Instagramuse

Kutak za partnerske odnose - veze, brak, intimu. Sve teme koje se tiču ljubavnih i seksualnih odnosa
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Re: Instagramuse

Unread post by Vjetar »

Imaju reportersku ulogu sada u Dubaiu :hmn

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah posvadjale se ..
Sukob mišljenja
Bh. slikarka isprozivala influensere, nakon njihovih reakcija uputila izvinjenje: Iskreno cijenim sve žene
"Ovo je žena koja kaže da su sve influenserke koščate, napumpane, neinteligentne i nepoštene. Znate, mora se poniziti neko da bi se bar na minut sebi povećala cijena. Jako fina i kulturna žena, nema šta. Npr. ja da kažem da je ona brkata i zapuštena, bila bih hejtovana, je l' tako?

https://www.klix.ba/magazin/showbiz/bh- ... /260304109
.. meni sve tri iste.. :jbg nikakve
.............................................................................................Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Wed Mar 04, 2026 5:44 pm
Sukob mišljenja
Bh. slikarka isprozivala influensere, nakon njihovih reakcija uputila izvinjenje: Iskreno cijenim sve žene
"Ovo je žena koja kaže da su sve influenserke koščate, napumpane, neinteligentne i nepoštene. Znate, mora se poniziti neko da bi se bar na minut sebi povećala cijena. Jako fina i kulturna žena, nema šta. Npr. ja da kažem da je ona brkata i zapuštena, bila bih hejtovana, je l' tako?

Gojak se izvinila :hahah
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Wed Mar 04, 2026 7:19 pm
Bella wrote:
Sukob mišljenja

. ne znam ko je uvrijedjen. ali, je to za ochekivati od 'umjetnica' slikarki tkz. mada njene shkrabotine, su zivopisne..

imala sam biznis u art komuni.. koji je to poremechen svijet. , grebatori, da su neplacheni dovoljno za njihov 'rad' kojeg su pochele kao .predlog terapeuta. da se nadju nechin zanimati.. dok ne srede 'mozak' i pochnu ok ali vremenom se toliko zagriju za novac.. da je nevidjeno :hahah
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Cime sve zaludjuju narod. Cuj to, "Influenserke" . Koji budalizam

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Wed Mar 04, 2026 7:37 pm
biljka wrote:
Wed Mar 04, 2026 7:19 pm
Bella wrote:

. ne znam ko je uvrijedjen. ali, je to za ochekivati od 'umjetnica' slikarki tkz. mada njene shkrabotine, su zivopisne..

imala sam biznis u art komuni.. koji je to poremechen svijet. , grebatori, da su neplacheni dovoljno za njihov 'rad' kojeg su pochele kao .predlog terapeuta. da se nadju nechin zanimati.. dok ne srede 'mozak' i pochnu ok ali vremenom se toliko zagriju za novac.. da je nevidjeno :hahah
Ma lijepe su joj slike onako generalno, ali izgledaju baš dječije. Baš se drži tog stila, ja lično ne bih nikad uzela nešto tako šaroliko, pogotovo kad sam čula cijene :tctc
Ali sve ima svog kupca

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Thu Mar 05, 2026 12:45 am
Ma lijepe su joj slike onako generalno, ali izgledaju baš dječije. Baš se drži tog stila, ja lično ne bih nikad uzela nešto tako šaroliko, pogotovo kad sam čula cijene :tctc
Ali sve ima svog kupca
. zavisi od styla u kuchi. mogu osvjeziti dnevni boravak ili djechju sobu... cijene nisam nashla...
. ali njena frustracija,da djevojke koje promovishu proizvode, zaradjuju mozda vishe od nje. je bash jadno.. tachno jeste ,art je teshko prodati.. mada i ona je na instragramu.. prodaje... :hahah

influencerice zaradjuju;. ali i one rade na sebi.. da dobro izgledaju, bilo uz pomoch hirurgije / kozmetike, stylom, da su sharmantne. itd.
. Gojak. je antipatichna . prirodna dodushe i to neko cijeni. valjda i njoj neko uplati .. :hahah
Influencers earn money by promoting products. Rates depend on reach: nano-influencers (1k–10k followers) may earn..$10-$100
per post, while mega-influencers (1M+ followers) can make $5,000 - $25,000
.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Thu Mar 05, 2026 1:45 am
biljka wrote:
Thu Mar 05, 2026 12:45 am
Ali sve ima svog kupca
. zavisi od styla u kuchi. mogu osvjeziti dnevni boravak ili djechju sobu... cijene nisam nashla...
. ali njena frustracija,da djevojke koje promovishu proizvode, zaradjuju mozda vishe od nje. je bash jadno.. tachno jeste ,art je teshko prodati.. mada i ona je na instragramu.. prodaje... :hahah

influencerice zaradjuju;. ali i one rade na sebi.. da dobro izgledaju, bilo uz pomoch hirurgije / kozmetike, stylom, da su sharmantne. itd.
. Gojak. je antipatichna . prirodna dodushe i to neko cijeni. valjda i njoj neko uplati .. :hahah
Influencers earn money by promoting products. Rates depend on reach: nano-influencers (1k–10k followers) may earn..$10-$100
per post, while mega-influencers (1M+ followers) can make $5,000 - $25,000
.
Ma od svih umjetnika koje znam, Gojak je najviše influenserski nastrojena, ono snimanje svakog koraka

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Nekako mi je pod instagramuša, spada i ona(j) koji je vana bi influenser.
Najvažnije kod influensera nije samo broj pratilaca nego povjerenje i uticaj koji imaju na svoju publiku.
I nikako mi ne ide u glavu da uopće utiču na publiku svoju, a eto na neki način i utiču, povode se donekle za njima :doh

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:W :hahah
blago nama.. evo vratile se sretno i sa poklonima.. dubai shokolade :hahah a i koferi. zashtita protiv metaka :-?

Image
Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Cekajte bre, pa ova tema ne bi smela da se izostavlja :hahah