Imunitet

Teme koje se odnose na zdravlje ljudi, savjeti, preporuke, lijekovi, bolesti i liječenje, zdravstveni sistem
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Imunitet

Unread post by Coolio »

Lana wrote:
Tue Feb 11, 2025 10:40 am
drle wrote:
Mon Feb 10, 2025 10:56 pm
Image
Hm prvi put vidim za ove kapsule,a vjerujem da ima i kod nas ovdje sigurno.

Zvaka ja kurkumu nikako ne volim,da si rekao cimet ili nesto drugo to da :hahah
Pocni da je volis Lana, veoma je zdrava :D

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Lana wrote:
Tue Feb 11, 2025 10:40 am
drle wrote:
Mon Feb 10, 2025 10:56 pm
Image
Hm prvi put vidim za ove kapsule,a vjerujem da ima i kod nas ovdje sigurno.

Zvaka ja kurkumu nikako ne volim,da si rekao cimet ili nesto drugo to da :hahah
Onda sexom jačaj imunitet … time ćeš se osloboditi stresa, endorfina a i poboljšati imunitet .. :D/

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

Ah ni za to nisam znala :hmn :spavaa

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Lana wrote:
Tue Feb 11, 2025 9:13 pm
Trebas cesce + forumati... :hahah

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

Skitnica wrote:
Tue Feb 11, 2025 9:16 pm
Lana wrote:
A to sigurno trebam :hahah
Jer mnogo toga cu da znam sto nisam znala :std

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Lana wrote:
Tue Feb 11, 2025 9:17 pm
Skitnica wrote:
Tue Feb 11, 2025 9:16 pm
Lana wrote:
A to sigurno trebam :hahah
Jer mnogo toga cu da znam sto nisam znala :std
Samo budi poslusna ... daleko ces stici :hahah

Lana
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Lana »

Bolje da budem onda neposlusna :hahah

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Počinjem misliti da nam je kolektivno bio bolji imunitet prije imunizacije COVID vakcinama :ajjjj

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Mozda ima veze.
Ali istina je i to da iz godine u godinu zivimo sve brze, vani tj na suncu provodimo sve krace, hrana postaje sve siromasnija vrijednostima potrebnim nasem organizmu.

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Peace wrote:
Thu Jan 01, 2026 5:39 pm
Mozda ima veze.
Ali istina je i to da iz godine u godinu zivimo sve brze, vani tj na suncu provodimo sve krace, hrana postaje sve siromasnija vrijednostima potrebnim nasem organizmu.
Plus vakcine :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Vjetar wrote:
Thu Jan 01, 2026 5:35 pm
Počinjem misliti da nam je kolektivno bio bolji imunitet prije imunizacije COVID vakcinama :ajjjj
A sta sam ja govorio svo vreme ?

Na 1000 ljudi govore isto to sto si ti napisao...i kaju se sto su pristajali na to...

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Svi ćemo pocrkati :starrr

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Vjetar wrote:
Thu Jan 01, 2026 6:16 pm
Svi ćemo pocrkati :starrr

Muskarci prvo :hahah

Nevjerovatno kako muskarci umiru mladi, uglavom kardiovaskularni problemi.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pu pu daleko bilo...necete pocrkati...

Ali zanimljiva cinjenica je i kod mene na poslu...Nas cini mi se petoro nismo vakcinisani, niti jedno bolovanje radi prehlada i slicno...vakcinisani svi do jednog i to po vise puta...Vise ne rade nego sto rade...

I nije se digla fama samo oko tih korona vakcina nego i oko decijih...Znate koliko je neduzne dece obolelih...I svi sumnjaju na vakcine iz razloga sto je povecan broj koji primaju u odnosu na ono sto smo mi kao mali primali...

Iz tog razloga,ja sumnjam u sve kada je to u pitanju...I sledeci put kada mi kazu da dovedem dete na vakcinaciju, pitacu ga da mi kaze sastojke vakcine...Ubedjen sam da ne znaju

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

@Coolio moj apetit prema cokoladi uvijek raste? Ima li veze sa vakcinom ? :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Zezaj me ti...Ja ti pricam stanje u Nemackoj. Narod je besan...Pogledaj procenat vakcinacije dece u Srbiji. ispod 5%, doduse to su izbacili za nekoliko vecih gradova...ne znam na teritoriji cele Srbije. Narod je izgubio poverenje. Ali to opet ne znaci da je i moje misljenje ispravno ali mnogo je slucajnosti skitnice

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
e,da bash che tebi otkriti, sastav..vakcine :fpalm koja je to ideja u glavi.. :killm

. ko se sjecha od nas.koliko smo vakcina kao dijete primili.. :-? ??
..chunjenica je. da niko od nas ne zna. koji zbilja problem imamo.. shto se tiche 'zdravlja' a i imuniteta..

.. mnogi su umrli od Covida.. ne od te bakterije. vech su imali neku hronichnu bolest .koja se nije izrazavala..dok je 'neko ne napadne' :jbg
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Zasto smatras da nemam prava da im ne verujem ? Zasto ljudi odmah skacu na one koji ne zele tek tako da poveruju jer verovatno imaju razloga da sumnjaju...? I ja opet kazem, ja ne tvrdim da sam u pravu jer nemam dokaza za to ali da ima dosta toga sto ukazuje da ima veze sa vakcinama , veruj mi da ima... Ne radi se ovde o koroni sada vec o imunitetu ljudi. Ovde po Nemackoj svaki covek kaze da se vise ne oseca jakim kako se osecao pre vakcinacije i sumnja da mu je vakcina oslabila imunitet. Ja sam to zaista primetio u mojoj firmi jer su ljudi koji su primili te vakcine konstantno bolensi i idu na bolovanja. I svi ti sada sto govore tako, kazu da vise nikada nece primiti nista ... Ljudi jednostavno osecaju nesto drugacije, ne znam kako to da ti objasnim...

I necu pitati ja doktora to jer se ja razumem u sastojke nego zato sto znam da oni ni ne znaju sta su sastojci a tvrde da pomaze i ubrizgavaju to ljudima...E mom detetu nece vise, nezvao se ja ovako kako se zovem

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. ima ljudi nevjeruju niushta ,, :hahah
..jer reaguju, a da nisu dali shansu, da razmisle.. ili jednostavno su takvi..da slushaju onoga sa kojim im se mishljenja poklapaju. i ostaju uz taj izvor. i slijepo vjeruju.....trenutno dosta ih vidim u trumpvim prostalicama..i kad lichno njih pogodi. optuze bidena... :hahah zbilja..se zaprepastish .koji umovi hodaju oko nas..

..ja sam primila vakcine.. i ne vidim te simptome koje ti opisujesh.... treba uzeti u obzir.da smo svi bili u shoku/strahu/ bar dvije godine. to ostavi posljedice za 'neke'... shto ce u danashnje vrijeme, prikachiti vakcini.

.isto tako.. dosta mladih konzumiraju raznu drogu/ cigarete / alkohol.. :jbg sve to ima posljedice..za potomke. ne sve.... naravno.
.ali. da sve je to ok, uvijek se konzumirao..ali :starrr vakcina je ta.. :hahah

.
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pogledaj na youtube-u nemacke dokumentarne emisije o ostecenjima nakon korona vakcinacije...pa onda pogledaj isto sve komentare ljudi ispod svake od tih nemackih emisija...i doci ces do zakljucka koliko i da li zaista vecina veruje ili ne veruje u sve to.

Ne kazem niti tvrdim da ce svakome ko je primio to da se desi isto, pu pu daleko bilo...Ali nije svaciji imuni sistem isti...i mnogo velika zdravstvena ostecenja su ljudi imali ovde...govorim o Nemackoj a i o Srbiji...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

..kao i svi 'izazovi' u svakodnevnom zivotu.... donosismo odluke.. kako mislimo, da su ispravne..na osnovu lichnih zivotnih iskustava....mene kao dijete nisu plashili ..ne to. ne to..za npr stvari kao tablete/ vakcine...
. ne znam, kada neko odluchi..da neshto neche da konzumira--- ima osoba..neche tabletu za glavu. pa makar ne spavao cijelu noch.. :jbg

.. ima takvih dokumentaraca i ovdje........... dakle na internetu.. ja lichno to ne gledam..jer eto sumnjam..da je neka agenda od nekoga.. :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ovo su zvanicne emisije Nemacke televizije...Nisam ja pravio emisije ili neki youtube-er...I vidis devojku koja je bila zdrava pre vakcinacije a onda je vidis u invalidskim kolicima...To se desavalo Bella...Sreca u nesreci je da se to nije desilo svima ali imas slucajeva gde se to desavalo, gde su se desavali infarkti, trombovi itd...To javno priznaju sada. I nema potrebe nikoga plasiti, svako odlucuje za sebe...svako sagledava stvari na nacin na koji on zeli i na osnovu toga donosi odluku...To je normalna stvar. Meni je nenormalno bilo ucenjivati ljude a onda im poturati olovku da potpisu da su svojevoljno pristali. Tu je meni problem i to najveci

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Thu Jan 01, 2026 10:54 pm
Meni je nenormalno bilo ucenjivati ljude a onda im poturati olovku da potpisu da su svojevoljno pristali. Tu je meni problem i to najveci
..u mnogo chemu, nam poture olovku da potpishemo: vjenchanja, kupoprodajne ugovore.. pred bilo koju opetaciju..potpisujesh. ne znash ni shta.... ustvari znash..da ih nechesh tuziti za . toito..itd... zar ne.. jesi li ti ikada tako shto potpisao?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Jan 01, 2026 11:07 pm
Coolio wrote:
Meni je nenormalno bilo ucenjivati ljude a onda im poturati olovku da potpisu da su svojevoljno pristali. Tu je meni problem i to najveci
..u mnogo chemu, nam poture olovku da potpishemo: vjenchanja, kupoprodajne ugovore.. pred bilo koju opetaciju..potpisujesh. ne znash ni shta.... ustvari znash..da ih nechesh tuziti za . toito..itd... zar ne.. jesi li ti ikada tako shto potpisao?
Sve to sto potpisujes, potpisivalo se svojom voljom. Dakle odlucis sam, ako neces da se vencas, ne potpises i nikome se ne pravdas. Ako neces da kupis auto,stan ili kucu ne potpises i nemas nikakav pritisak. Isto je i za operaciju. Odlucujes sam da li pristajes na operaciju ili ne... A sve kontra bilo je kod korone...Tu su te ucenjivali poslom, putovanjem,izlaskom itd.da se vakcinises...i kada te ucene onda ti poture olovku da potpises da si sam/a kriv/a u slucaju bilo cega

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Thu Jan 01, 2026 11:10 pm
Bella wrote:
Thu Jan 01, 2026 11:07 pm
Coolio wrote:
Sve to sto potpisujes, potpisivalo se svojom voljom. Dakle odlucis sam, ako neces da se vencas, ne potpises i nikome se ne pravdas. Ako neces da kupis auto,stan ili kucu ne potpises i nemas nikakav pritisak. Isto je i za operaciju. Odlucujes sam da li pristajes na operaciju ili ne... A sve kontra bilo je kod korone...Tu su te ucenjivali poslom, putovanjem,izlaskom itd.da se vakcinises...i kada te ucene onda ti poture olovku da potpises da si sam/a kriv/a u slucaju bilo cega
. nemash pritisk za neshto. shto mislish da te se ne tiche. ali, sve si ti to odradio, ali pritisak je bio 'zamagljen' imao si interes/ dobijesh partnera, dobijesh kuchu- izdajesh /zivish u njoj. pa ako je to isto. onda zashto se bunish. stro ne mozes putovati/ ichi na posao. izlaziti ..itd.....zato shto mislish da ti neko nameceh i hoche da te 'zezne' strah si razvio.. :jbg