Sarajevo posjeta
Re: Posjeta Sarajevu
Vazno je kakav sam covek...Sve ostalo kod bilo koga je za postovanje...
Tebi je lako, ti si sefica
Tebi je lako, ti si sefica
ovo nije jeftino. $1,100.. hrana $21...Lokacije u Evropi
Sarajevo je na listi najjeftinijih gradova za digitalne nomade: Navedene cijene izazvale rasprave
. pravo stanje je #upola
..

.............................................................................................
Znaci ubacuju nas polako u masinu da se raspravlja gde je najpovoljnije digitalno...Preskacu narod,jednostavno uvode nas u ropstvo...Sve sto je digitalno je prevara...Kes je zakon...
Niti slusam sta pisu ili pricaju o digitalizaciji niti se razumem a i ne zelim da razumem
Niti slusam sta pisu ili pricaju o digitalizaciji niti se razumem a i ne zelim da razumem
Evo jedna iz Sarajeva 
ne razumijem . koje ropstvo.
.. odavno postoje 'dig. nomadi' . posao koji obavljaju iz 'kuche'. pa svejedno je onda ..gdje je ta kucha.. ako je cijena zivljenja preduslov..
.............................................................................................
Ropstvo ce nastati ako se sve digitalizuje i ako kes nestane...To ako svet dozvoli,tu je kraj...
Naravno da oni to nece odjednom uraditi, to se i radi postepeno kako bi bilo neprimetno...I naravno,pisu se samo dobre stvari digitalizacije a lose se nigde ne spominju...Ja kada mi to spomenu uvek se setim kineskog modela...
Naravno da oni to nece odjednom uraditi, to se i radi postepeno kako bi bilo neprimetno...I naravno,pisu se samo dobre stvari digitalizacije a lose se nigde ne spominju...Ja kada mi to spomenu uvek se setim kineskog modela...
. kesh nestaje... pa mladje generacije.. nemaju prebijene pare u djepu. samo kartica..
..
..
Zato svi programi i zaglupljuju ljude, zato glupost i budale najvise prostora i dobijaju da bi kasnije lagano oduzeli slobodu ljudima...Svaka nadolazeca generacija je sve zatupljenija. Ponovicu, ukidanje kesa je ukidanje slobode...

Pogledaj na sta lice deca u pubertetu ili par godina stariji...vecina probisveta ( cast izuzecima ) . A to je sve jer se od malena uce losim stvarima...velika vecina zivi brze zivote nemaju vremena za decu pa im decu vaspitava televizija ili mobilni telefon,lap top i slicno...Mi kao mali smo bili cudni na simpatican nacin...Tehnika,telefoni,lap topovi i slicno nisu ni postojali...I mnogo zdravije i zabavnije detinjstvo smo imali...
Da li ustavni sud u Bosni ima legitimitet ako ga cine dva bosanca,dva hrvata,albanac,svajcarkinja i nemica ?
https://www.ustavnisud.ba/bs/sastav-suda
Sto bi se ti brinuo oko togaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 6:24 pmDa li ustavni sud u Bosni ima legitimitet ako ga cine dva bosanca,dva hrvata,albanac,svajcarkinja i nemica ?
Slucajno naidjoh na tekst,neko ga izbacio pa vidim da pisu da nije legitiman jer nema srbaKamilica wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 7:08 pmSto bi se ti brinuo oko togaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 6:24 pmDa li ustavni sud u Bosni ima legitimitet ako ga cine dva bosanca,dva hrvata,albanac,svajcarkinja i nemica ?
https://www.ustavnisud.ba/bs/sastav-suda![]()
![]()
Cuj moju drugaricu
Ljuti,kazu da je legitiman samo ako ima isti broj srba,bosanaca i hrvata...I pitaju se kakve veze ima albanac,svajcarkinja i nemica sa Bosnom osim sto ne vole srbe
Jos jedna iz lepog Sarajeva 
Cekajuci Bella-u da je vodim na zvrk pite

Cekajuci Bella-u da je vodim na zvrk pite
vidi mu poze i izbachene noge. ko instagramushe..
.
Sarajevo: Saobraćajna nesreća na Višnjiku, automobil oborio električni romobil
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/92 ... edna-osobaOn je, kako saznajemo, došao kod prijatelja koji živi prekoputa nesretne žene.
Zatim, kako je pokazala preliminarna istraga, iskoristio nepažnju žene koja je otvorila vrata kako bi napravila propuh, ušao u stan i brutalno je ubio.
Pitam se od cega li je to ...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 845 Views
-
Last post by Revizor