Za koga glasati?

Lokalna i svjetska politička dešavanja, stranke i politički predstavnici.
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Za koga glasati?

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Jun 18, 2026 8:21 am
Coolio wrote:
Thu Jun 18, 2026 12:50 am
Tacno je,ovo nije tema na kojoj trebamo o tome pisati ali eto dokaza
Samo se odluči valjaju li dnovinari ili ne, s obzirom da ti je "dokaz" TV prilog :jbg
Nije televizija vec internet televizija koja nema proboja u javnosti. I naravno, prevarantski fakt cekeri ili kako god se zovu su tada odmah objavili kako to nije tacno,preuzeli video i postavili na neku satiricnu televiziju i eto kao nije dao otkaz. Ista mantra kao u doba korone. Sestra radi u bolnici,prazna bolnica a na tv-u objavili da ima 36-oro na respiratoru. Ja napisao da lazu,da je bolnica prazna a ti fakt cekeri mi rekli da to nije istina. Mogu zamisliti sta sve lazu prevaranti

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Thu Jun 18, 2026 9:46 am
biljka wrote:
Coolio wrote:
Thu Jun 18, 2026 12:50 am
Tacno je,ovo nije tema na kojoj trebamo o tome pisati ali eto dokaza
Samo se odluči valjaju li dnovinari ili ne, s obzirom da ti je "dokaz" TV prilog :jbg
Nije televizija vec internet televizija koja nema proboja u javnosti. I naravno, prevarantski fakt cekeri ili kako god se zovu su tada odmah objavili kako to nije tacno,preuzeli video i postavili na neku satiricnu televiziju i eto kao nije dao otkaz. Ista mantra kao u doba korone. Sestra radi u bolnici,prazna bolnica a na tv-u objavili da ima 36-oro na respiratoru. Ja napisao da lazu,da je bolnica prazna a ti fakt cekeri mi rekli da to nije istina. Mogu zamisliti sta sve lazu prevaranti
Shvataš da je cijeli video satira, Postillon24? Da se nije preuzelo nego ljudi napravili satiričan video
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Jun 18, 2026 12:44 pm
Coolio wrote:
Thu Jun 18, 2026 9:46 am
biljka wrote:

Shvataš da je cijeli video satira, Postillon24? Da se nije preuzelo nego ljudi napravili satiričan video
Nakon sto se pojavio video napravili su satirican video. Vec vidjeno u doba korone. Ali to i jeste moc medija, vidi se da uspevaju da nateraju masu da im slepo veruje. Govorim uopsteno. Pogotovu sada kada su pustili AI medju ljude, sada moze sve da se izvrce. Tu ce opet najvise koristi imati oni koji sprovode agendu

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-? opstina centar. nacelnik. mandic...
pogledah video. . narod ok .okolina /zgrade./ grafiti/ prosjaci/ :hah moglu misliti koji 'pechati' na cesti
. zar on zasluzuje ichiji glas :?? ili je ipak do naroda

.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Svi na glasanje :D

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Zbog koga se sredjuju zene?