Kuhali ste nešto?
Re: Kuhali ste nešto?
Ovo je bilo jucer za rucak. Polucrni maslenjak. U tijesto ide prasak za pecivo, a jafka se premaze kajmakom i buterom. Ja sam dodala u po jufki i suhog, rendanog sira.

.lijepo- jel ti ukusna ?
.............................................................................................
Pa ovako sa svacim - jeste 
Ali ja pilav volim samo zsprziti s maslom u koje dodam papriku. A tada ni meni nije ukusniji od kupovnog. I nesto se mora duze kuhati od kupovnog. Tvrdji je.
Ali ja pilav volim samo zsprziti s maslom u koje dodam papriku. A tada ni meni nije ukusniji od kupovnog. I nesto se mora duze kuhati od kupovnog. Tvrdji je.
A ovo sam upravo pojela

Kod mene ...kuvana piletina/ pire od pecenog krompira/ sos od brusnica
~~
~~

.............................................................................................
Nisam nikad pravila pire od pecenog krompira.
Malo mi se vishe ulupao, ali, ukus dobar.... 
Neki kolac s borovnicama.
Prvi put ga pecem u kalupu ovog oblika, i malo se prepeko.

Prvi put ga pecem u kalupu ovog oblika, i malo se prepeko.

Volim takve kolace..
super izgleda..
Danas sam zavrsila - hljeb pecen u serpi- klas brasno i dodala sam heljde...- ukusan je.. 

_

_

Odlican Bella 
ako cu da biram...onu cu najvecu ....
fala puno ...
fala puno ...
kuvana piletina iz 'pretisa'.. ukusna je, mada izgleda modra..
..kod sina i snahe smo organizirali rucak..dok smo bili na misi zena stavila pečenje teletina i janjetina ..sin na gradela bacio ramstek i to je to...
domacinski ... 
Nedjelja ručak-purica z mlincima
Danas-samonikle šparoge i kuhana jaja
..jako volim mlince..prije misec dva sam jeo one iz konzuma nula bodova u međuvrimenu mi frend donio iz zagreba s doca..mmm..predobri...a kod nas šparoge rijetkost mi jedemoono što kod nas zovu kuke isto varijanta šparoga i isto ih jedemo s jajima utvrdo..obožavam ih ..i njih sam dobio ali ovi dana ću se opet zaletit i skupit za ručak..
~~~~~~~~~~
...... ocistila zamrzivac... hrana od tx giving--a--
bijelo meso- odlicno i nakon 5 mjeseci..
. i nasla mladi kelj..

...... ocistila zamrzivac... hrana od tx giving--a--
. i nasla mladi kelj..
Jučer, uobičajno-blitva i losos
A za desert, moje omiljeno voće
. svidjela mi se kad je topla.. . kao kesten pire, mi je..
I ja volim toplu 
Omiljeno jelo
Paprikaš
~~~

Paprikaš
~~~
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 216 Replies
- 21368 Views
-
Last post by Peace
-
- 19 Replies