Srcolandija ❤️
Re: Srcolandija ❤️
Hmm ne vjerujemo. A nismo vala skroz ni ćorave.
Zbog tih "balona" efekta meni se učinile u osnovi baš (ne ono povelike što eventualno može biti i ok) ekstremnih proporcija.
A logično da je to i pozicija još više pojačala.
Po različitim tri fotkama moglo bi se možda zaključiti da ti ipak gajiš "srčane slabosti"
općenito za stražnjice.. kao neki muškarci primjer prema grudima.
Više nego li obliku i njihovoj harmoniji s ostatkom tijela.
Zbog tih "balona" efekta meni se učinile u osnovi baš (ne ono povelike što eventualno može biti i ok) ekstremnih proporcija.
A logično da je to i pozicija još više pojačala.
Po različitim tri fotkama moglo bi se možda zaključiti da ti ipak gajiš "srčane slabosti"
I ova od dražih mi tema ode u guzicu… 
Sad bi i ja takvu mogla 
Sad sam sebi takvu skuhala.
Ok, ok, krivi smo... a i ne baš toliko.. Nije se ispisala čitava stranica o tim 'najtamnijim stranama' gdje sunce uopšte ne grije..
Jednostavno se upleo prirodni tok razgovora.
A na kraju krajeva.. srce je srce,
Jo prizna, pola mu se prasta..Ina wrote: ↑Sun May 10, 2026 4:03 pmOk, ok, krivi smo... a i ne baš toliko.. Nije se ispisala čitava stranica o tim 'najtamnijim stranama' gdje sunce uopšte ne grije..
A na kraju krajeva.. srce je srce,bilo ono u vodi, nepresušnoj mašti, kamenu, cvijeću, oblacima, kafi, ili u anatomiji.. itd itd
Ma da vas covjek ne opomene, do zore bi o guzama, al hajd da su to vasi radovi..nista protiv nego preneti sa neta...
Što se mene tiče (i kako već i prethodno rekoh) bio je kratak prirodni tok razgovora.Skitnica wrote: ↑Mon May 11, 2026 7:53 amJo prizna, pola mu se prasta..Ina wrote: ↑Sun May 10, 2026 4:03 pmOk, ok, krivi smo... a i ne baš toliko.. Nije se ispisala čitava stranica o tim 'najtamnijim stranama' gdje sunce uopšte ne grije..
A na kraju krajeva.. srce je srce,bilo ono u vodi, nepresušnoj mašti, kamenu, cvijeću, oblacima, kafi, ili u anatomiji.. itd itd
![]()
Ma da vas covjek ne opomene, do zore bi o guzama, al hajd da su to vasi radovi..nista protiv nego preneti sa neta...![]()
I ne radi tvog (ili bilo čijeg mogućeg) "opominjanja" nego jer mi lično većinom nije ni navika razvlačiti pretjerano slične argumente.. niti ih se držati dok se boje ne istope.
Svega 8 postova (troje ljudi) nije neka velika "devijacija".
Ili bi ti i dalje da nas ipak kazniš za taj ogromni grijeh?
ubij me al opet ne vidim srce
možda zapca sa otvorenim ustima
možda zapca sa otvorenim ustima
Nema tu srca, ali ima ženski akt. 
Ja vidim bre...Zelenilo je sa obe strane i onda dva polukruga od oblaka 
A ima i napred od oblaka
A ima i napred od oblaka
a gore lijevo je zenski akt
Đavo je u detaljima i kada spojiš te detalje sa sjenama dobiješ Rorschachov test mrlja. Tako da je ona sjela na srce. I ovo auto se kreće prema.... Sve na slici sugeriše akt.

A @Coolio kaže nije dobra AIdeksametazon wrote: ↑Wed May 13, 2026 3:48 pmĐavo je u detaljima i kada spojiš te detalje sa sjenama dobiješ Rorschachov test mrlja. Tako da je ona sjela na srce. I ovo auto se kreće prema.... Sve na slici sugeriše akt.
![]()
Neka napravi sliku oblaka sa izgledom djevojaka sa dunavskih splavova pa će biti dobra. I on pravi bureke od kupovne jufke za gibanice, a nema bureka dok se jufka ne razvuče.
I meni 7.