Boks
Boks
upravo se zavrsila borba stoljeca, usyk je pobijedio furyja odlukom sudija i posto prvi neprikosnoveni prvak u teskoj kategoriji jos od lennoxa lewisa u 1999. godini. sto je jos fascinantnije, usyk se do prije 3-4 godine borio u kruzer kategoriji gdje je takodjer bio neprikosnoveni prvak, prvi kako postoji ta kategorija, prelazi u tesku kategoriju i bije sve pred sobom.
treba pohvalit furyja kako je izdrzo onaj usykov nalet u 9. rundi i osto na nogama, nenormalno je jak. podsjetilo me na prvu borbu protiv wildera kad ga je wilder nokautiro, ja sam mislio da nece nikad vise ustat, a on odmori par sekudni i usta ko od sale
revans bi trebo bit u oktobru
treba pohvalit furyja kako je izdrzo onaj usykov nalet u 9. rundi i osto na nogama, nenormalno je jak. podsjetilo me na prvu borbu protiv wildera kad ga je wilder nokautiro, ja sam mislio da nece nikad vise ustat, a on odmori par sekudni i usta ko od sale
revans bi trebo bit u oktobru
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Re: Boks
pogledajte izgubljenih pogleda kod furyja 
vec u sljedecoj rundi se dohavizo i nastavio po svom. fury se za ovu borbu bas fizicki pripremio, nije bio odavno u ovakvoj formi. usyk je najbrzi bokser protiv koga je boksovo i moro je da bude dobro fizicki pripremljen da bi mu pariro, al dzaba opet...
vec u sljedecoj rundi se dohavizo i nastavio po svom. fury se za ovu borbu bas fizicki pripremio, nije bio odavno u ovakvoj formi. usyk je najbrzi bokser protiv koga je boksovo i moro je da bude dobro fizicki pripremljen da bi mu pariro, al dzaba opet...
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan