Body count

Kutak za partnerske odnose - veze, brak, intimu. Sve teme koje se tiču ljubavnih i seksualnih odnosa
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Body count

Unread post by Vjetar »

Body count, ili broj osoba koje ste ubili :DE
Dobro, sad se više misli na broj osoba sa kojima ste imali seks.

Znači li vam i koliko taj broj, bio to vaš broj ili partnerov body count? Koliko je okej, koliko :/* a koliko :hah?

Ima li istu težinu kod muškarca i kod žene?

Recimo, muškarac ima body count 30, sa svojih 25 godina. Na koji način biste ga doživjeli striktno imajući taj broj kao kriterij? Bilo da ste mu partner, budući partner ili jednostavno kao poznanika ili prijatelja.

Isto pitanje za takvu djevojku 25 godina, body count 30

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Re: Body count

Unread post by biljka »

Lično mi znači jer mi je intima bitna stvar, pa ne bih voljela da ja lično imam visok broj. Partneri su mi bili značajni ljudi u životu. Mada razumijem da nekome nisu, i da ne doživljavaju svi to tako. S druge strane ne znam kako bih se osjećala da partner koji je u 20ima recimo ima body count 30+. To bi baš zahtijevalo puno komunikacije i sigurnosti da je ta neka faza gdje se nakupio toliki body count prošla. Neki ljudi kažu da je nebitan. Ne znam, meni je bitan prilično jer govori dosta o tome koliko ozbiljno shvataš odnose :hm
Per aspera ad astra :fiju

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Prije svega, misliš li da će ti takav partner reći iskreno da je imao 30 prije tebe? :D/
Drugo, koliko je okej onda? 10? 5? Ako i to ne slaže :DE

No hajde nebitno to, sticajem okolnosti baš pouzdano znaš da neko ima visok broj, je li to automatski red flag?

blackadder
Član
Član
Reactions:

Unread post by blackadder »

Vjetar wrote:
Sun Feb 16, 2025 8:24 pm
Isto pitanje za takvu djevojku 25 godina, body count 30
Našao si neku od 25 god i 30 odrađenih? :D/
To je kao vraćanje kilometraže kad prodaju auta. Ako je rekla 30, ima ta 80 :H

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:fpalm
ove priche mushkaraca. oko br. su degutantne... :doh

..nadam se da danshnji klinci o tome ne brinu.. :up
.............................................................................................Image

blackadder
Član
Član
Reactions:

Ja sam današnji klinac :-?

Mina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Mina »

Bella wrote:
Sun Feb 16, 2025 10:19 pm

Ni meni ne bi bilo svejedno da mi neko ko mi se svidi kaže da je spavao sa 30 žena a tako mlad. Tim tempom do tridesete godine će imati stotine. I naravno da to govori puno o njemu. Ja bih takvog zaobišla u širokom luku, iskreno.
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Vjetar wrote:
Sun Feb 16, 2025 9:18 pm
Prije svega, misliš li da će ti takav partner reći iskreno da je imao 30 prije tebe? :D/
Drugo, koliko je okej onda? 10? 5? Ako i to ne slaže :DE

No hajde nebitno to, sticajem okolnosti baš pouzdano znaš da neko ima visok broj, je li to automatski red flag?
Pa meni lično jeste malo red flag, ali ako osoba želi da ozbiljno shvati odnos sad onda bi se moglo progledati kroz prste, ali sa velikom pažnjom. Mada ja bih dobro razmislila i morala biti 100% sigurna da je taj period ostao iza kako bih ušla u nešto baš ozbiljno

A što se tiče iskrenosti, ne mislim da bi neko ko osjeća sigurnost s drugom osobom lagao. To je ipak osjetljiva stvar za podijeliti, pogotovo ako neko na svoju ruku, bez propitivanja, odluči da je podijeli. Ne vidim zašto ne bi bilo povjerenja po tom pitanju i zašto bi se uopšte body count dovodio u pitanje, i ako je mali ili manji/veći od očekivanog :jbg

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Mina wrote:
Sun Feb 16, 2025 11:34 pm
Bella wrote:

Ni meni ne bi bilo svejedno da mi neko ko mi se svidi kaže da je spavao sa 30 žena a tako mlad. Tim tempom do tridesete godine će imati stotine. I naravno da to govori puno o njemu. Ja bih takvog zaobišla u širokom luku, iskreno.
Meni nije degutantno razgovarati o tome s partnerom i nije mi degutantno ni da neko ima problem sa velikim brojem. To su preference i ako će izazvati kod nekoga neku vrstu nesigurnosti onda je možda i bolje odmah po saznanju body counta završiti odnos jer ta inicijalna nesigurnost u partnera može stvoriti problem u budućnosti.

Degutantno mi je ovo "kako vjerovati nekome kad kaže broj" kao da etiketiraš neiskrenost po tom pitanju samo zbog svojih nekih uvjerenja. To mi zvuči kao da je ženi koja je npr. imala puno plastičnih operacija nemoguće vjerovati da ima nizak body count i slično :-?

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Bella wrote:

Zar postoji tabu tema za tebe, e svašta :D/

Ne pričamo samo iz muškog ugla gledanja. Zanemari brojke iz uvodnog posta, jer nije svakome isti broj veliki. Recimo upoznaš muškarca koji je spavao sa 500 žena, ili 1000. Hoćeš da kažeš da bi ti bilo apsolutno svejedno zbog toga i da ti ne bi izazvalo nikakvu rezervu prema njemu?
biljka wrote:
Mon Feb 17, 2025 2:31 am
Mina wrote:
Bella wrote:

Degutantno mi je ovo "kako vjerovati nekome kad kaže broj" kao da etiketiraš neiskrenost po tom pitanju samo zbog svojih nekih uvjerenja. To mi zvuči kao da je ženi koja je npr. imala puno plastičnih operacija nemoguće vjerovati da ima nizak body count i slično :-?
Ja uopće to nisam rekao, etiketiraš ti mene sad, stavljajući mi riječi u usta :doh
Poenta je da osoba koja te već pita za body count, ne nada se velikom broju, nego što manjem. To je svakome jasno. Osoba koja ima veliki broj je svjesna toga. Samim time neće htjeti sebi staviti red flag na čelo.

Plastične operacije i slično uvoditi u ovu priču je prelazak u nevezane predrasude.

Niste se izjasnili - bil vam veliki broj (koliki god broj da je po vašem mišljenju kvalifikovan kao veliki) prethodnih seksualnih partnera nekoga koga gledate kao potencijalnog partnera bio red flag?

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Mislim da svakog od nas brojke bi samo uznemirile.. :D/ Svako od nas ima svoju proslost, a bitnije je ponasanje sadasnjosti...

Mene bi interesovale druge stvari ali to nije tema... :spavaa

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Vjetar wrote:
Mon Feb 17, 2025 10:25 am
biljka wrote:
Mon Feb 17, 2025 2:31 am
Mina wrote:

Ja uopće to nisam rekao, etiketiraš ti mene sad, stavljajući mi riječi u usta :doh
Poenta je da osoba koja te već pita za body count, ne nada se velikom broju, nego što manjem. To je svakome jasno. Osoba koja ima veliki broj je svjesna toga. Samim time neće htjeti sebi staviti red flag na čelo.
Šta znači onda "Prije svega, misliš li da će ti takav partner reći iskreno da je imao 30 prije tebe"? Meni zvuči kao da se pitaš da li bi mogao vjerovati nekome na riječ :-?

I bukvalno si to mislio jer evo i dalje ideš sa predrasudom da "neće htjeti sebi staviti red flag na čelo".

Zavisi od osobe do osobe vjerovatno. Ja sa bliskim ljudima sasvim normalno pričam o body countu kao o bilo čemu drugom i sa partnerom vrlo brzo kažem brojku da se zna, a i da znam njegovu jer mi jeste bitno. Ako neko želi da ti se povjeri po pitanju toga povjerit će se bez potrebe da pitaš uopšte. A ako već pitaš onda prihvati to kako jeste. Ako neko laže vjerovatno će nekad isplivati na vidjelo

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

ima sluchaj ako je istinit..
.sjetih se glumca..Warren Beatty. on se hvalio..ili je to bio neki PR. da je taj count ..mada prvi put chitam da se to sad kaze ...body count.. :DD . bio preko 1000.. kao klinke. toliko nam je to bilo smijeshno. chak nam se ro pretvorilo u odvratnost... povlachilo se to po novinama ..

..lichno. meni jeste ova i slichne teme. tabu.... privatnost medju ljudima .mora biti neprikosnovena..
..a mogu rechi. da me iznenadila tema da je otvara Vjetar.. . nije pisao o sebi puno.. vidjela par slika. i nikako mi ne ide s onim shto znam..

:-?
.............................................................................................Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Mon Feb 17, 2025 2:37 pm
..a mogu rechi. da me iznenadila tema da je otvara Vjetar.. . nije pisao o sebi puno.. vidjela par slika. i nikako mi ne ide s onim shto znam..

:-?
Što ne vjeruješ?
Može biti samo da je Vjetru body count velik ili da ima nekog sa velikim body countom ili da ne vjeruje drugima kad kažu koliki im je body count :hm

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
aj biljke..

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

biljka wrote:
Mon Feb 17, 2025 3:11 pm

Što ne vjeruješ?
Može biti samo da je Vjetru body count velik ili da ima nekog sa velikim body countom ili da ne vjeruje drugima kad kažu koliki im je body count :hm
Sve od navedenog :D/

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Vjetar wrote:
Mon Feb 17, 2025 4:06 pm
biljka wrote:
Mon Feb 17, 2025 3:11 pm

Što ne vjeruješ?
Sve od navedenog :D/
E nema ti pomoći onda :cc.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Mon Feb 17, 2025 11:30 am

Zavisi od osobe do osobe vjerovatno. Ja sa bliskim ljudima sasvim normalno pričam o body countu kao o bilo čemu drugom i sa partnerom vrlo brzo kažem brojku da se zna, a i da znam njegovu jer mi jeste bitno. Ako neko želi da ti se povjeri po pitanju toga povjerit će se bez potrebe da pitaš uopšte. A ako već pitaš onda prihvati to kako jeste. Ako neko laže vjerovatno će nekad isplivati na vidjelo
:hm ovako neshto , je baza za buduche probleme i tenzije

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Mislim ( a možda griješim ) da su te cifre bitnije muškarcima, nego ženama ..sa koliko im je bila partnerica i koliko “iskustva ima”..

Zanimljivo je ako je muškarac imao puno djevojaka /žena kažu - iskusan - smeker i sl..a za žene ..”lahka roba”.

Zašto se ne kaže za oboje sexualno iskusni .. :hm :D/

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Skitnica wrote:
Mon Feb 17, 2025 5:34 pm
Zanimljivo je ako je muškarac imao puno djevojaka /žena kažu - iskusan - smeker i sl..a za žene ..”lahka roba”.
Realno, i nije isto :hm
Isto je u smislu, i muškarac i žena sa visokim brojem su jednaki.

Ali, nije isto u smislu da muškarac da to postigne mora 100 puta više truda da uloži. Da ima seks sa nekom ženom (osim ako plaća) mora se dobro potruditi. Žena doslovno ne mora ništa, dovoljno je samo da govori okej ako želi veliki broj :D/

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Mon Feb 17, 2025 5:20 pm
biljka wrote:

Kako misliš? Zar nije bolje sve na sunce odmah hahaha

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Vjetar wrote:
Mon Feb 17, 2025 7:39 pm
Skitnica wrote:
Mon Feb 17, 2025 5:34 pm
Realno, i nije isto :hm
Isto je u smislu, i muškarac i žena sa visokim brojem su jednaki.

Ali, nije isto u smislu da muškarac da to postigne mora 100 puta više truda da uloži. Da ima seks sa nekom ženom (osim ako plaća) mora se dobro potruditi. Žena doslovno ne mora ništa, dovoljno je samo da govori okej ako želi veliki broj :D/
Ne znam koliko si u pravu da se muskarci danas nesto puno trude oko zena sa kojim zele sex...Ima zena koje se vec potrude umjesto njih.. Sve same odrade.. :D/

Trebali bi svi imati neki dokument i svaki partner..novi pecat..Tako nakon upoznavanja pokazati.. crno na bijelo...Uvjerenje o broju partnera... :DD :&

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Mon Feb 17, 2025 8:06 pm
Bella wrote:
biljka wrote:

. dobro. josh nisi skontala s kim imash posla... razumljivo... :DE

..z a zajednichki zivot. lista je stvri / sitnica .koje mogu smetati..... cahka i ako nego mljacka dok jede. , :-? bjezi... teshko da che mochi prestati.. ako pokushash da to promjenish .

... a intimni zivot.. .pa.. neke ochigledne stvari se mogu razmjeniti.. u nekom kontekstu priche.. volontiramo dosta nepotrebnih informacija. nesvjesno......
. kao. i na ovoj temi.. vech se pravi mozaik forumasha. :hahah :fpalm ko je koliko..

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Mon Feb 17, 2025 8:15 pm
biljka wrote:
Mon Feb 17, 2025 8:06 pm
Bella wrote:

. dobro. josh nisi skontala s kim imash posla... razumljivo... :DE

..z a zajednichki zivot. lista je stvri / sitnica .koje mogu smetati..... cahka i ako nego mljacka dok jede. , :-? bjezi... teshko da che mochi prestati.. ako pokushash da to promjenish .

... a intimni zivot.. .pa.. neke ochigledne stvari se mogu razmjeniti.. u nekom kontekstu priche.. volontiramo dosta nepotrebnih informacija. nesvjesno......
. kao. i na ovoj temi.. vech se pravi mozaik forumasha. :hahah :fpalm ko je koliko..
Pa razumijem, ali meni se dost nepotrebnih informacija u trenutku čine potrebne pa se vjerovatno i zeznem.

Ja sam bukvalno imala primjer ovoga što je Vjetar pisao. Rekla svoj body count, a druga osoba mi mjesecima nije vjerovala da je tako "nizak". To mi je najluđe, ta uvjeravanja da je toliki koliki je. Onda se sramim da je neko iz nekog razloga dobio sliku mene kakva nisam i da moram da razuvjeravam :help.

blackadder
Član
Član
Reactions:

Skitnica wrote:
Mon Feb 17, 2025 8:09 pm

Trebali bi svi imati neki dokument i svaki partner..novi pecat..Tako nakon upoznavanja pokazati.. crno na bijelo...Uvjerenje o broju partnera... :DD :&
:hm Neloše, neloše...

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Body shape
    by Skitnica » » in Moda/ljepota
    7 Replies
    94 Views
    Last post by Skitnica