Prirodne ljepote
Re: Prirodne ljepote
Aaaa na trenutke sam se teleportirala 

Ovdje je nekad bio nešto drugačiji mostić.
U doba velikih poplava gotov pa skroz uništen. Nisu mu dali skroz umrijeti pa su ponovo sagradili. Stabilniji. I neka su, jer mi je baš dugo godina jedno od omiljenih mjesta.
U doba velikih poplava gotov pa skroz uništen. Nisu mu dali skroz umrijeti pa su ponovo sagradili. Stabilniji. I neka su, jer mi je baš dugo godina jedno od omiljenih mjesta.
doć tu, popit pivo, meditirat, prva liga 
.............................................................................................
Nedaleko od Haut-Koenigsbourg. 
podsjetilo me na Motovun. Hrvatska.. ali Haut je ljepshi..
.............................................................................................
Kad smo kod vode...

Koji odmor za oči, mozak i dušu, ova priroda u proljeće 
Zelenilo a rijeke posebno
Zelenilo a rijeke posebno
Okolina / priroda puno utice na stanje ljudi … u gradovima posebno većim ljudi su izloženi vise stresu / depresiji .. dok manja okruženja manje imaju sličnih problema sto je sasvim i razumljivo .. Priroda je lijek za mnoge bolesti ..
U potpunosti se slazem sa tobom. Zato sam ja i pobegao iz grada. Ovo kod tebe mi se narocito dopada
Grad je ok za posao / izlaske.. kupovinu .. ostalo ..Coolio wrote: ↑Fri Apr 11, 2025 11:17 pmU potpunosti se slazem sa tobom. Zato sam ja i pobegao iz grada. Ovo kod tebe mi se narocito dopada![]()
Da. Ja sam otisao iz grada u okolinu. Kada god mi treba guzva, sve mi je blizu. Gomilu lepih gradova mi na sat dva od mene.
Ništa ne znam..ja sam skitnica lutam bez mape i plana..sata i kalendara ..
Ma da, kad @Lana nije tu .. došao bi meni ..
Pa kada ste mi obe blizu, na lepom mestu i drage. Sve u jednom
A i bre u meni cuci arapska krv, imam pravo na vise zena
Progledaj mi kroz prste majka mu stara
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1234 Views