Ljubomora
Re: Ljubomora
Nikada ti se nije dopala neka cura na prvi pogled,pridjes,upoznate se,zatrazis broj. I onda dopisivanjem,zvanjem,ponekim izlaskom na kafu,pice upoznate jedno drugo. Zatim zapocnete vezu. Meni je to bio neki standardni fazon. Ne trebam izmisljati toplu vodu
Kako znas trenutak kada si zapoceo vezu onda?
Dobro, ako tako gledas fakticki kao da si je zapoceo odmah ali ipak, moras nesto znati o curi i ona o tebi da bi doslo do pocetka. Ostalo upoznajes kako veza tece
Moj kum upoznao tako curu iz Panceva,on je koktel majstor,radio u baru. I odmah se spandjao sa njom, isto vece. Kroz par dana sazna, ta nije bila samo sa onim koji je zurio na autobus
Aha sad je malo jasnije, spandjati se ili zapocti vezu znaci onda kad se posexate?
.zar to nije pokazatelj.da si ti 'neshto posebno'
.............................................................................................
Zamisli curu,upozna te u kaficu i iz kafica je odvedes u krevet. Niti zna da li si neki narkoman, neki aljkavi sugavko, niti bilo sta osim onoga sto joj ispricas to vece, uz znak pitanja da li je sve istina. A i cura koja se tek tako skine i preda muskarcu,ta i nije za vezu jer nema osecaja. Nemoj da se lazemo. Valjda se curi stvori neki osecaj prema muskarcu da bi otisla toliko sa njim. Ili ti mislis da je dovoljno sat dva u kaficu? Mislim muskarcima je super, ne muci se mnogo ali svako ko je iole normalan sem seksa ne bi nista drugo ni imao sa njom.
pa kako dodje do te situacije ? ona te natjera.. koji je osjechaj mushkarcu da pristane na tako shto. zar se ne plashi.da je neka pljachka u pitanju.. zashto ni inache pristala na tako 'opasnu' situaciju'.. biti sama sa strancemCoolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 11:23 pmZamisli curu,upozna te u kaficu i iz kafica je odvedes u krevet. Niti zna da li si neki narkoman, neki aljkavi sugavko, niti bilo sta osim onoga sto joj ispricas to vece, uz znak pitanja da li je sve istina. A i cura koja se tek tako skine i preda muskarcu,ta i nije za vezu jer nema osecaja. Nemoj da se lazemo. Valjda se curi stvori neki osecaj prema muskarcu da bi otisla toliko sa njim. Ili ti mislis da je dovoljno sat dva u kaficu? Mislim muskarcima je super, ne muci se mnogo ali svako ko je iole normalan sem seksa ne bi nista drugo ni imao sa njom.
.............................................................................................
Ne znam sta im je u glavama.. To moras pitati takve cure. A muskarcima to dobro dodje,iskoriste priliku za tri boda u gostimaBella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 11:37 pmpa kako dodje do te situacije ? ona te natjera.. koji je osjechaj mushkarcu da pristane na tako shto. zar se ne plashi.da je neka pljachka u pitanju.. zashto ni inache pristala na tako 'opasnu' situaciju'.. biti sama sa strancemCoolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 11:23 pmZamisli curu,upozna te u kaficu i iz kafica je odvedes u krevet. Niti zna da li si neki narkoman, neki aljkavi sugavko, niti bilo sta osim onoga sto joj ispricas to vece, uz znak pitanja da li je sve istina. A i cura koja se tek tako skine i preda muskarcu,ta i nije za vezu jer nema osecaja. Nemoj da se lazemo. Valjda se curi stvori neki osecaj prema muskarcu da bi otisla toliko sa njim. Ili ti mislis da je dovoljno sat dva u kaficu? Mislim muskarcima je super, ne muci se mnogo ali svako ko je iole normalan sem seksa ne bi nista drugo ni imao sa njom.![]()
. iskoristio priliku..
. mislim da se takvi sluchajevi rijetko dogadjaju, a da nije plachanje u pitanju..
Ja ne kritikujem nikoga. Svako ima prava da radi sta i kako hoce. Ja sam samo rekao da nikada ne bih bio sa curom sa kojom sam prvo vece spavao. Hocu reci nikada je ne bih smatrao dostojnom za ozbiljnu vezu. Inace da, itekako ima takvih slucajeva
.kako ne kritikujesh.. opisujesh zenu.--- sa, zashto . kako moze itd.. pa radis isto kao i ona.. ali tu dolazi. vech poznato.. mushkarac moze sve zena ne... . tako to ide od kako znamo za sebe. .
.. ali mogu pretpostaviti. ako te 'ocahara, tu noch. ti si gotov, bekane
Ja se cudim zeni koja moze tako ali ne kritikujem. Ako je njoj dobro tako zasto bih joj ja rusio sneskaBella wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 12:13 am.kako ne kritikujesh.. opisujesh zenu.--- sa, zashto . kako moze itd.. pa radis isto kao i ona.. ali tu dolazi. vech poznato.. mushkarac moze sve zena ne... . tako to ide od kako znamo za sebe. .![]()
.. ali mogu pretpostaviti. ako te 'ocahara, tu noch. ti si gotov, bekaneako ti nju ne.. ti si kurban
. .zashto se chudish. nechemu, shto nisi dozivioCoolio wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 9:42 amJa se cudim zeni koja moze tako ali ne kritikujem. Ako je njoj dobro tako zasto bih joj ja rusio sneskaBella wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 12:13 am.kako ne kritikujesh.. opisujesh zenu.--- sa, zashto . kako moze itd.. pa radis isto kao i ona.. ali tu dolazi. vech poznato.. mushkarac moze sve zena ne... . tako to ide od kako znamo za sebe. .![]()
.. ali mogu pretpostaviti. ako te 'ocahara, tu noch. ti si gotov, bekaneako ti nju ne.. ti si kurban
![]()
Doziveo jesam...Cak i da nisam, sama pomisao na to mi je nepojmljiva...Bella wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 2:26 pm. .zashto se chudish. nechemu, shto nisi dozivioCoolio wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 9:42 amJa se cudim zeni koja moze tako ali ne kritikujem. Ako je njoj dobro tako zasto bih joj ja rusio sneskaBella wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 12:13 am
.kako ne kritikujesh.. opisujesh zenu.--- sa, zashto . kako moze itd.. pa radis isto kao i ona.. ali tu dolazi. vech poznato.. mushkarac moze sve zena ne... . tako to ide od kako znamo za sebe. .![]()
![]()
. ima sluchajeva. pricha 'shnjeshka bijedicha'
![]()
Pa tema je ljubomora, pa smo se dotakli teme o vezama,pocetku istih itd.
Ali znam, reci ces da sam ja nesto prosao cim pisem o tome
Samo nikako da nam kazes sta si ti prosla? Kakva je tvoja situacija?
Ja na svaku temu koju udjem gde vidim da si pisala, ti postavljas pitanje ili bockas nekoga
Gde, reci nam tvoje misljenje o ljubomori, vezama...tvoju situaciju neku... Dokle samo mi da odgovaramo na pitanja a da ti donosis zakljucke kakvi smo
. ti si povezao, ljubomoru sa ,' one night stand'. shto ne vidim neku povezanost. osim da ti naglasish . kako je to jako ruzno shto zene rade , a blesavo, izbjegavash povezati mushkarce sa tim. dogadjajem...
. ne znam shta ochekujesh... ali lichne priche ,nisu za ovakva mjesta, chak ni u 4 oka . ako neko ne zeli da ide toliko u privatnost..
. ne znam shta ochekujesh... ali lichne priche ,nisu za ovakva mjesta, chak ni u 4 oka . ako neko ne zeli da ide toliko u privatnost..
Ljubomora je nesigurnost, iskompleksiranost i bolest...Tacka
. ljubomora je opsesija 'za nekoga'..... to mu dodje kao 'kvisko' kad nije u stanju kontrolisati emocije.. 
ljubomorno stvorenje treba napustiti jos na pocetku...ili da ide da se leci od toga...