Knockout faza SP2026 (anketa)
Re: Knockout faza SP2026 (anketa)
Nahajpana je ova večeras do maksimuma.
Sinoć sam jedva se odlučio za koga navijati, ali drago mi je puno zbog Španije
Večeras neću imati tih problema
Idemo Ingland!
Sinoć sam jedva se odlučio za koga navijati, ali drago mi je puno zbog Španije
Večeras neću imati tih problema
.............................................................................................
Jbg, bolji su bili. Ali jao jao, Španijo cijeli svijet navija za tebe 
Ja bih najviše voljela da svi mogu biti pobjednici
Per aspera ad astra 
. argentina pobjedjuje..

.............................................................................................
Sve je to slucajno
https://www.facebook.com/share/v/1S28VSy1V1/
https://www.facebook.com/share/v/1S28VSy1V1/
Ne znam da ću moći dočekati pocetak utakmice … 
U Americi sta god da se organizuje ne moze bez njihovog show-a, montiranja i ostalog. Najgore SP koje sam u zivotu gledao
6:4
..pa zar je moguche..
mozda je neki africhki tim..podvala..

Cirkus Kolorado
Kada ljudi vise komentarisu boju koze nego samu igru i kvalitet utakmice/ to gubi smisao svega..Fudbal se igra nogama, ne porijeklom … 
Engleska da je igrala sa timom od sinoć, prošla bi Argentinu. Rijetko kad je bilo očitije da je do selektora 
.
kada se 'ljudi' ili ..'ica'.
.. ochigledno da noge nisu jedine...
Navija li iko za Argentinu? Sad mi ih i žao 
Ja ću prvo poluvrijeme za Spaniju, a drugo za Argentinu navijati.. 
Napada Spanija zestoko… 
Na kraju Mesi place,Jamal preuzima njegovu ulogu. Tako stoji u reklami sa jarcevima. Ali ovaj cirkus sa Trampom. Jos prstenje neko da im dodele pa kao gospodari prstenova.
Ako Argentina prodje na penale, za roknuti je se
Mislim da je 14:0 u udarcima na go za Španiju. Jednom su Arg prišli šesnaestercu, jedva polovinu prešli.
Hajde Španijo
Mislim da je 14:0 u udarcima na go za Španiju. Jednom su Arg prišli šesnaestercu, jedva polovinu prešli.
Hajde Španijo
20 prema NULA u udarcima do pred sam kraj 12 prema NULA u udarcima na gol kao da je Spanija igrala protiv Gibraltara a ne Argentine. Koja smejurija i cirkus.
Amerika vecito ostade sa nekim holivudskim pricama...A tek onaj cirkus sa Trampom i kompanijom...Uzas. Nikada gore SP nisam gledao.
Novine naglasavaju cene kararta, ma 100 milijardi bre...
Amerika vecito ostade sa nekim holivudskim pricama...A tek onaj cirkus sa Trampom i kompanijom...Uzas. Nikada gore SP nisam gledao.
eto.
lijepo se dogovorili....

Da je Argentina pobijedila bilo bi namještenoCoolio wrote: ↑Mon Jul 20, 2026 12:09 am20 prema NULA u udarcima do pred sam kraj 12 prema NULA u udarcima na gol kao da je Spanija igrala protiv Gibraltara a ne Argentine. Koja smejurija i cirkus.
I sad namješteno. Pa ima li rješenja da nije namješteno
Per aspera ad astra 
kazu ..nije uputila niti jedan udarac,prema shpanskom golu. jeli to ok od tima kao shto je argentina??