Kuhali ste nešto?
Re: Kuhali ste nešto?
..pola sata so vecerice..standardna ekipa..
..pola sata do vecerice..standardna ekipa..
pomalo stiže Božićni ugodjaj.
[/quote]
[/quote]
oba domacina na celo stola..
.............................................................................................
.. kao da su kupovne jufke??
.............................................................................................
Nisu kupovne, ne pravim nikad pitu d kupovnim jufkama.
Svidio im se.
Najbolje im se ipak svidila brokuli salata.
Nju uvijk pravim za praznike, svako ko je jeo mislio bi da sam je porucila iz nekog restorana s pet zvjezdica. I uvijk dijelim recepte, tako ju je lahko napraviti.
I dopali su im se kolaci, pravils prevrnuti kolac s jabukama.
I nasa sudzuka.

Svidio im se.
Najbolje im se ipak svidila brokuli salata.
Nju uvijk pravim za praznike, svako ko je jeo mislio bi da sam je porucila iz nekog restorana s pet zvjezdica. I uvijk dijelim recepte, tako ju je lahko napraviti.
I dopali su im se kolaci, pravils prevrnuti kolac s jabukama.
I nasa sudzuka.

. pravila sam pitu/ sirnicu od kupovnih jufki. nisu loshe. polagana...kad mi dosadi razvlachiti. te su sasvim ok. samo ih treba dobro 'natopiti'.
o, ta salata od brokula. . to su nase nane parvile .kad je sezona bila..
jeea nash recept..
no. sve ti dobro izgleda.. o da, :cc. ne sudjuke
o, ta salata od brokula. . to su nase nane parvile .kad je sezona bila..
danas bila rana vecera ko Ameri u dva po podne..
. churechi batak/ zapechene kockice hljeba s zachinima/ i dzem od brusnica..
~~~
. churechi batak/ zapechene kockice hljeba s zachinima/ i dzem od brusnica..
~~~

..i tvoja vegi...moja starija jebote di ide ovaj svit..Peace wrote: ↑Fri Nov 24, 2023 4:49 pmMi smo se ipak odlucili bez mesa, zbog cure. A imali smo nice little dinner.
Pire krompir i gravy, brokuli salatu, meatloaf, ali nije bilo pravo meso, vec alternativa, od povrca, i banana puding. Neko pice sam nam sastavila od tri razlicita, zdrava soka, naranci i svjezih brusnica.
![]()
.
znam da je kusno.
Pecem prijesnac od koprive
Treci put ovog proljeca.
Treci put ovog proljeca.
zeznuh se sto udjoh na temu, sad moram prezalogajit jos jednom do sehura 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
opisacu vam jedan dan u mom samackom zivotu. jutros sam za dorucak spremio jaja sa tunom. to uvijek jedem za dorucak kad ga ja spremam.
za rucak ce biti hamburgeri. iskoristicu pakovanje od 5 hamburgera sto je ostalo arapima u apartmanu. kupio sam 5 labli u pekari za 2.5 marke, tako da me danasnji rucak nece skupo kostati.
za veceru ce ostati hamburgera od rucka.
za rucak ce biti hamburgeri. iskoristicu pakovanje od 5 hamburgera sto je ostalo arapima u apartmanu. kupio sam 5 labli u pekari za 2.5 marke, tako da me danasnji rucak nece skupo kostati.
za veceru ce ostati hamburgera od rucka.
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
jesi li probao . skusu iz konzerve.. Slovenachka je dobra..
Za rucak sendvic - hljeb od cijelih zitarica, humus, aragula, salata, cilantro, paradajz, maslinovo ulje, fresh mozzarella, so.
Na veceru sam negdje pozvana.
Na veceru sam negdje pozvana.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 216 Replies
- 21225 Views
-
Last post by Peace