Za koga glasati?
Re: Za koga glasati?
Nije televizija vec internet televizija koja nema proboja u javnosti. I naravno, prevarantski fakt cekeri ili kako god se zovu su tada odmah objavili kako to nije tacno,preuzeli video i postavili na neku satiricnu televiziju i eto kao nije dao otkaz. Ista mantra kao u doba korone. Sestra radi u bolnici,prazna bolnica a na tv-u objavili da ima 36-oro na respiratoru. Ja napisao da lazu,da je bolnica prazna a ti fakt cekeri mi rekli da to nije istina. Mogu zamisliti sta sve lazu prevaranti
Shvataš da je cijeli video satira, Postillon24? Da se nije preuzelo nego ljudi napravili satiričan videoCoolio wrote: ↑Thu Jun 18, 2026 9:46 amNije televizija vec internet televizija koja nema proboja u javnosti. I naravno, prevarantski fakt cekeri ili kako god se zovu su tada odmah objavili kako to nije tacno,preuzeli video i postavili na neku satiricnu televiziju i eto kao nije dao otkaz. Ista mantra kao u doba korone. Sestra radi u bolnici,prazna bolnica a na tv-u objavili da ima 36-oro na respiratoru. Ja napisao da lazu,da je bolnica prazna a ti fakt cekeri mi rekli da to nije istina. Mogu zamisliti sta sve lazu prevaranti
Per aspera ad astra 
Nakon sto se pojavio video napravili su satirican video. Vec vidjeno u doba korone. Ali to i jeste moc medija, vidi se da uspevaju da nateraju masu da im slepo veruje. Govorim uopsteno. Pogotovu sada kada su pustili AI medju ljude, sada moze sve da se izvrce. Tu ce opet najvise koristi imati oni koji sprovode agendubiljka wrote: ↑Thu Jun 18, 2026 12:44 pmShvataš da je cijeli video satira, Postillon24? Da se nije preuzelo nego ljudi napravili satiričan videoCoolio wrote: ↑Thu Jun 18, 2026 9:46 amNije televizija vec internet televizija koja nema proboja u javnosti. I naravno, prevarantski fakt cekeri ili kako god se zovu su tada odmah objavili kako to nije tacno,preuzeli video i postavili na neku satiricnu televiziju i eto kao nije dao otkaz. Ista mantra kao u doba korone. Sestra radi u bolnici,prazna bolnica a na tv-u objavili da ima 36-oro na respiratoru. Ja napisao da lazu,da je bolnica prazna a ti fakt cekeri mi rekli da to nije istina. Mogu zamisliti sta sve lazu prevaranti
pogledah video. . narod ok .okolina /zgrade./ grafiti/ prosjaci/
. zar on zasluzuje ichiji glas
.............................................................................................
Svi na glasanje 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 127 Replies
- 2507 Views
-
Last post by Bella