Body count
Re: Body count
Ima ona Bonnie Blue, ona je 1000Skitnica wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 12:49 amŠta bi rekli za lily 24h 100 muškaraca
https://vm.tiktok.com/ZNd1QfXgU/
![]()
Per aspera ad astra 
I ova, sljedeći put će sa 1000 “sprema se”..
Trenira
Trenira
S tim da su obe uspjele naći muškarce koji su satima stajali da dođu "na red"
Mislim to uopšte nije tema body count-a. To su ljudi koji zarađuju na davanju svog tijela i to je to. Ne spadaju oni pod uobičajene ljude
Per aspera ad astra 
Nek se djeca igraju 
Ne, nego im je takav body count jer od tog zarađuju. Ne govorimo o tim ljudima ovdjeblackadder wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 12:59 amOvo im se ne broji u body count?![]()
Per aspera ad astra 
Pa dobro, ali zamisli da je pokušala karijeru, imala samo desetak tih od kojih je zaradila. Broji li se onda kada priča sa svojim momkom budućim nakon toga? 
Broji se kako god. Mislim svako traži odgovarajućeg partnera, nema to veze. Ja i kažem da broj često govori o pogledu osobe na seksualne odnose, a to je ono što je bitno kod odabira partnera valjda. Šta želi, je li za poligamiju na kraju krajeva. S tim da se ljudi mijenjaju i prolaze kroz različite faze života logičnoblackadder wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 1:04 amPa dobro, ali zamisli da je pokušala karijeru, imala samo desetak tih od kojih je zaradila. Broji li se onda kada priča sa svojim momkom budućim nakon toga?![]()
Per aspera ad astra 
Mislim ko god ima toliko da ima cak i “body count” nije normalan ili je prostituka
Kome ba davat tako lako golo tijelo da ga neko dira
Kome ba davat tako lako golo tijelo da ga neko dira
Kako gledate? 
.............................................................................................
Nekad gledam a nekad i ne gledam

.............................................................................................
Per aspera ad astra 
Tiče se teme. Ne mlatite naprazno 
Dobro vam ide. Dok se ne raspamlaprdate 
Već ste puno rekle o sebi, tako da slobodno ovo, to je otprilike standard 
Čekamo ostatak ženske populacije na forumublackadder wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 9:31 pmVeć ste puno rekle o sebi, tako da slobodno ovo, to je otprilike standard![]()
Per aspera ad astra 
Sta sam vrjedjao ? Mislim da je ovde problem sta se smatra velikim brojem.Ne bi niko od vas bio ravnodusan da susretne nekoga ko ima hiljadu muskaraca ili zena iza sebe .onda ne bi bilo okej i ne bi bilo " a to je individualna stvar "".Svakome bi bilo dealbreker .Jedino ako se pravimo da nam ne smeta to jer ko da ces naici na nekog takvog.I onda bi bilo da gazis svoje stavove . Samo je stvar koliko je nekome punobiljka wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 12:09 amNije degutantno. Ne znaš zašto i kako je neko ušao u toliki broj odnosa, a i nebitno je na kraju krajeva. To je svačija individualna stvar i ako je tebi to deal breaker da uđeš u odnos s nekim sasvim je okej, ali nije okej da vrijeđaš ikoga na osnovu togaKuduz wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 12:00 amA nije degutantno da je ona imala stotine ??ali je reci tako degutantno?Cudno ...
I ono sto je u prvom postu bilo je puno,25 godina i 30 muskaraca raznih je degutantno .zvali mi to pola grada ili drugacije . 30 muskaraca je bilo sa njom tako mladom , ako vam to nije degutantno,ne ibretite se oko rijeci onda o tome
Danas vidim Lily trudna.. (ona sto je za 24/ 100 mladića imala)… ko li je “sretnik”.. 
Pa momak njen 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 94 Views
-
Last post by Skitnica