje tada najbolje raspoložen za igru..
E pa ja ne mogu…
Dobro je jedna rekla:” Maci ne trebaš davati ime, svakako ćeš je jednom početi zvati majmune, jer se ponašaju isto…, skaču .. i penju se, na sve ..”

Ne mogu ja spavati sa mačkom u sobi probala sam sline ide, meni treba tišina totalna.. On hoda, pere se, nešto njuši ..jok ..igrao bi se i ganjao po krevetu - pa nije igralište a ni noć za igranje. Kada vrijeme za spavanje tada najbolje raspoložen za igru..
Dobro je jedna rekla:” Maci ne trebaš davati ime, svakako ćeš je jednom početi zvati majmune, jer se ponašaju isto…, skaču .. i penju se, na sve ..”
Mene više niko ni ne pita jer zna da otvori vrataSkitnica wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 8:43 am@biljka pravi mali davo![]()
Ne mogu ja spavati sa mačkom u sobi probala sam sline ide, meni treba tišina totalna.. On hoda, pere se, nešto njuši ..jok ..igrao bi se i ganjao po krevetu - pa nije igralište a ni noć za igranje. Kada vrijeme za spavanje tada najbolje raspoložen za igru..E pa ja ne mogu…
![]()
Per aspera ad astra