Grupe E F G H (FIFA World Cup 2026)
Re: Grupe E F G H (FIFA World Cup 2026)
Hoce najverovatnije ako Amerika bude prva u grupi a Bosna treca
..kad se zavrshava, ovaj cirkus?
.............................................................................................
Satanizacija fudbala, mora da potraje...
Nikada manje interesovanje nisam imao, ja koji sam gotovo dve decenije igrao fudbal...
I da znas da jeste cirkus
dakle. ne znash.. ili nema datuma ..
.. jesi li igrao ili si bio profesionalac?

zasto nema srbije ?
.............................................................................................
Profesionalno sam se bavio fudbalom.
Srbije nema jer su manekeni, njima daj splavove i zene i srecni su. Za klubove ginu a za reprezentaciju ih mrzi da igraju, pogotovu jer navijaci reprezentacije ne postoje otkako se politika umesala u sport pa kada god Srbija igra prinudjeni su da dele ulaznice besplatno, dovode decu skolarce da gledaju. Zato se mec sa Albanijom igrao u Loznici a ne u Beogradu, dosli SNS sendvicari da gledaju utakmicu, poslao ih mili predsednik. U savezu rade ljudi od 80 godina a imamo mlade koje cene u svetu ali nisu podobni,nisu u stranci...Jedan Nemanja Vidic ( dugogodisnji kapiten Mancester Junajteda ) nije mogao da dodje i bude predsednik fudbalskog saveza, ostavili su Dragan Dzajica od 80 godina. Smeju nam se svi a i treba. Niko vise se i ne odaziva da igra za reprezentaciju zbog toga pa igraju neki iz nase lige
A cirkus ti traje do 19.jula. Tada je finale. Jos ako uspeju namestiti da Portugal osvoji, da pruze narodu finale recimo Mesi VS Ronaldo pa da cirkus bude kompletan
Coolio wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 1:16 amrofesionalno sam se bavio fudbalom.
Srbije nema jer su manekeni, njima daj splavove i zene i srecni su. Za klubove ginu a za reprezentaciju ih mrzi da igraju, pogotovu jer navijaci reprezentacije ne postoje otkako se politika umesala u sport pa kada god Srbija igra prinudjeni su da dele ulaznice besplatno, dovode decu skolarce da gledaju. Zato se mec sa Albanijom igrao u Loznici a ne u Beogradu, dosli SNS sendvicari da gledaju utakmicu, poslao ih mili predsednik. U savezu rade ljudi od 80 godina a imamo mlade koje cene u svetu ali nisu podobni,nisu u stranci...Jedan Nemanja Vidic ( dugogodisnji kapiten Mancester Junajteda ) nije mogao da dodje i bude predsednik fudbalskog saveza, ostavili su Dragan Dzajica od 80 godina. Smeju nam se svi a i treba. Niko vise se i ne odaziva da igra za reprezentaciju zbog toga pa igraju neki iz nase lige
A cirkus ti traje do 19.jula. Tada je finale. Jos ako uspeju namestiti da Portugal osvoji, da pruze narodu finale recimo Mesi VS Ronaldo pa da cirkus bude kompletan
ukratko. niste se kvalifikovali. jel vas to albanija izbacila?
dzajich je bio legenda ... zar je ziv
Dzajic jeste legenda, narocito nama zvezdasima ali sto je mnogo mnogo je. U 80 godina se guras da budes predsednik fudbalskog saveza...Mislim odvratno...Bella wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 1:21 amCoolio wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 1:16 amrofesionalno sam se bavio fudbalom.
A cirkus ti traje do 19.jula. Tada je finale. Jos ako uspeju namestiti da Portugal osvoji, da pruze narodu finale recimo Mesi VS Ronaldo pa da cirkus bude kompletanzashto nisi ostao? kao trener .. ili ne svidjaju ti se sendvichi ?
![]()
dzajich je bio legenda ... zar je ziv![]()
Kada vidis sve te face bice ti jasno...
Mi smo sami sebe izbacili jer smo smesni i igramo smesno,nezainteresovano. Otisli bili na proslo svetsko prvenstvo, selektor daje izjavu pijan...Ma idi bre.,.Taj cirkus samo kod nas ima...
Albanija je pobedila u Loznici i otisla u baraz iz kojeg je ispala. A Srbija je otisla na pecanje
Upisao sam bio trenersku skolu u Beogradu,hteo sam da budem menadzer ali sam se ubrzo ozenio i otisao iz Srbije
. jel ko biden ili trumpCoolio wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 1:27 amDzajic jeste legenda, narocito nama zvezdasima ali sto je mnogo mnogo je. U 80 godina se guras da budes predsednik fudbalskog saveza...Mislim odvratno...Bella wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 1:21 amCoolio wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 1:16 amrofesionalno sam se bavio fudbalom.
A cirkus ti traje do 19.jula. Tada je finale. Jos ako uspeju namestiti da Portugal osvoji, da pruze narodu finale recimo Mesi VS Ronaldo pa da cirkus bude kompletanzashto nisi ostao? kao trener .. ili ne svidjaju ti se sendvichi ?
![]()
dzajich je bio legenda ... zar je ziv![]()
Mi smo sami sebe izbacili jer smo smesni i igramo smesno,nezainteresovano. Otisli bili na proslo svetsko prvenstvo, selektor daje izjavu pijan...Ma idi bre.,.Taj cirkus samo kod nas ima...
Albanija je pobedila u Loznici i otisla u baraz iz kojeg je ispala. A Srbija je otisla na pecanje![]()
Upisao sam bio trenersku skolu u Beogradu,hteo sam da budem menadzer ali sam se ubrzo ozenio i otisao iz Srbije
.. mozda mu je vrijeme za penzije. mozda nema adekvatnu zamjenu.... ne znam situaciju...
ma spashava vas vaterpolo.. tu se drzite na vodi
Vaterpolo,kosarka,odbojka,tenis,atletika,streljastvo,dzudo,karate itd. Zemlja sporta. I u takvoj zemlji imamo fudbalercica manekencica kojima su vaznije zene i splavovi.Bella wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 2:00 am. jel ko biden ili trumpCoolio wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 1:27 amDzajic jeste legenda, narocito nama zvezdasima ali sto je mnogo mnogo je. U 80 godina se guras da budes predsednik fudbalskog saveza...Mislim odvratno...
Albanija je pobedila u Loznici i otisla u baraz iz kojeg je ispala. A Srbija je otisla na pecanje![]()
Upisao sam bio trenersku skolu u Beogradu,hteo sam da budem menadzer ali sam se ubrzo ozenio i otisao iz Srbije.
.. mozda mu je vrijeme za penzije. mozda nema adekvatnu zamjenu.... ne znam situaciju...
ma spashava vas vaterpolo.. tu se drzite na vodi![]()
A Dzajic ima zamenu i to u liku gore spomenutog Nemanje Vidica. Ali nije u stranci,ne daju mu. A jedno 35 godina je mladji od Dzajica
primjer si ti..
..ti se ozenio i pobjegao u svijet.. dostigao svoj vrhunac..
Kakve veze ima stranka? Pa ima takve sto selektor ne bira igrace nego politika. Imali smo selektora koji je bio prvi u grupi i odveo nas direktno na SP i onda su poceli da dolaze uslovi ko da igra a ko ne,nije pristao i smene ga. I rekoh ti vec,u savezu rade starci Dzajic,Bjekovic,Djoric svi oko 80 godina. Gde imas to?
Žene su LUDE za Irancima na SP-u. Ne moramo vam ni objašnjavati zašto
https://www.index.hr/magazin/clanak/ira ... 05523.aspx
..
biljka. koji je tebi ok..
Svi izgledaju ufurano osim ovog YousefijaBella wrote: ↑Tue Jun 23, 2026 2:27 amŽene su LUDE za Irancima na SP-u. Ne moramo vam ni objašnjavati zašto![]()
https://www.index.hr/magazin/clanak/ira ... 05523.aspx
..a jesu 'nosati ..
biljka. koji je tebi ok..![]()
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 93 Replies
- 1518 Views