Foto mjeseca (komentari)
Re: Foto mjeseca (komentari)
Jeste prelijepo. Mada u samom mjestu nema nekog wow sadržaja, tako da sam se zadržala 2-3 sata kad sam bila, a onda biciklom otišla u drugi grad
Per aspera ad astra 
Cija ja slika broj 1?
I ta mi je lijepa.
I ta mi je lijepa.
Šteta sto ne znamo ostale autore..
Narod hoce da zna .
Narod hoce da zna .
Moja hvala 
.............................................................................................
Hajd evo sad ima druga tema 
Ja nesto i ne znam da cu
Ne znam sta bih mogla crveno da slikam
Ne znam sta bih mogla crveno da slikam
A znate šta ja kontam, da možda onom ko pobijedi i odabere temu šaljemo slike i on ih postavlja, a taj ne učestvuje taj mjesec. Nekako omogućili bismo i Vjetru da slika, a ne bi došlo do toga da pobjednici biraju sebi odgovarajuću temu. Ne bacam hejt na Skitnicinu temu, dobra mi je, već nekako razmišljam o ovim ostalim igricama koje igramo 
Per aspera ad astra 
Sve je to super, ali nisam siguran da bi iko htio tog posla sebibiljka wrote: ↑Wed Apr 09, 2025 12:10 amA znate šta ja kontam, da možda onom ko pobijedi i odabere temu šaljemo slike i on ih postavlja, a taj ne učestvuje taj mjesec. Nekako omogućili bismo i Vjetru da slika, a ne bi došlo do toga da pobjednici biraju sebi odgovarajuću temu. Ne bacam hejt na Skitnicinu temu, dobra mi je, već nekako razmišljam o ovim ostalim igricama koje igramo![]()
Možemo glasat, ali mislim da nije toliki posao ili neka ta osoba prosljeđuje tebi da objaviš bez imenaVjetar wrote: ↑Wed Apr 09, 2025 12:18 amSve je to super, ali nisam siguran da bi iko htio tog posla sebibiljka wrote: ↑Wed Apr 09, 2025 12:10 amA znate šta ja kontam, da možda onom ko pobijedi i odabere temu šaljemo slike i on ih postavlja, a taj ne učestvuje taj mjesec. Nekako omogućili bismo i Vjetru da slika, a ne bi došlo do toga da pobjednici biraju sebi odgovarajuću temu. Ne bacam hejt na Skitnicinu temu, dobra mi je, već nekako razmišljam o ovim ostalim igricama koje igramo![]()
![]()
Per aspera ad astra 
Ma može, neka se izjasne i ostali pa eto
Ja imam ideje, ali nemam vremena.
Svidja mi se biljkin prijedlog.
Mada Vjetar moze biti u igri i ako stvari ostanu ovakve kakve su sada.
Svidja mi se biljkin prijedlog.
Mada Vjetar moze biti u igri i ako stvari ostanu ovakve kakve su sada.
Ih pa da glasa za fotke od onih koji su njemu dragi
Salim se,slazem se i ja sa prijedlogom od biljke
Salim se,slazem se i ja sa prijedlogom od biljke
Njega niko ničim ne sprečava u temi svakako .. I onako nema puno učesnika time bi se umanjio jedan… Hajd da nas učestvuje 20-30 pa jesno maje i ne primjeti se.. ali pored 5-6… još jedan manje ..biljka wrote: ↑Wed Apr 09, 2025 12:10 amA znate šta ja kontam, da možda onom ko pobijedi i odabere temu šaljemo slike i on ih postavlja, a taj ne učestvuje taj mjesec. Nekako omogućili bismo i Vjetru da slika, a ne bi došlo do toga da pobjednici biraju sebi odgovarajuću temu. Ne bacam hejt na Skitnicinu temu, dobra mi je, već nekako razmišljam o ovim ostalim igricama koje igramo![]()
Al hajd odlučite vi…
Ja sam protiv..
Glasno i jasno velis 
Ma da..nema okolišisanja. 
Da ne komplikujemo... Do tri slike meni se šalju, svi mogu učestvovati, glasa se ovdje
nigdje nisam primjetila, gdje se to glasalo..
.............................................................................................
Ide crveno … ide …
Crveno
hoćemo još crvenog.. 
Lijepe fotos … 
Kanta
… 
-
- Similar Topics