Knockout faza SP2026 (anketa)
Re: Knockout faza SP2026
FIFA je kroz povijest više puta upotrijebila članak 27 svog Disciplinskog pravilnika, a najnoviji primjeri uključuju suspenzije na probni rok za nogometaše kao što su Folarin Balogun i Cristiano Ronaldo.
..u argentoni.. fodbal nije samo igra.. njima je to 'sve' ponos. identitet.... mislim da trebaju biti ..pobjednici ovog dogadjaja
. slichno su se i nashi navijachi/ gradjani/ ponasali... i zao mi je shto je dechko, (pao sa auta.) izgubio zivot. radujuchi se, pobjedi
.............................................................................................
Lagano otresli amerikaxce, nisu se ni oznojili
Njihov je NBA, americki fudbal,bejzbol. Tu prodaju najvise burgera i hot dogova
. kakav gaf. istina.. 3 drzave.. je trebala rechi..Nevjerovatan gaf
Američka novinarka se obrukala govoreći o BiH: "Na Mundijalu smo morali igrati protiv dvije države"
.............................................................................................
Francuska-Maroko večeras. Za koga navijati 
Volom sto je fr pobjedila
ide dalje,a sadruge strane zao mi Maroca..
Francuska je realno najjaca na turniru i najvece sanse ima da osvoji turnir ali Spanija i Argentina mogu da im pomrse racune.
Samo da Argentina ne uzme
Nije ni Norveška za podcijeniti, ali realno nije na nivou Fr
Nije ni Norveška za podcijeniti, ali realno nije na nivou Fr
Cato, bi radije ovako :jedva chekam da vidim, ko che osvojiti pehar:

Sta mislite za veceras? Norveska protiv Engleske?!
Ja se nadam da će ih Norveška preveslati
Takođe, simpatičniji su
I kao sto napisah, najverovatnije i najrealnije polufinale Francuska/Spanija i Argentina/Engleska
I kao sto napisah, najverovatnije i najrealnije polufinale Francuska/Spanija i Argentina/Engleska
Ima i anketa na prvom postu u ovoj temi, pa da vas vidimo 
Re: Knockout faza SP2026 (anketa)
Kako lijepo igraju ovi Śpanci, ali baš ljepta za gledati 
Per aspera ad astra 
Na pocetku SP-a igrali slabo, sada kada treba oni dali gas
Teško ćemo mi na EURO. Ovo je baš puno iznad svake utakmice koju smo mi igrali i sad malo vidim na šta je Coolio mislio kad smo ono komentarisali našu igru
Doduše ima do toga još, ali eto
Doduše ima do toga još, ali eto
Per aspera ad astra 
Ja nemam nista protiv Bosne, niti bilo sta zavidim, niti sam ja u tom fazonu...Bas naprotiv, meni je vasa reprezentacija simpaticna i navijao sam za njih ali se vidi da su daleko od kvaliteta ozbiljnijih reprezentacija. I kada sam pisao da su srecno dosli na SP, to zaista i mislim jer realno tako je bilo ali sa druge strane srecu treba i zasluziti sto reprezentacija Bosne zbog borbenosti verovatno i jeste. Mnogo doze srece se poklopilo da se tu nadje jer realno jos od Velsa su trebali ispasti po vidjenom na terenu ali su prosli. Italiju su prosli nakon crvenog kartona,mada ta Italija vec trece SP za redom ne igra ako se ne varam i njihov i klupski i reprezentativni fudbal se raspada. Zatim na SP-u jedna od najlaksih ako ne i najlaksa grupa gde pored jednog amatera (Katar) tri od cetri ekipe prolazile su dalje. I ono sto smo videli je da cim je iole ozbiljnija reprezentacija u pitanju poput Svajcarske, Bosna je nemocna. E sada zamisli da su igrali sa ovakvim francuzima,spancima,argentincima,portugalcima,englezima,pa i nemcima i holandjanima iako su razocaralil. Ali isto to ja sam govorio i za Srbiju, ne da bih ujednacio price nego jer je zaista tako. Srbija je imala najslabiju grupu u istoriji fudbala u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo i jedva je i bedno prosla kao druga u grupi. Ej ti, bila je grupa Srbija,Madjarska,Bugarska,Crna Gora,Litvanija...Pa gde ces slabiju grupu od te? I to da nisu uveli pravilo da se dve ekipe plasiraju na EP, ne bi starletani ni to prosli. Bili smo drugi iza Majdarske. Dok smo recimo kvalifikacije za proslo SP bili odlicni, kada smo pobedili Ronalda i Portugaliju u sred Portugala i kao prvi iz grupe otisli na SP a Portugaliju poslali u baraz.