Čokolade
Re: Čokolade
Volim merci, sad pred bozic ima ih svugdje.

Jedna od omiljenih za umočiti u kafu ....
Ako neko igra da vas izgubi... Pusti nek' pobjedi....
Jao britanaca... ko bi rekao da su takvi..Britanski znanstvenici su ispitali stotine ljudi što im najviše izmamljuje osmijeh na lice. Više od polovice ispitanih na prvo je mjesto stavilo čokoladu, a tek onda susret s voljenom osobom.
Znate li da je Anita Morjani govorila - jedite cokolodu sko vas to cini srecnim 
Zimski ambijent uz cokoladno mlijeko.. 
Srednju sam pojela

...svidja mi se...nije. Presladak

.............................................................................................
..dobra..

.............................................................................................
...degurstiram cikolade- mada izbjegavam crne... poznanica pravi/ eksperimentishe.. pokusava naparviti 'svoju liniju' hm ..nije slatka, ima suvog voca.. kafe... koju sama przi .... tak.. moze se jesti...
~~
~~

pomanje vi toga 
Čekaj dok praznici produ... mozda I apetit za čokoladama se smanji.
Sumnjam*
Sumnjam*
U 10h cu da jedem hljeb sa čokoladom. I radujem se već.. 
Odlična- drugaciji ukus/ nije slatka.. bas dobra..

od ovog,samo guze rastu ..

.. tvoj izbor ..nisam probala.. ova moja dobra... nemam after taste... kao od drugih proizvodjaca..
Nisam neki veliki ljubitelj slatka ali najdraža mi je rižna čokolada. Oduvijek..
Opet sam dobila uzorke testere.....bez šećera...
..