Sarajevo posjeta
Re: Sarajevo posjeta
.............................................................................................
Bila sam prije 15 dana u Sarajevu, na 3 dana, poluslužbeno.
Svi sudionici te konferencije bili smo smješteni u hotel Bristol.
Pa eto preporuka ako neko razmišlja o hotelskom smješaju u Sa. Osoblje preljubazno, klopa odlična... Sve
Pa eto preporuka ako neko razmišlja o hotelskom smješaju u Sa. Osoblje preljubazno, klopa odlična... Sve
Googlah, fino bogme 
Ja sam za NG trebao do Beograda i Sarajeva ali na kraju sam odlucio da idem kod drugarice u Amsterdam. Neka kucna party varijanta 
..kaze mi rodbina. ovo je neizdrzivo . razglas-- do kasno u noch.. jedan te isti stih..
a cijena kvadrata stana. 6 000 KM
Na instalacijama postavljenim duž ulice ispisani su stihovi pjesama koje je Popović izvodio tokom svoje karijere. Stihovi su vidljivi i pješacima i vozačima, a poseban ugođaj stvaraju u večernjim satima.

.............................................................................................
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /251225098Pitali smo Sarajlije šta misle o puštanju muzike u Radićevoj ulici: "Bez obzira na sve, treba biti tiše"
. djevojka me odusevila. ne znam je li sarajka...
I umesto da dodje pauk i odnese mu auto, ljudi snimaju i izbacuju po netu...
ne smije niko to uraditi , ne znaju, ko je 'vozach'..
xaxaxaxaxaxa i onda kazu zivi u drzavi u kojoj zakon ne postoji...Nista bolja nije ni Srbija.
. postoje, za odabrane
. nevjerovatna bahatost pojedinaca.... koji maltretiraju cijeli grad..
. nevjerovatna bahatost pojedinaca.... koji maltretiraju cijeli grad..
Tako je i u Srbiji pa ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke...
Zamisli tu zemlju gde je pojedinac jaaci od zakona...
Ne sumnjam ja da toga ima i po Nemackoj ali ne u ovakvim slucajevima gde neka iskompleksirana cepanka ostavlja auto na sred ulice, pokazuje da je glavni ...
Zamisli tu zemlju gde je pojedinac jaaci od zakona...
Ne sumnjam ja da toga ima i po Nemackoj ali ne u ovakvim slucajevima gde neka iskompleksirana cepanka ostavlja auto na sred ulice, pokazuje da je glavni ...
.. zavisi. uzme pravdu. pa robija ..
u sarajevu je uvijek bilo a izgleda i biche . to parkiranje..na ne dozvoljenim mjestima. to su bili gazde kaficha i restorana. i sad doshljaci. pokupe te navike.. da se utope u eto. graCku 'raju'
. vjerovatno si i ti platio koju kaznu, pa nauchio u njemachkoj kako se treba ponasghati.... da si u beogradu. radio bi kao i neki beogradjani.. parkirao se ispred teretane..
samo par vjezbi da odradish ... 
u sarajevu je uvijek bilo a izgleda i biche . to parkiranje..na ne dozvoljenim mjestima. to su bili gazde kaficha i restorana. i sad doshljaci. pokupe te navike.. da se utope u eto. graCku 'raju'
. vjerovatno si i ti platio koju kaznu, pa nauchio u njemachkoj kako se treba ponasghati.... da si u beogradu. radio bi kao i neki beogradjani.. parkirao se ispred teretane..
samo par vjezbi da odradish ... .............................................................................................
Nisam ti ja u tom dzovanskom fazonu. Vise volim da sam neprimetan.
Ne krsim zakon da bih se pokazao opasnim i ostale budalastine
Ne krsim zakon da bih se pokazao opasnim i ostale budalastine
kako chesh biti neprimetan..kad bildash ...
oblachish se u jarkim bojama...............................................................................................
Sve ti znas 
KCUS
Sarajevo: Prvorođena beba u 2026. godini je djevojčica
..biche sin . drugo
U Beogradu musko, sekund nakon ponoci

biche da je babo 'sandzo'
Nije 
ako bi , drugi
Zna se, delija momak 
Opasnost na ulicama Sarajeva: Ledenice vise s krovova i oluka, budite oprezni
. koja bizarna atmosfera ..Sarajevo imalo zimsku olimpijadu.. oni pishu o snijegu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 845 Views
-
Last post by Revizor
-
- 9 Replies