Povrce
Re: Povrce
ja sam ok . drugi nisu aloooo
.............................................................................................
Opet se primas na salu
.
Koja si ti kraljica
Ciju kuhinju najvise volis ?
Koja si ti kraljica
Ciju kuhinju najvise volis ?
.............................................................................................
Uvek i na sve dajes zanimljiv odgovor
Uigrana si
Uigrana si
. danas bila salata: povrche .razno. i komadich feta sira.. .. bez ulja.. 
kako bez ulja? sta stavih da je malo "mokro" ?
. paradajz, avokado. daju dovoljno, sir izgnjechim ... sve skupa.. bude mi super..
. zuta paprika. paradajz. avokado, sir i malo brewer’s Yeast.., himalajska so/ kvrc/kvrc. dosta
. zuta paprika. paradajz. avokado, sir i malo brewer’s Yeast.., himalajska so/ kvrc/kvrc. dosta
jucher sam imala salatu uz jelo. od chayote-- tikva. neshto izmedju jabuke i krastavca.... . blag ukus. bolje recheno.
nema ga..

nema ga..

Bella, posalji nam malo...Mozda brze stigne od te poste koju si poslala za 18 dolara
samo. nije moja slika ..
e, shto se tiche poste.. sad su oni preuzeli,da nadju gdje je nestala .. ima ta sluzba.. pa ..
e, shto se tiche poste.. sad su oni preuzeli,da nadju gdje je nestala .. ima ta sluzba.. pa ..
Tako se i mojoj sestri desilo...Slala je odavde nesto za Srbiju, mesec dana se oduzilo iako je poslala preporucenom postom...A vazna dokumenta bila...Isto tako neka sluzba je trazila gde je zalutala posta i srecom nasli su... 
Tako da ne brines,naci ce i tvoju postu...Drzim ti palceve
Tako da ne brines,naci ce i tvoju postu...Drzim ti palceve
Ali kada stigne da me obavestis pa da castis salatu 
e kud to objavih..

Sve od povrca volim,ali luk nee
Znam sa su svi vitamini u luku,ali nadoknadim necim drugim
Znam sa su svi vitamini u luku,ali nadoknadim necim drugim
.luk se moze pripremiti..na nachin ..da je karameriziran... s dodatkom shechera.. i moze se jesti uz sve.. 
Tikva obiluje vitaminima A, C, D, E, K, B1, B2, B3, B6 te mineralima kalijem, kalcijem, željezom, fosforom, selenom, cinkom, magnezijem, borom, kobaltom.
U Bosni i Herceovini se uglavnom pravi pita od tikve, poznatija kao tikvenica. Ovih dana može se vidjeti kako je cijena tikve zbog suše skočila pa kod domaćih uzgajivača kilogram košta uglavnom tri KM. Ukoliko kupite tikvu od tri kile, to vam je devet KM.
:cc. skupa
. jedem je samo kao ' cream supu...
.
Bella kada dodjes ja ti spremam sve
Ne zanima me da li je jeftino ili skupo

Ne zanima me da li je jeftino ili skupo
. ne poadaj na te fore. . ne ispati se.. chuvaj pare za stare dane
Ja se vodim onom " Jednom se zivi " tako da samo ti dodji lako cemo za povrce

Postali smo addicti