Seks na prvom susretu?
Re: Sex i prvi susret ? Da / Ne?
Kada se “ sigurno” može biti u nekoga ? Kada je to pravo vrijeme ( ako postoji)?
:
.
nema . sve je rizik..
pa kako ko zeli..
dakle.. nakon svega napisano
ipak je bolje rechi
ne
.
nema . sve je rizik..
pa kako ko zeli..
dakle.. nakon svega napisano
ipak je bolje rechi
ne
.............................................................................................
Stoji. To mi i jeste bila briga. Na kraju smo zapravo završili skupa jer nije bio samo seks u pitanju. Ipak kad nekog viđaš na redovnoj bazi neko vrijeme najčešće možeš prokužiti je li psihopata ili ne, ne mora biti u dvoje. Naravno imaš situacije gdje i ne možeš, ali većinom nije teško skontati kroz poznanstvo da li ćeš biti siguran u okviru normalnih granica sigurnosti
Per aspera ad astra 
Pa da, nema veze što ti je s nekim lijepo, osjećaš hemiju i povezanost, imate normalnu i finu priču i osjećaš da možeš biti siguran. Bolje reći ne
Per aspera ad astra 
Svakako,zato kazem za sve treba vremena,nego poslije da se kajemo za nesto sto ne mozemo da popravimo 
..pa. dobro... iz svega napisanog.. uglavnom to bude ok.. naravno da je bilo /ne/ za neke situacije . koje su takodje izgledale ok .
.... pishemo uopshteno......
.. gledano s pogleda drushtva oko sebe.. da, svi che rechi. naravno.... znash shta hochesh. i kada hochesh .. no.. zbilja.. vjeruj veliki procenat tih .. te neche gledati istim ochima .....
.. da li se treba brinuti oko toga .. hm..
.............................................................................................
Tako možeš kliknuti i sa nekim koga prvi put vidiš. Upoznate se na putu, ili šta znam... Tebe baš treba odgovarati
ne ide to . postoje neka pravila...
sta ce ona reci o meni, ako navaljivam odmah...
drugo je kad su zene na godisnjem i traze samo provod.
tako da se to desava cesto kod dvoje stranaca.
bitno je paziti na sigurnost...
vezati se kad sjednete u auto i ne zakljucavati vrata.
sta ce ona reci o meni, ako navaljivam odmah...
drugo je kad su zene na godisnjem i traze samo provod.
tako da se to desava cesto kod dvoje stranaca.
bitno je paziti na sigurnost...
vezati se kad sjednete u auto i ne zakljucavati vrata.
Samo što ne možeš baš osjetit sigurnoat u tom slučajublackadder wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 8:26 pmTako možeš kliknuti i sa nekim koga prvi put vidiš. Upoznate se na putu, ili šta znam... Tebe baš treba odgovarati![]()
Per aspera ad astra 
Sex na prvom izlasku jednostavno nikad nije dobra opcija
To može završiti vezom, ali vrlo često će završiti sa tim sexom. Ako neko tako želi, ok, ali to otvara druga pitanja onda.
Kući se dovodi, ili odlazi nekome kući tek kad je veza u nekoj fazi vjerovanja i opuštenog osjećaja. To ja ne mogu doživjeti na prvom spoju nikad. Jednostavno ne bih smjela zbog svoje sigurnosti nekome otići ili zvati ga k sebi, ako ga stvarno dobro ne poznajem. Hemija i klikanje sa nekim je super, ali ima vremena za zaljubljenost i ludovanje i ne mislim da odmah i uvijek trebamo letjeti za svojim porivima.
Osjećam se kao svoja mama zbog ovih tema. Ubrzali ste nam starenje i ja u tridesetim sam kao neka od šezdeset danas
Kući se dovodi, ili odlazi nekome kući tek kad je veza u nekoj fazi vjerovanja i opuštenog osjećaja. To ja ne mogu doživjeti na prvom spoju nikad. Jednostavno ne bih smjela zbog svoje sigurnosti nekome otići ili zvati ga k sebi, ako ga stvarno dobro ne poznajem. Hemija i klikanje sa nekim je super, ali ima vremena za zaljubljenost i ludovanje i ne mislim da odmah i uvijek trebamo letjeti za svojim porivima.
Osjećam se kao svoja mama zbog ovih tema. Ubrzali ste nam starenje i ja u tridesetim sam kao neka od šezdeset danas
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
jedna od stvari koje je uzdigla ljude od zivotinja je upravo to -kompliciranje oko sexa.
Ja se sad ovdje osjećam kao zagovornik seksa na prvom izlasku, ali nije tako. Dijelim mišljenje sa Minom. Samo ako je prethodno produbljen odnos i ako se sve lijepo iskomunicira i prije i poslije toga, mislim da ne treba ni strahovati toliko.
Per aspera ad astra 
ima i kod mene zelje, al' nije red na prvom sastanku
@biljka sta je najbolje za produbljenje odnosa?
@biljka sta je najbolje za produbljenje odnosa?
Pa mislim moraju se neke osjetljivije stvari podijeliti, pored ono normalnih informacija i upoznavanja. Već kad pokažeš malo ranjivosti i podijeliš stvari koje ne pričaš svima ostalima, a osjetiš se sigurno i kao da imaš potporu. Ja mislim da je to bitno prije nego odlučiš spavati s nekim
Per aspera ad astra 
kad sam mnogo odusevljen, ja uvijek kazem-da i lako odlucim.biljka wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 10:13 pmPa mislim moraju se neke osjetljivije stvari podijeliti, pored ono normalnih informacija i upoznavanja. Već kad pokažeš malo ranjivosti i podijeliš stvari koje ne pričaš svima ostalima, a osjetiš se sigurno i kao da imaš potporu. Ja mislim da je to bitno prije nego odlučiš spavati s nekim![]()
tad sam nekako i ranjiv.
Duh wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 10:27 pmkad sam mnogo odusevljen, ja uvijek kazem-da i lako odlucim.biljka wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 10:13 pmPa mislim moraju se neke osjetljivije stvari podijeliti, pored ono normalnih informacija i upoznavanja. Već kad pokažeš malo ranjivosti i podijeliš stvari koje ne pričaš svima ostalima, a osjetiš se sigurno i kao da imaš potporu. Ja mislim da je to bitno prije nego odlučiš spavati s nekim![]()
tad sam nekako i ranjiv.
Per aspera ad astra 
Pa u pravu je
A svaki iole namazan će te učiniti da se tako osjećaš
A svaki iole namazan će te učiniti da se tako osjećaš
Pa mislim moraju se neke osjetljivije stvari podijeliti, pored ono normalnih informacija i upoznavanja. Već kad pokažeš malo ranjivosti i podijeliš stvari koje ne pričaš svima ostalima, a osjetiš se sigurno i kao da imaš potporu. Ja mislim da je to bitno prije nego odlučiš spavati s nekim
[/quote]
... blisku osobu/ potencijalnu/ testirash.s dijeljenjem 'ranjivih' stvari koje su se desile... i josh ako zareshesh prst nozem i razmjenite krv.. eto ga.. zakleti do vjechnosti..
. druga strana, neche da bude potpora... druga strana hoche da vlada..
.
juce.
jer danas se mogu kajati.
ne razumijem stvarno ovo oko kajanja. pa kaju se jer su bili u braku 15 godina, pa kaju se ako daju nekome prvu vece...
zar je zivot skup kajanja?
budi jaka.
budi musko.
samo se broje momenti. greske su cesto onoliko velike koliko ih mi izmjerimo.
ako ih sve zovnemo na sastanak, pa fino priupitamo da nabroje svoje najvece greske u zivotu, ne vjerujem da ce ih vecina reci da je to sex na prvu ili drugu ili trecu...
naravno, to ne znaci da nema problema -jer problemi su naruseni odnosi.
ko hoce da ih vidi tako.
ja npr 'negativna' iskustva sa zenama mogu staviti u navodnike. kako god-tu im je mjesto(jer ok sam poslije oluja i zege)...
nemam povjerenje veliko, a nisam ga nekada ni bogzna koliko veliko imao-ali to je zivot.
i ne treba neka neduzna da plati ili bude uskracene moje ogromne ljubavi.
jasno?
. treba da bude jasno. da biljka nije tema.. i sve napisano se ne odnosi na njene izjave...
..
..
Budite jake.
Pogledajte prkosno u oči zenomrzackom društvu.
Spalite svu literaturu za pacenice.
Ja sam uz vas.
I kad vas svi ostave.
Pogledajte prkosno u oči zenomrzackom društvu.
Spalite svu literaturu za pacenice.
Ja sam uz vas.
I kad vas svi ostave.
budute vi normalni... poltroni obichni
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 7421 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 18 Replies