Moje face sa ulice
Re: Moje face sa ulice
Jadne djevojke, da znaju da su izložene ovim komentarima...
Per aspera ad astra 
Misliš li da su komentari uvredljivog sadržaja? Da su ruzni?
Mislim nasuprot, da su objavljene na TT ili mozda Fb, inst. Imale bi ja vjerujem vise raznih komentara.. pa I uvredljivih.
Ja sam ih izdvojila/ objavila jer su mi na neki način privukle pažnju, neke šarmom, neke ljepotom, neke svojim stilom.
Ako @Vjetar smatra ove komentare neukusnim/ nepozeljnim neka ih ukloni.
Ma neee, mislim meni su zanimljive i lijepe fotke. Javni prostor svakako... Samo kritika na račun komentara o haremu i slično jer je jeftino, pogotovo jer su djevojke mlade i dosta mlađe u odnosu na komentatora. Nije u suprotnosti sa pravilima, ali je moj lični komentar na komentar gore "Ewww" (da se ne izražavam dalje)Skitnica wrote: ↑Mon Jun 22, 2026 3:23 pmMisliš li da su komentari uvredljivog sadržaja? Da su ruzni?
Mislim nasuprot, da su objavljene na TT ili mozda Fb, inst. Imale bi ja vjerujem vise raznih komentara.. pa I uvredljivih.
Ja sam ih izdvojila/ objavila jer su mi na neki način privukle pažnju, neke šarmom, neke ljepotom, neke svojim stilom.
Ako @Vjetar smatra ove komentare neukusnim/ nepozeljnim neka ih ukloni.![]()
Per aspera ad astra 
Ako ja napisem "Au sto sam gladan, pojeo bih 100 cevapa" . Da li bih ja stvarno pojeo 100 cevapa?
E tako i ovo sa haremom.
Zezamo se,salimo se,opusti se...
E tako i ovo sa haremom.
Zezamo se,salimo se,opusti se...
Porediš zezanciju o ćevapima i o djevojkama kojima možda možeš da budeš otac? Wow
Per aspera ad astra 
Ne poredim nego ti ukazujem da je sve zezanje,sala,zabava...Jedino jos da nacrtam da je sala.
Ti sve bukvalno. Po tvom nacinu razmisljanju ti mene zamisljas kao nekog dokonog coveka koji se pali na slike zena. Taj neki fazon
Opusti se malo, iscooliraj.
Strašno
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 81 Replies
- 15260 Views
-