Afere -priče o tuđim/ lične (dabogda) ispovijesti
Re: Afere -priče o tuđim/ lične (dabogda) ispovijesti
Komsija nojih roditelja, covjek u 40im stigso iz USA. Inace dolazi 3-4 puta u godini i inace ostaje dugo, i inace bez zene.
Navecer oko 10-11 odlazi negdje s autom u i vraca ae pred zoru ili u svanuce.
Mama moja je smijesna mi bila, kaze - gdje li ide, pa sve je zatvoreno u ta doba
Mama moja je smijesna mi bila, kaze - gdje li ide, pa sve je zatvoreno u ta doba
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Mirno spavaj nano
sve je zaključano
moje srce nije
džaba ti kapije
sve je zaključano
moje srce nije
džaba ti kapije
Legal Alien
ccc pa ide u kafanu sa starim jaranima 
Peace wrote: ↑Tue May 20, 2025 10:52 pmKomsija nojih roditelja, covjek u 40im stigso iz USA. Inace dolazi 3-4 puta u godini i inace ostaje dugo, i inace bez zene.
Mama moja je smijesna mi bila, kaze - gdje li ide, pa sve je zatvoreno u ta doba![]()
Up date.
Ne ide vise cesto, sada njemu dolaze “rodice” na konak kuci
Prekinuli subiljka wrote: ↑Sat May 10, 2025 12:43 pmImam jednu prijateljicu-kolegicu, počele se družiti prije 3 mjeseca otprilike. I sve normala, došla mi na rođendan i pita jednu djevojku koja je isto bila na rođendanu kako zna nekog lika. I sad ta djevojka odgovara, a ova moja se nešto smijulji. Onda je mi pitamo što se smije, ona ono bez imalo predomišljanja, nelagode, kaže da ima s tim likom nešto on and off već 5-6 godina, sva ponosna. ZAUZETA JE VEĆ SKORO 3 GODINE.
I ja je pitam što je s momkom ako ima potrebu da ga vara, kao ne vara ga, nego su oni par puta prekinuli i onda nastave opet, ali za to vrijeme prekida ona bude s tim likom. I ja je pitam jel joj momak uopšte zna za postojanje tog lika, kao nema pojma. I ja joj kažem da je svejedno varanje i da nije okej.
Onda je ona bila u fazonu da svakako ne zna šta će bit sa njom i momkom bla bla bla, da bi nakon 10 minuta pričala kako će se uselit s njim kad završi faks. Meni je njega samo u tome svemu žao, a mi se nismo ni vidjele nakon rođendana osim na fakultetu. Ja mislim da ako to možeš raditi svom partneru onda možeš manipulisat i lagat bilo koga, plus meni bar pokazuje posebnu narcisoidnost
Per aspera ad astra 
Ja sam imao drugaricu, kao sestru rodjenu sam je voleo. Umesao se tako sto sam joj rekao da je decko vara. Studirala je u drugom gradu. Kada sam joj rekao, naglasio sam da mu ne prica nista nego da sama proveri i utvrdi. Ona mu odmah rekla da sam joj ja to ispricao i mozes misliti, decko je ubedio da sam ja to izmislio da bi ona prekinula sa njim jer ja hocu da je odvedem u krevet. Tada sam izgubio tu drugaricu i sebi sam rekao da se NIKADA vise ne mesam u tudje veze.biljka wrote: ↑Sat Jul 19, 2025 12:28 amPrekinuli subiljka wrote: ↑Sat May 10, 2025 12:43 pmImam jednu prijateljicu-kolegicu, počele se družiti prije 3 mjeseca otprilike. I sve normala, došla mi na rođendan i pita jednu djevojku koja je isto bila na rođendanu kako zna nekog lika. I sad ta djevojka odgovara, a ova moja se nešto smijulji. Onda je mi pitamo što se smije, ona ono bez imalo predomišljanja, nelagode, kaže da ima s tim likom nešto on and off već 5-6 godina, sva ponosna. ZAUZETA JE VEĆ SKORO 3 GODINE.
I ja je pitam što je s momkom ako ima potrebu da ga vara, kao ne vara ga, nego su oni par puta prekinuli i onda nastave opet, ali za to vrijeme prekida ona bude s tim likom. I ja je pitam jel joj momak uopšte zna za postojanje tog lika, kao nema pojma. I ja joj kažem da je svejedno varanje i da nije okej.
Onda je ona bila u fazonu da svakako ne zna šta će bit sa njom i momkom bla bla bla, da bi nakon 10 minuta pričala kako će se uselit s njim kad završi faks. Meni je njega samo u tome svemu žao, a mi se nismo ni vidjele nakon rođendana osim na fakultetu. Ja mislim da ako to možeš raditi svom partneru onda možeš manipulisat i lagat bilo koga, plus meni bar pokazuje posebnu narcisoidnost![]()
..chemu veselje.. i sljedechi che biti 'isti'.
.............................................................................................
Zato što svaki put kad ga je spominjala pitam što ne prekidaju. Najtoksičjiji odnos za koji sam ikad čula. I ona prema njemu i on prema njoj
Per aspera ad astra 
Imam kolegu na poslu, ima nekih 40 godina, vec se dva pura rastavio jer ne zna biti vjeran. Meni se uvijek cinilo da je on u nekom spektru. Ne znam da li sam vise od pet recenica razmijenila sa njim za sve ove godine na poslu, a eto kazu da ga zene proganjaju. Cudno 
Kakvom spektru?Kamilica wrote: ↑Mon Jul 21, 2025 8:13 pmImam kolegu na poslu, ima nekih 40 godina, vec se dva pura rastavio jer ne zna biti vjeran. Meni se uvijek cinilo da je on u nekom spektru. Ne znam da li sam vise od pet recenica razmijenila sa njim za sve ove godine na poslu, a eto kazu da ga zene proganjaju. Cudno
Autistični spektar poremećajaDmr wrote: ↑Mon Jul 21, 2025 8:23 pmKakvom spektru?Kamilica wrote: ↑Mon Jul 21, 2025 8:13 pmImam kolegu na poslu, ima nekih 40 godina, vec se dva pura rastavio jer ne zna biti vjeran. Meni se uvijek cinilo da je on u nekom spektru. Ne znam da li sam vise od pet recenica razmijenila sa njim za sve ove godine na poslu, a eto kazu da ga zene proganjaju. Cudno
Čudno ti da ga nisi proganjala?Kamilica wrote: ↑Mon Jul 21, 2025 8:13 pmImam kolegu na poslu, ima nekih 40 godina, vec se dva pura rastavio jer ne zna biti vjeran. Meni se uvijek cinilo da je on u nekom spektru. Ne znam da li sam vise od pet recenica razmijenila sa njim za sve ove godine na poslu, a eto kazu da ga zene proganjaju. Cudno![]()
Da, bas toVjetar wrote: ↑Tue Jul 22, 2025 12:25 amČudno ti da ga nisi proganjala?Kamilica wrote: ↑Mon Jul 21, 2025 8:13 pmImam kolegu na poslu, ima nekih 40 godina, vec se dva pura rastavio jer ne zna biti vjeran. Meni se uvijek cinilo da je on u nekom spektru. Ne znam da li sam vise od pet recenica razmijenila sa njim za sve ove godine na poslu, a eto kazu da ga zene proganjaju. Cudno![]()
![]()
Ovaj komsija mojih roditelja stigo nocas u Bosnu.Peace wrote: ↑Tue May 20, 2025 10:52 pmKomsija nojih roditelja, covjek u 40im stigso iz USA. Inace dolazi 3-4 puta u godini i inace ostaje dugo, i inace bez zene.
Mama moja je smijesna mi bila, kaze - gdje li ide, pa sve je zatvoreno u ta doba![]()
Proculo se da dolazi sa zenom.
Susjedi jedni druge upozorili unapred da neko “ne izlaje” o “njegovim rodicama”.
Inace “rodice” su ga oderale.
Vodio ih u Tursku. Radile zube. Kupovale cure, ko da sutra ne postoji… nakupile nije moglo stati u kofere.
Pa je moro i nove kofere kupiti, i platiti extra uz kartu.
Na kraju nisu bile vise iste “rodice” kao na pocetku. Bilo ih je vise.
Vodio ih u Tursku. Radile zube. Kupovale cure, ko da sutra ne postoji… nakupile nije moglo stati u kofere.
Pa je moro i nove kofere kupiti, i platiti extra uz kartu.
Na kraju nisu bile vise iste “rodice” kao na pocetku. Bilo ih je vise.
Hajde nekako i kontam kad prostitutki plati. Ali mi ne ide u glavu ovo vodanje nekih koje su očigledno samo tu da im kupuješ, plaćaš, vodaš ih
U konačnici dobiju obje strane isto, a ponašaju se obje strane kao da je to ustvari pravo. Ali obje strane. 
Al interesantno je kako se lahko zalude muskarci.
Nesto je drukcije s njihovim mozgom.
Ima momenata kad mislim da svaki ima periode u svom zivotu kad ih se zedne preko vode moze prevesti.
Nesto je drukcije s njihovim mozgom.
Ima momenata kad mislim da svaki ima periode u svom zivotu kad ih se zedne preko vode moze prevesti.
Nisam ljubitelj prostitutki ali u tom slucaju bolja ti je varijanta ona nego ta koju vodas i sponzorises. Dok ti nju izvodis,placas joj sve i svasta,kupujes... Za te pare mozes opali 10 prostitutki i to da biras kakve.
Da me ne razumes pogresno. Kada bih morao parama da pridobijem zensko osecao bih se ponizeno iako ta devojka treba tako da se oseca. Ali sto kazes ti obe strane dobijaju, ona skup separe,voznju u dobrom autu,neki poklon a ti nju.
Ali da dodam da ima i muskih sponzorusa. U manjem broju ali ih ima.
Ustvari je i sponzorusa u neku ruku prostitutka. Obje imaju za cilj materijalnu korist.
Prostitutka se mozda daje svaku noc drugom muskarcu, sponzorusa jednom na duzi period.
Prostitutka se mozda daje svaku noc drugom muskarcu, sponzorusa jednom na duzi period.
prostituke ne mozesh vodati.. na nachin kao kad si sa nekom osobom.. slichnog izgleda.. i ta osoba ulaze i u taj izgled. nije ni to dzaba ..
. . ipak je ljepshe vidjeti .'sredjenu' zenu.. za sve ukuse ih ima.... kao i masa 'prirodnih'--------- sapun i voda..
.............................................................................................
..svi glume....
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 3135 Views
-
Last post by Peace
-
- 64 Replies