Instagramuse
Re: Instagramuse
Imaju reportersku ulogu sada u Dubaiu 
Sukob mišljenja
Bh. slikarka isprozivala influensere, nakon njihovih reakcija uputila izvinjenje: Iskreno cijenim sve žene
"Ovo je žena koja kaže da su sve influenserke koščate, napumpane, neinteligentne i nepoštene. Znate, mora se poniziti neko da bi se bar na minut sebi povećala cijena. Jako fina i kulturna žena, nema šta. Npr. ja da kažem da je ona brkata i zapuštena, bila bih hejtovana, je l' tako?
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/bh- ... /260304109
.. meni sve tri iste..
.............................................................................................
Gojak se izvinilaBella wrote: ↑Wed Mar 04, 2026 5:44 pmposvadjale se ..
Sukob mišljenja
Bh. slikarka isprozivala influensere, nakon njihovih reakcija uputila izvinjenje: Iskreno cijenim sve žene"Ovo je žena koja kaže da su sve influenserke koščate, napumpane, neinteligentne i nepoštene. Znate, mora se poniziti neko da bi se bar na minut sebi povećala cijena. Jako fina i kulturna žena, nema šta. Npr. ja da kažem da je ona brkata i zapuštena, bila bih hejtovana, je l' tako?
.. meni sve tri iste..nikakve
Per aspera ad astra 
. ne znam ko je uvrijedjen. ali, je to za ochekivati od 'umjetnica' slikarki tkz. mada njene shkrabotine, su zivopisne..biljka wrote: ↑Wed Mar 04, 2026 7:19 pmGojak se izvinilaBella wrote: ↑Wed Mar 04, 2026 5:44 pmposvadjale se ..
Sukob mišljenja
Bh. slikarka isprozivala influensere, nakon njihovih reakcija uputila izvinjenje: Iskreno cijenim sve žene"Ovo je žena koja kaže da su sve influenserke koščate, napumpane, neinteligentne i nepoštene. Znate, mora se poniziti neko da bi se bar na minut sebi povećala cijena. Jako fina i kulturna žena, nema šta. Npr. ja da kažem da je ona brkata i zapuštena, bila bih hejtovana, je l' tako?
![]()
imala sam biznis u art komuni.. koji je to poremechen svijet. , grebatori, da su neplacheni dovoljno za njihov 'rad' kojeg su pochele kao .predlog terapeuta. da se nadju nechin zanimati.. dok ne srede 'mozak' i pochnu ok ali vremenom se toliko zagriju za novac.. da je nevidjeno
.............................................................................................
Cime sve zaludjuju narod. Cuj to, "Influenserke" . Koji budalizam
Ma lijepe su joj slike onako generalno, ali izgledaju baš dječije. Baš se drži tog stila, ja lično ne bih nikad uzela nešto tako šaroliko, pogotovo kad sam čula cijeneBella wrote: ↑Wed Mar 04, 2026 7:37 pm. ne znam ko je uvrijedjen. ali, je to za ochekivati od 'umjetnica' slikarki tkz. mada njene shkrabotine, su zivopisne..biljka wrote: ↑Wed Mar 04, 2026 7:19 pmGojak se izvinilaBella wrote: ↑Wed Mar 04, 2026 5:44 pmposvadjale se ..
![]()
imala sam biznis u art komuni.. koji je to poremechen svijet. , grebatori, da su neplacheni dovoljno za njihov 'rad' kojeg su pochele kao .predlog terapeuta. da se nadju nechin zanimati.. dok ne srede 'mozak' i pochnu ok ali vremenom se toliko zagriju za novac.. da je nevidjeno![]()
Ali sve ima svog kupca
Per aspera ad astra 
. zavisi od styla u kuchi. mogu osvjeziti dnevni boravak ili djechju sobu... cijene nisam nashla...
. ali njena frustracija,da djevojke koje promovishu proizvode, zaradjuju mozda vishe od nje. je bash jadno.. tachno jeste ,art je teshko prodati.. mada i ona je na instragramu.. prodaje...
influencerice zaradjuju;. ali i one rade na sebi.. da dobro izgledaju, bilo uz pomoch hirurgije / kozmetike, stylom, da su sharmantne. itd.
. Gojak. je antipatichna . prirodna dodushe i to neko cijeni. valjda i njoj neko uplati ..
Influencers earn money by promoting products. Rates depend on reach: nano-influencers (1k–10k followers) may earn..$10-$100
per post, while mega-influencers (1M+ followers) can make $5,000 - $25,000
.
Ma od svih umjetnika koje znam, Gojak je najviše influenserski nastrojena, ono snimanje svakog korakaBella wrote: ↑Thu Mar 05, 2026 1:45 am. zavisi od styla u kuchi. mogu osvjeziti dnevni boravak ili djechju sobu... cijene nisam nashla...
. ali njena frustracija,da djevojke koje promovishu proizvode, zaradjuju mozda vishe od nje. je bash jadno.. tachno jeste ,art je teshko prodati.. mada i ona je na instragramu.. prodaje...![]()
influencerice zaradjuju;. ali i one rade na sebi.. da dobro izgledaju, bilo uz pomoch hirurgije / kozmetike, stylom, da su sharmantne. itd.
. Gojak. je antipatichna . prirodna dodushe i to neko cijeni. valjda i njoj neko uplati ..![]()
Influencers earn money by promoting products. Rates depend on reach: nano-influencers (1k–10k followers) may earn..$10-$100
per post, while mega-influencers (1M+ followers) can make $5,000 - $25,000
.
Per aspera ad astra 
Nekako mi je pod instagramuša, spada i ona(j) koji je vana bi influenser.

I nikako mi ne ide u glavu da uopće utiču na publiku svoju, a eto na neki način i utiču, povode se donekle za njimaNajvažnije kod influensera nije samo broj pratilaca nego povjerenje i uticaj koji imaju na svoju publiku.
blago nama.. evo vratile se sretno i sa poklonima.. dubai shokolade

Cekajte bre, pa ova tema ne bi smela da se izostavlja